naruto14 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ωραία τα πήρα τα credits και εγώ. Καμία καλή προσφορά έχει το amazon τώρα που αξίζει να αξιοποιήσουμε? Επίσης αν κατάλαβα καλά έχουμε 90 μέρες για να τα χρησιμοποιήσουμε εφόσον τα ενεργοποιήσουμε στις επόμενες 7 ώρες που διαρκεί ακόμη η προσφορά? Επίσης σημαντικό να ακυρώσουμε και τα memberships. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ωραία τα πήρα τα credits και εγώ. Καμία καλή προσφορά έχει το amazon τώρα που αξίζει να αξιοποιήσουμε? Επίσης αν κατάλαβα καλά έχουμε 90 μέρες για να τα χρησιμοποιήσουμε εφόσον τα ενεργοποιήσουμε στις επόμενες 7 ώρες που διαρκεί ακόμη η προσφορά? Επίσης σημαντικό να ακυρώσουμε και τα memberships. Ωραίος! Ναι τα credits ισχύουν για 90 μέρες από την ημέρα ενεργοποίησης, το γράφει στους όρους στο email. Τώρα για προσφορές, υπάρχουν αυτά ως προτεινόμενα (Τιμές με Prime + credit): Dishonored - $9.99 / FREE - Steam The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone - $9.99 / FREE - GOG key Broforce - $5.99 / FREE - Steam Hotline Miami - $9.99 / FREE - Steam Might & Magic Heroes VII - $5.00 / FREE - Uplay Diablo III - $9.99 FREE - Battle.net StarCraft II: Wings of Liberty PC/Mac - $9.99 / FREE - Battle.net XCOM Enemy Unknown: The Complete Edition - $10.00 / FREE - Steam Call of Duty: World at War PC - $9.98 / FREE - Steam Vampire: The Masquerade: Bloodlines - $4.99 / FREE - Steam Doom 3 BFG Edition - $4.99 / FREE - Steam Transformers: War for Cybertron - $4.99 / FREE - Steam Call of Duty 4: Modern Warfare - $9.99 / FREE - Steam Call of Duty War Chest - $9.89 / FREE - Steam Lost Horizon 2 - $6.80 / FREE - Steam ZOMBI - $10.00 / FREE - Uplay Cities: Skylines AFTER DARK DLC - $7.49 / FREE - Steam Tony Hawk Pro Skater HD - $5 / FREE - Steam Prototype - $5 / FREE - Steam Prototype 2 - $10 / FREE - Steam Trials Fusion - $10 / FREE - Uplay Valiant Hearts: The Great War - $7.50 / FREE - Uplay Heroes of Might & Magic III HD Edition - $7.50 / FREE - Steam Final Fantasy VII - $11.99 / $1.99 - Steam Final Fantasy VIII - $11.99 / $1.99 - Steam Cities: Skylines - Snowfall - $12.99 / $2.99 - Steam Hitman - Intro Pack - $14.99 / $4.99 - Steam The Way - $14.99 / $4.99 - Steam The Walking Dead: Michonne - A Telltale Miniseries - $14.99 / $4.99 - Telltale Redeem Code Mighty No. 9 - $19.99 / $9.99 - Steam The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine - $19.99 / $9.99 - GOG Ori and the Blind Forest: Definitive Edition - $19.99 / $9.99 - Steam Assassin's Creed: Unity - $15.00 / $5.00 - Uplay Call of Duty : Modern Warfare 3 - $13.19 $3.19- Steam Call of Duty: Black Ops - $13.19 / $3.19 - Steam Anno 2205 Standard Edition - $20.00 / $10.00 - Uplay NBA 2K16 PC - $12.00 / $2.00- Steam NBA 2K16 (Michael Jordan Special Edition) - $14.40 / $4.40- Steam Cities: Skylines - $12.00 / $2.00 - Steam Bioshock Triple Pack - $10.50 / $0.50 - Steam Modern Warfare Bundle - $26.38 / $16.38- Steam Borderlands: The Pre-Sequel - $14.00 / $4.00 - Steam Borderlands: The Pre-Sequel & season pass - $17.50 / $7.50 - Steam XCOM 2 - $29.99 / $19.99 - Steam Far Cry 4 - $20 / $10 - Uplay Tom Clancy's Rainbow Six Siege - $29.99 / $19.99 - Uplay Assassin's Creed Syndicate - $25.99 / $15.99 - Uplay Animation Arts Bundle (includes Secret Files and Lost Horizon franchises) - $12.50 / $2.50 - Steam Εγώ πήρα το Call of Duty 4 δωρεάν Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2016 από nektarios_rs 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μπράβο για τον κόπο σου και την σταχυολόγηση! Λογικά θα περιμένω μια έκπτωση σε κάποιο παιχνίδι που με ενδιαφέρει από το amazon και θα τα το πάρω και με αυτά τα 10$. Αν αγοράσεις κάτι με 5$ φαντάζομαι σου μένουν άλλα 5 μετά για κάποια άλλη αγορά έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Κοίτα μπορείς να αγοράσεις οτιδήποτε γενικά απλά αυτή η λίστα είναι η "ασφαλής" που βρήκα στο internet. Παράδειγμα και τα Metro Redux έχει σε προσφορά αλλά είναι region locked στην Αμερική. Μπορείς να πάρεις και gift card για το PSN ας πούμε αλλά δε ξέρω αν μπορείς να την ενεργοποιήσεις στην Ευρώπη. Τώρα το αν μένει υπόλοιπο δε το ξέρω, αλλά επειδή το credit εμφανίζεται μόνο στο checkout εγώ δε θα το ρίσκαρα και θα το ξόδευα όλο μαζί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Wow, thanks για το info!