Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ: https://support.humblebundle.com/hc/en-us/articles/224458328

Keys for the Humble Capcom PlayStation Bundle will redeem on a PSN account from any of the following regions:

(US) United States

(CA) Canada

(MX) Mexico

(BR) Brazil

(CL) Chile

(AR) Argentina

(PE) Peru

(CO) Colombia

(PA) Panama

(CR) Costa Rica

(EC) Ecuador

(GT) Guatemala

(SV) El Salvador

(PY) Paraguay

(HN) Honduras

(BO) Bolivia

(UY) Uruguay

(NI) Nicaragua

Και όχι μόνο ΗΠΑ, πιάνει και τη Νότια Αμερική.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κακό προηγούμενο αυτό με τον περιορισμό σε χώρες. Δεν θυμάμαι να έχει κάνει κάτι παρόμοιο στο άμεσο παρελθόν το HB. Προφανώς ήταν απόφαση Sony, κακώς όμως δέχεται το Humble κάτι τέτοιο. Καταναλωτές δύο ταχυτήτων...

Αυτά τα remaster του Resident πάντως ελπίζω να τα δούμε κάποια στιγμή και σε PC bundle :).

Ps3 Bundle, κοντά επεσες

Περισσότερο κοντά έπεσα στο ότι το HB θα ήθελε να προωθήσει το Indie bundle (άρα δεν θα είχαμε νέο bundle για PC). Εσωτερικό ανταγωνισμό δεν έχει αυτήν την στιγμή το συγκεκριμένο, αφού το άλλο bundle είναι για κονσόλες. Δεν είναι τυχαίο που το έβγαλαν τώρα. Είμαι σίγουρος πως αν δεν υπήρχε το PS bundle, δεν θα έδιναν τίποτα καινούργιο. ;)

δυστυχως δετα προλαβα αυτα τα games.Τα μονα games απο σιερα που θυμαμαι ειναι τα SWAT.Οποτε δε το αγοραζω,αλλα σιγουρα φαινεται πολυ δυνατο bundle.

• Moderators

Για το Sierra Humble Bundle.

To $1 tier είναι αρκετά δυνατό (δεν γνωρίζω το Shiftlings). Τα Police Quests 1-3 είναι αρκετά καλά (το Open Season δεν πρέπει να το έχω παίξει), αν και όπως τα περισσότερα classic adventures της Sierra, έχουν τα γνωστά προβλήματα -- αδιέξοδα, και απότομα game overs.

Ωστόσο, ακόμα και το πρώτο της σειράς το βρήκα πολύ καλό (το είχα παίξει μετά το 2ο), παρά τα "πρωτόγονα" γραφικά, τον text parser και τα συχνά game-overs επειδή δεν ακολούθησες το τυπικό πρωτόκολλο της αστυνομίας. Θέλει καλή ανάγνωση του manual (όλα της σειράς θέλουν).

Τα Space Quests έχουν περισσότερο (ή έχουν κυρίως) χιούμορ αλλά επίσης σκοτώνουν τον παίκτη σε κάθε "στροφή" που κάνει, και (για μένα) το Space Quest V The Next Mutation είναι και το highlight της σειράς... Τα 2 (άντε 3) πρώτα θέλουν αρκετό power through για να ξεπεράσεις γραφικά, random deaths και υπόθεση.

Στο above average tier (που το βλέπω να είναι αρκετά υψηλά τώρα) έχουν τα εξαιρετικά Gabriel Knights και τη σειρά Quest for the Glory που πρέπει να είναι η αγαπημένη μου σειρά από Sierra -- ειδικά το 1ο και 4ο της σειράς.

Δεν ξέρω γιατί έχουν βάλει τα classic King's Quest τόσο ψηλά. Ίσως γιατί είναι η πιο γνωστή σειρά της Sierra, παρότι σαν σύνολο είναι αρκετά χειρότερη από Quest for the Glory και Gabriel Knight.

Anyway από τα King's Quest ξεχωρίζει με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα (πριν και μετά) το 6ο της σειράς (King's Quest VI: Heir Today, Gone Tomorrow) -- νομίζω και σε αυτό έβαλε το χεράκι της η Jane Jensen.

Άντε και το Perils of Rosella (4ο της σειράς) είναι κάπως καλό μετά το 6ο. Για τα 1-3 υπάρχουν fan made remakes και όποιος θέλει να ασχοληθεί καλύτερα να παίξει εκείνα (αλλάζουν κάπως την "ιστορία" των παιχνιδιών (ειδικά στα 1 και 2), αλλά αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν είχαν και κάποια εξαιρετικά καλογραμμένη ιστορία)

Btw, όλα αυτά τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα και στο GOG (αρκετά πριν έρθουν στο Steam). Το GOG παραδοσιακά έχει καλύτερο support για τα παιχνίδια αυτά σε νεότερες εκδόσεις των Windows.

