Perfect Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Shadow warrior Classic δωρεάν απο ~5 ευρω https://www.gog.com/game/shadow_warrior_complete 1
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 ωραιο το cities skylines εγινε αγορα ..
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Btw, όλα αυτά τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα και στο GOG (αρκετά πριν έρθουν στο Steam). Το GOG παραδοσιακά έχει καλύτερο support για τα παιχνίδια αυτά σε νεότερες εκδόσεις των Windows. Παρόλο που με τρώει αρκετά το χέρι μου να τσιμπήσω το πακετάκι με τα Sierra games δεν θα το κάνω γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Δε νομίζω ότι το Steam θα μπορέσει να υποστηρίξει αυτούς τους τίτλους σε μελλοντικά OS's, ασχέτως με το γεγονός ότι τους πιο βασικούς τίτλους τους έχω ήδη στο GoG. 1
marios_geo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ τα τσίμπισα να θυμηθώ παιδικές αναμνήσεις. Κάτι ανάλογο με Larry Laffer δεν παίζει;
vaggos88 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ωραιο το cities skylines εγινε αγορα .. ορεξη και φαντασία να εχεις, πολύ όμορφο παιχνίδι.
AzaZyL Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Από ό,τι καταλαβαίνω: Για το Quest for the Glory 1 δίνουν το original και το VGA remake. (Για το QFG2 υπάρχει fan made remake). Για το Space Quest 1 δίνουν original και VGA (SCI version) -- αλλά το SCI το έχουν στο legacy πακέτο (ίσως το διορθώσουν αργότερα). Για το SQ2 υπάρχει fan made remake σε AGS engine. Για το Police Quest 1 δίνουν original EGA και VGA remake. Για το King's Quest 1 δίνουν το SCI remake (EGA graphics και "enhanced" ιστορία/ γρίφοι). Fan made remakes σε AGS engine: King's Quest 1, King's Quest 2, King's Quest 3 (από AGD Interactive, από Infamous Adventures) To remastered Gabriel Knight το έχει? Με φοβίσατε με το εάν θα τρέχουν.. Yπάρχουν όμως κάτι emulators που τα τρέχουν τέλεια.. Αυτά είναι συμβατά με το steam?
marios_geo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Λίγο που τα έπαιξα, όλα τρέχουν σε Windows 10. Φυσικά μέσω dosbox, οπότε δεν θα μπορούσε αλλιώς.
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 To remastered Gabriel Knight το έχει? Δεν έχω πάρει το tier που έχει τα Gabriel Knight γιατί τα έχω ήδη. Αλλά νομίζω ότι δεν το έχει το remastered/remake. Δεν το αναφέρουν και παντού πωλείται χωριστά από τα παλιά (classics).
Bigi444444 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Παίζει καμιά προσφορά για grim dawn;Πολύ το βλέπω στο steamgifts ξαφνικά και μου κάνει εντύπωση.
Despotas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το επόμενο δωρεάν παιχνίδι που θα δώσει η Ubisoft στις 14/9 είναι το Crew: https://twitter.com/UbisoftClub Σωστός, το διόρθωσα Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2016 από Despotas
SOADNICK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το επόμενο δωρεάν παιχνίδι που θα δώσει η Ubisoft στις 14/9 είναι το Club: https://twitter.com/UbisoftClub The Crew*
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 The Crew*Σαν πολύ γρήγορα να το έβγαλαν αυτό για giveaway...
SOADNICK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Σαν πολύ γρήγορα να το έβγαλαν αυτό για giveaway... Ναι ισχυει, πηγα να ρωτησω για πηγη το παιδι που το ειπε στο αλλο thread με τα giveaways γιατι μου φανηκε απιθανο να το δινει τσαμπα η ubi, αν και νομιζω πως δεν πετυχε και τοσο.. Εκτος αν η ubi αποφασισε να γινει γενναιοδωρη λογω γενεθλιων και μοιρασει τιτλους, οποτε δεν αποκλειεται να δουμε και FC3, W_D στους επομενους μηνες 1
7nisiotis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω δε πήγε και καλά σαν παιχνίδι οπότε το δίνουν δώρο Καλό δωράκι πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις