Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το cave story το οποιο εχει τωρα το steam ειναι η εκδοση ++ ή η vanila?

Είναι η plus (ή κανονικη εκδοση ηταν freeware). Παντως μπορείς να το πάρεις και σαν μέρος του indie humble bundle 4 αν δωσεις πανω απο $5.25 που είναι το average και θα παρεις Super Meat Boy κ.α.

Δημοσ.

οποιος δεν θελει τα coals και οτι αλλο εχει ας μου στειλει μηνυμα να μου τα δωσει

φυσικα αν καποιος δεν ενδιαφερεται καθολου για ολα αυτα

Δημοσ.

Τα ποιο ενδιαφέρων σήμερα είναι το dust και το ΕYE το δεύτερο το είχε ξαναβάλει σε προσφορά πριν κανα δύο μέρες και από εκεί το τσίμπησα.

Δημοσ.

Τα ποιο ενδιαφέρων σήμερα είναι το dust και το ΕYE το δεύτερο το είχε ξαναβάλει σε προσφορά πριν κανα δύο μέρες και από εκεί το τσίμπησα.

μόνο εγώ ψηνομαι για train simulator? :-D

Δημοσ.

οποιος θελει να ανταλαξουμε εχω 50% εκπτωση για King bounty platinum edition στα 15 ευρω και να μου δωσει coals.

εχω και αλλο κουπονι 33% σε ολα τα valve games

Δημοσ.

αφου βαλατε και εσεις ας βαλω και εγω

οποιος εχει το renegade ops, machinarium, terraria, cave story και αλλα πολλα ας μου στειλει μηνυμα. εχω coals ;)

Δημοσ.

Εχω -50% στο L.A noire και -25% σε οποιο valve game θελω. Αν θελει καποιος κατι απο αυτα μου λεει. Αν εχει να μου δωσει κατι που ισως με ενδιαφερει τοτε ακομα καλυτερα.

Το αν και ποσα coals εχω που φαινεται?

Δημοσ.

εκανα trade 4 coals με το hib3 & 4 με εναν Σερβο. και μαμω τις συναλλαγες

Κλασικοί τσίπηδες που τα τσιμπάνε με 1 cents από κάτι φιλανθρωπίες τύπου child's play. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν πολύ ΞΥΛΟ για να στρώσουν γιατί όχι μόνο δεν βοηθάνε τον σκοπό της φιλανθρωπίας αλλά βάζουν και μέσα τους developers με τα έξοδα αποστολής και τις προμήθειες των τραπεζών/υπηρεσιών. Και ειδικά τώρα με τα coals (σιγά τα ωά) έχει οξυνθεί αυτό το φαινόμενο. 100000000000000000000 φορές να τα χες κατεβάσει παράνομα από torrents.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...