Plus, για όποιον έχει in-home streaming setup, το Steam in-home streaming δείχνει να παίζει ok με εξωτερικούς τίτλους (πχ του GOG).

• Like 11

Για το Sierra Humble Bundle.

To $1 tier είναι αρκετά δυνατό (δεν γνωρίζω το Shiftlings). Τα Police Quests 1-3 είναι αρκετά καλά (το Open Season δεν πρέπει να το έχω παίξει), αν και όπως τα περισσότερα classic adventures της Sierra, έχουν τα γνωστά προβλήματα -- αδιέξοδα, και απότομα game overs.

Ωστόσο, ακόμα και το πρώτο της σειράς το βρήκα πολύ καλό (το είχα παίξει μετά το 2ο), παρά τα "πρωτόγονα" γραφικά, τον text parser και τα συχνά game-overs επειδή δεν ακολούθησες το τυπικό πρωτόκολλο της αστυνομίας. Θέλει καλή ανάγνωση του manual (όλα της σειράς θέλουν).

Τα Space Quests έχουν περισσότερο (ή έχουν κυρίως) χιούμορ αλλά επίσης σκοτώνουν τον παίκτη σε κάθε "στροφή" που κάνει, και (για μένα) το Space Quest V The Next Mutation είναι και το highlight της σειράς... Τα 2 (άντε 3) πρώτα θέλουν αρκετό power through για να ξεπεράσεις γραφικά, random deaths και υπόθεση.

Στο above average tier (που το βλέπω να είναι αρκετά υψηλά τώρα) έχουν τα εξαιρετικά Gabriel Knights και τη σειρά Quest for the Glory που πρέπει να είναι η αγαπημένη μου σειρά από Sierra -- ειδικά το 1ο και 4ο της σειράς.

Δεν ξέρω γιατί έχουν βάλει τα classic King's Quest τόσο ψηλά. Ίσως γιατί είναι η πιο γνωστή σειρά της Sierra, παρότι σαν σύνολο είναι αρκετά χειρότερη από Quest for the Glory και Gabriel Knight.

Anyway από τα King's Quest ξεχωρίζει με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα (πριν και μετά) το 6ο της σειράς (King's Quest VI: Heir Today, Gone Tomorrow) -- νομίζω και σε αυτό έβαλε το χεράκι της η Jane Jensen.

Άντε και το Perils of Rosella (4ο της σειράς) είναι κάπως καλό μετά το 6ο. Για τα 1-3 υπάρχουν fan made remakes και όποιος θέλει να ασχοληθεί καλύτερα να παίξει εκείνα (αλλάζουν κάπως την "ιστορία" των παιχνιδιών (ειδικά στα 1 και 2), αλλά αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν είχαν και κάποια εξαιρετικά καλογραμμένη ιστορία)

Btw, όλα αυτά τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα και στο GOG (αρκετά πριν έρθουν στο Steam). Το GOG παραδοσιακά έχει καλύτερο support για τα παιχνίδια αυτά σε νεότερες εκδόσεις των Windows.

Plus, για όποιον έχει in-home streaming setup, το Steam in-home streaming δείχνει να παίζει ok με εξωτερικούς τίτλους (πχ του GOG).

Επειδή δεν έβγαλα άκρη. Δίνει και τα VGA remake (απο όσα έχουν φυσικά) ή μόνο τις ορίτζιναλ εκδόσεις?

• Moderators

Από ό,τι καταλαβαίνω:

• Like 1

Ας αναφέρουμε ότι το Link.png Site: Castleof Illusion που πρόκειται να αφαιρεθεί από το Steam σε μερικές ώρες ειναι σε προσφορά στα κλασικά bundle stores (HB, Indiegala, Bundlestars).

Το Indiegala (1.95€) δίνει δώρο και το Link.png Site: nail'd με κάθε αγορά πάνω από 1 € ενώ το ΗΒ αν είστε monthly subscriber και έχετε και το κουπονάκι -10% πάει 1,55€ .

• Like 3

Καλες εκπτωσεις σε ορισμενους τιτλους της Paradox στο Steam που θα ισχυσουν ολο το Σαβ/κο. Ξεχωρισα το Cities:Skylines στα 6.99 και την Deluxe Edition στα 9.24. Και τα δυο σε ιστορικο χαμηλο. Απο κει και περα εχει κι αλλα ενδιαφεροντα strategy.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...