Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζει ρολο και το ποσο, πχ eurobank μπορω να κανω οποιαδηπτοε αγορα 10Ε και ανω, συναλλαγη 1.74Ε και 4κατι δε περναγανε με τη καμια.

Στο τηλεφωνο μου ειπανε οτι δε περνανε λογω cc, τους λεω τα 50Ε περασανε κανονικα, ναι το βλεπουμε λεει, ξανακανω συναλλαγη 1,74 τη κοβει το συστημα, βαζω επι τοπου 10Ε στο wallet περναει επιβεβαιωνει και real time στο τηλεφωνο.. lol

Δημοσ.

Ρε παιδιά, συγνώμη για το off topic αλλά πώς κάνετε αγορές από το steam εν μέσω cc?

Προσπάθησα να αγοράσω το Ryse χθες και δεν δεχόταν με τίποτα την Πειραιώς Visa που έχω.

Υ.Γ: Εννοείται ότι έχει λεφτά μέσα.

Έχουν περάσει όλες οι αγορές 9 με Πειραιώς Visa την περίοδο των CC. Καμία με την πρώτη φορά όμως , συνήθως με την δεύτερη περνούν.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, συγνώμη για το off topic αλλά πώς κάνετε αγορές από το steam εν μέσω cc?

Προσπάθησα να αγοράσω το Ryse χθες και δεν δεχόταν με τίποτα την Πειραιώς Visa που έχω.

Υ.Γ: Εννοείται ότι έχει λεφτά μέσα.

Update : Μου ήρθε χθες mail από το steam "σας ευχαριστούμε για την αγορά σας". Και ήταν το Ryse! Δηλαδή πέρασε η αγορά απλά μου την εμφάνισε μία μέρα μετά. Περίεργα πράγματα... Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.
Δημοσ.

Αν ενδιαφερετε κανεις για το Rocket League στα 7.84€ ας μου στειλει PM.

Ειμαστε 3 ατομα ηδη και ψαχνουμε 4ο για ανοιγμα του 4pack απ το bundlestars.

https://www.bundlestars.com/en/bundle/rocket-league-4-pack

ΥΓ

Δε ξερω αν ανηκει εδω ή στο thread του Rocket League οποτε αν ειναι ας μεταφερθει.

Δημοσ.

Έχει κανείς άποψη για το Black flag? Τα άλλα τα έχω παίξει σπασμένα αλλά αυτό δεν είχα προλάβει και μου φαίνεται ευκαιρία. Απλά βλέπω στο forum ότι δεν είναι καθόλου optimised για PC μην το πάρω τσάμπα.

Δημοσ.

Έχει κανείς άποψη για το Black flag? Τα άλλα τα έχω παίξει σπασμένα αλλά αυτό δεν είχα προλάβει και μου φαίνεται ευκαιρία. Απλά βλέπω στο forum ότι δεν είναι καθόλου optimised για PC μην το πάρω τσάμπα.

Από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) AC. Ειδικά αν σου αρέσουν παιχνίδια με πειρατές, open world, πλοία κτλ, θα σου αρέσει. Ναι μεν από ένα σημείο και μετά γίνεται εξαιρετικά επαναλαμβανόμενο, αλλά για 5 ευρώ που έχει τώρα αξίζει.

Το μοναδικό πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει ήταν η προβληματική απόδοση στα Windows 10, με πολλά σπασίματα και χαμηλό frame rate. Κάτι που μπορεί να έχει φτιάξει πλέον ή να μην υπάρξει στο δικό σου PC (αν έχεις Win 10). Και επειδή δεν έχει cloud save, είχα πάθει ζημιά με το save (από δικό μου λάθος και του Google Drive, αλλά πρόσεχε).

Όσο για το optimization, με έναν I5, 8GB RAM και μια GTX 770 δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα (πέρα από αυτό με τα Win 10 δηλαδή). OK, το frame rate παίζει σε κάποια σημεία και η Ubi θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερη δουλειά, αλλά δεν νομίζω πως θα σε προβληματίσει ιδιαίτερα (παίξε λίγο και με τις ρυθμίσεις, απενεργοποίησε κάποια πράγματα που δεν χρειάζονται και απλώς επιβαρύνουν και θα βρεις τις καλύτερες δυνατές για το σύστημα σου).