Πηρα και εγω το cod 4, μεγαλη συγκινηση! Edit: Προσοχη! Το Sid Meier's Civilization V: The Complete Edition ειναι US Valid only Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2016 από sistah 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τα credit αργουν να ενεργοποιηθουν? Μου ηρθαν δυο εμαιλς, για τα 2 membership, αλλα στο checkout δεν μου εμφανιζει καποιο credit. Πρεπει να ερθει και τριτο εμαιλ που να επιβεβαιωνει την ενεργοποιηση των 10$ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Edit: Προσοχη! Το Sid Meier's Civilization V: The Complete Edition ειναι US Valid only Ξέφυγε... το έβγαλα από τη λίστα thanks. Τα credit αργουν να ενεργοποιηθουν? Μου ηρθαν δυο εμαιλς, για τα 2 membership, αλλα στο checkout δεν μου εμφανιζει καποιο credit. Πρεπει να ερθει και τριτο εμαιλ που να επιβεβαιωνει την ενεργοποιηση των 10$ ? Σε εμένα προσωπικά ήρθε αμέσως 3ο email που το επιβεβαίωνε. Τώρα αρκετοί είχαν αυτό το θέμα αλλά δε ξέρω τι φταίει.. Είναι αληθινή η κάρτα που έβαλες, έχει υπόλοιπο και περνάει γενικά στο εξωτερικό? Εγώ αργότερα διαπίστωσα πως το Prime σου κάνει χρέωση/refund $1 για να ελέγξει αν όντως λειτουργεί κάρτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Εγώ έκανα ενεργοποίηση με ελληνική κάρτα και διευθυνση αλλά δεν ξερω πως αγοράζω. Έβαλα να αγορασω και εγώ το COD 4. Το έψαξα στο amazon, μου το έβγαλε αλλά λέει δεν στέλνει ελλάδα. Μήπως να βάλω μια μούφα αμερικάνικη διεύθυνση; Ή κάνω κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τα ενεργοποίησα κι εγώ, αλλά δε μου ήρθε credit ακόμα.Μάλλον δεν πρόλαβα την προσφορά.Κρίμα, χάσαμε το dishonored! Νεκτάριε, σ' ευχαριστούμε όπως και να έχει. Να ρωτήσω.Τις συνδρομές, πώς τις ακυρώνω;Για το prime βρήκα στο prime membership, λέει "do not continue my free trial". Το audible όμως πώς το ακυρώνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Εγώ πάτησα Your Account--->Your Digital Subscriptions---> Dont see your subscription? Take me to my --->Audible Audiobooks και εκεί έκανα login και cancel membership. Μου ήρθε και email επιβεβαιωσης διαγραφής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Και από το e-mail μπορείτε να κάνετε cancel την συνδρομή για το Audible, αυτό που σας ήρθε για την ενεργοποίηση δηλαδή. @Νεκτάριε, είχα στο μυαλό μου το Rainbow Six που βγήκε πριν λίγο καιρό στα 14$. Αν ξαναβγεί σε αυτό το διάστημα θα βγαίνει μόνο 4$ που είναι απλά τρελό deal . Και δεν ήταν και region locked. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Από σήμερα και μέχρι μέσα Αυγούστου ΔΩΡΕΑΝ μέσω Uplay το Splinter Cell: https://club.ubi.com/#!/en-GB/ubi30 Είναι στα πλαίσια των 30 χρόνων της Ubisoft και κάθε μήνα θα δίνει ένα παιχνίδι δωρεάν μέχρι τέλος του 2016. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το Amazon έχει ένα promo και δίνει δωρεάν $10 σε credit. Έχει λήξει πλέον.. Πρόλαβε κανείς άλλος να πάρει credit? Εγώ έκανα ενεργοποίηση με ελληνική κάρτα και διευθυνση αλλά δεν ξερω πως αγοράζω. Έβαλα να αγορασω και εγώ το COD 4. Το έψαξα στο amazon, μου το έβγαλε αλλά λέει δεν στέλνει ελλάδα. Μήπως να βάλω μια μούφα αμερικάνικη διεύθυνση; Ή κάνω κάτι λάθος; Για τα Digital Downloads θέλει αμερικάνικη διεύθυνση, μπορείς να βάλεις και τη διεύθυνση της πρεσβείας της Ελλάδας στη Washington, δουλεύει Τις συνδρομές, πώς τις ακυρώνω;Για το prime βρήκα στο prime membership, λέει "do not continue my free trial". Το audible όμως πώς το ακυρώνουμε; Τη συνδρομή του Prime την ακυρώνεις από το Amazon, ενώ του Audible.com 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Price bug στο Uplayyyyyy! Child of light http://store.ubi.com/upc/eu/child-of-light/56c4948488a7e300458b472e.html Το έχει 3,75€ και μόλις το βάλεις στο cart η τιμή γίνεται 1,87€!!! Επίσης δίνουν δωρεάν το Tom Clancy's Splinter Cell: https://club.ubi.com/#!/en-GB/ubi30 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 ελα λεμε κατεβαινει !!! τι μου θυμισες τωρα !! κανα tip για αναλυση 1080p ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις