Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Btw, όλα αυτά τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα και στο GOG (αρκετά πριν έρθουν στο Steam). Το GOG παραδοσιακά έχει καλύτερο support για τα παιχνίδια αυτά σε νεότερες εκδόσεις των Windows.

Παρόλο που με τρώει αρκετά το χέρι μου να τσιμπήσω το πακετάκι με τα Sierra games δεν θα το κάνω γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Δε νομίζω ότι το Steam θα μπορέσει να υποστηρίξει αυτούς τους τίτλους σε μελλοντικά OS's, ασχέτως με το γεγονός ότι τους πιο βασικούς τίτλους τους έχω ήδη στο GoG.

• Like 1
Δημοσ.

Από ό,τι καταλαβαίνω:

To remastered Gabriel Knight το έχει? Με φοβίσατε με το εάν θα τρέχουν.. Yπάρχουν όμως κάτι emulators που τα τρέχουν τέλεια.. Αυτά είναι συμβατά με το steam?

• Moderators
Δημοσ.

To remastered Gabriel Knight το έχει? 

Δεν έχω πάρει το tier που έχει τα Gabriel Knight γιατί τα έχω ήδη. 

Αλλά νομίζω ότι δεν το έχει το remastered/remake. Δεν το αναφέρουν και παντού πωλείται χωριστά από τα παλιά (classics). 

Δημοσ.

Σαν πολύ γρήγορα να το έβγαλαν αυτό για giveaway...

Ναι ισχυει, πηγα να ρωτησω για πηγη το παιδι που το ειπε στο αλλο thread με τα giveaways γιατι μου φανηκε απιθανο να το δινει τσαμπα η ubi, αν και νομιζω πως δεν πετυχε και τοσο..

Εκτος αν η ubi αποφασισε να γινει γενναιοδωρη λογω γενεθλιων και μοιρασει τιτλους, οποτε δεν αποκλειεται να δουμε και FC3, W_D στους επομενους μηνες :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...