Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιστορικό χαμηλό στο steam για Mad Max στα 6,99€. Πιθανόν να πρόκειται για λάθος. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

http://store.steampowered.com/app/234140/

Διορθώθηκε πήγε στα 13.60€.

Το αστείο της υπόθεσης: Σε γνωστό κλειδάδικο η χαμηλότερη τιμή ήταν $3.50 (απολύτως λογική λόγω humble monthly) και μετά το error πήγε στα $8 :P

Δημοσ.

Αυτά τα "λάθη" πάντως πως μου αρέσουν... :P

(Σιγά τώρα, ολόκληρο Steam δεν μπορούσε τόση ώρα να αλλάξει ένα ψηφίο στο ποσοστό. Πιο απλό πράγμα δεν υπάρχει. Τα πραγματικά λάθη είναι πολύ σπάνια, τα περισσότερα είναι ηθελημένα ;)).

Δημοσ.

Δωρεάν Battlefield 4 DLC

BATTLEFIELD 4™ CHINA RISING

BATTLEFIELD 4™ NIGHT OPERATIONS

BATTLEFIELD 4™ COMMUNITY OPERATIONS

Δε παίζω Battlefield (αλλά πόσταρα anyway) οπότε δε ξέρω λεπτομέρειες για το αν έχουν δοθεί ξανά free και για πόσο ισχύει αυτό.
  • Like 1
Δημοσ.

Το china rising ειναι το νεο δωρεαν.

Ουτε και εγω παιζω BF4 ακομη, αλλα που θα μου παει :-)

Βαλτε τα απο τωρα στον λογαριασμο σας να υπαρχουν για οποτε τυχον το αγορασετε, δεν ειναι απαραιτητο να εχετε απο τωρα το βασικο παιχνιδι.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Το Arkham Knight μαζί με το Season Pass είναι στα 25 ευρώ στο Steam Store αυτή τη στιγμή (ή στα 15 σκέτο). Είναι γελοιωδώς μικρό ποσό για το καλύτερο beat 'em up game ever, όποιος δεν το έχει πρέπει να το τσιμπήσει.

Δημοσ.

Το china rising ειναι το νεο δωρεαν.

Ουτε και εγω παιζω BF4 ακομη, αλλα που θα μου παει :-)

Βαλτε τα απο τωρα στον λογαριασμο σας να υπαρχουν για οποτε τυχον το αγορασετε, δεν ειναι απαραιτητο να εχετε απο τωρα το βασικο παιχνιδι.

Για το China Rising μου λέει ότι πρέπει να έχω το βασικό παιχνίδι και να έχω παίξει κιόλας, είτε μέσω του site, είτε του Origin πατάω Download Now και δεν μου δείχνει ότι το έχει προσθέσει κάπου.

Δημοσ.

Για το China Rising μου λέει ότι πρέπει να έχω το βασικό παιχνίδι και να έχω παίξει κιόλας, είτε μέσω του site, είτε του Origin πατάω Download Now και δεν μου δείχνει ότι το έχει προσθέσει κάπου.

Αν πας στο ιστορικο αγορων του λογαριασμου σου, θα το δεις.

Ουτε καν το origin client δεν χρειαζεται να τρεξει, κατ'ευθειαν απο browser.

Δημοσ.

Το Arkham Knight μαζί με το Season Pass είναι στα 25 ευρώ στο Steam Store αυτή τη στιγμή (ή στα 15 σκέτο). Είναι γελοιωδώς μικρό ποσό για το καλύτερο beat 'em up game ever, όποιος δεν το έχει πρέπει να το τσιμπήσει.

To Season pass αξιζει τα 10ευρω ομως?Δεν ειναι τεραστιο το ποσο αλλα ειναι πανω απο 50% της αξιας του κανονικου παιχνιδιου.

Απο ενδιαφερον ρωταω btw.

• Moderators
Δημοσ.

To Season pass αξιζει τα 10ευρω ομως?Δεν ειναι τεραστιο το ποσο αλλα ειναι πανω απο 50% της αξιας του κανονικου παιχνιδιου.

Απο ενδιαφερον ρωταω btw.

Δεν το γνωρίζω, δεν τα έχω παίξει ακόμα τα DLC's του.

Δημοσ.

Καλημερα γνωριζει κανεις ποσο πιο φθηνα μπορω να αγορασω το Rise of the tomb raider γτ το βλεπω ακομα κοντα στα 30Ε?

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω, δεν τα έχω παίξει ακόμα τα DLC's του.

Το Season Pass δε λέει κάτι αφού τα story DLC δεν αξίζουν ενώ το υπόλοιπο είναι στολές ή skins για το όχημα. 

Το παιχνίδι είναι όμως κορυφαίο και στα 15€ είναι εξαιρετική τιμή. Προσοχή μόνο να έχετε σχετικά δυνατό hardware.

Δημοσ.

Το καινούργιο Humble Bundle Monthly έχει το Soma ως το βασικό παιχνίδι που ξεκλειδώνει. Θυμίζω ότι η μηνιαία συνδρομή είναι στα 12$. Αρκετά καλή επιλογή θα έλεγα σε σχέση με το προηγούμενο Humble Bundle Monthly.

Δημοσ.

Το καινούργιο Humble Bundle Monthly έχει το Soma ως το βασικό παιχνίδι που ξεκλειδώνει. Θυμίζω ότι η μηνιαία συνδρομή είναι στα 12$. Αρκετά καλή επιλογή θα έλεγα σε σχέση με το προηγούμενο Humble Bundle Monthly.

SOMA, παιχνιδάρα ! Πολύ ατμοσφαιρικό και μοναδική εμπειρία! Από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους που έχω παίξει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...