EDIT: Προφανώς πάντως δεν θα το πρότεινα αν έχεις σύστημα με εξαιρετικά χαμηλά specs. Μιλάω για συστήματα σαν το δικό μου, πάνω-κάτω.

Γενικώς, ναι, go for it :).

• Like 3
Δημοσ.
Από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) AC. Ειδικά αν σου αρέσουν παιχνίδια με πειρατές, open world, πλοία κτλ, θα σου αρέσει. Ναι μεν από ένα σημείο και μετά γίνεται εξαιρετικά επαναλαμβανόμενο, αλλά για 5 ευρώ που έχει τώρα αξίζει.

Έχω τρέλα με πειρατες. Έχω παίξει το Sid mirs pirates, είχα κάνει pre-order το POTBS, μια απο τις αγαπημένες μου σειρές είναι το Black Sails, το αγαπημένο μου ποτό είναι μαύρο ρούμι (διάφορες μάρκες), και πολλά άλλα :P Απλά έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να δίνω πάνω απο 10 ευρώ για games εκτός και αν είναι κάποια εξαίρεση.

Το μοναδικό πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει ήταν η προβληματική απόδοση στα Windows 10, με πολλά σπασίματα και χαμηλό frame rate. Κάτι που μπορεί να έχει φτιάξει πλέον ή να μην υπάρξει στο δικό σου PC (αν έχεις Win 10). Και επειδή δεν έχει cloud save, είχα πάθει ζημιά με το save (από δικό μου λάθος και του Google Drive, αλλά πρόσεχε).

Με μια ματιά στο community του game φαίνεται να υπάρχουν ακόμα αυτά τα προβλήματα. Μάλλον θα το πάρω και σε περίπτωση που έχει θέματα θα ζητήσω refund.

• Like 1
Δημοσ.

Με μια ματιά στο community του game φαίνεται να υπάρχουν ακόμα αυτά τα προβλήματα. Μάλλον θα το πάρω και σε περίπτωση που έχει θέματα θα ζητήσω refund.

Το cloud save δεν ήταν ακριβώς πρόβλημα. Απλώς επειδή στις πρώτες εκδόσεις του παιχνιδιού είχαν θέμα, το είχαν απενεργοποιήσει εντελώς. Εγώ κρατούσα manual backup, το έχασα, την πάτησα. Αλλιώς, αν δεν θέλεις cloud save, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο θέμα.

Για τα Windows 10, εγώ είχα αναγκαστεί να γυρίσω σε Windows 8.1 για να παίξω κανονικά, είχα σοβαρό ζήτημα. Άλλοι δεν είχαν, οπότε και αυτό είναι σχετικό.

• Like 1
Δημοσ.

το black flag πάρε το είναι super pirate game και 5 ευρώ αξίζει 100%....

ήδη κάνει install :P Επίσης πρέπει να αρχίσω να προσέχω περισσότερο το τοπικ, έχασα καλή προσφορά απο χτες βλέπω

Δημοσ.

Τελικά παίζει πολύ κομπλε, σε Windows 10. 60 fps κολλημένα με πολύ καλά γραφικά. Το gameplay φαίνεται καρμπον με τα προηγούμενα αλλά θα δείξει αν είναι καλό ή κακό αυτό ;)

• Like 1
Δημοσ.

το new vegas παίζει να παίξει σε καλύτερη έκπτωση ή να το πάρω στο τάλιρο?

Φίλε αυτές οι εκπτώσεις του steam είναι τρισάθλιες. Έχει το New Vegas Ultimate Edition στα 12 € και εγώ το είχα τσιμπήσει πριν από 2 χρόνια περίπου με 5 € ! Αγόρασε το από κανένα κλειδάδικο καλύτερα.

• Like 2
Δημοσ.

το new vegas παίζει να παίξει σε καλύτερη έκπτωση ή να το πάρω στο τάλιρο?

Και εγώ είχα πάρει πριν από κανένα χρόνο την Ultimate edition στα 5€. Εάν έχεις υπομονή μπορεί να το βρεις σε αυτή τη τιμή και από κανένα official seller παιχνιδιών steam. Στα 12€ είναι κοροϊδία αυτή τη στιγμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...