DJDB Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Απίστευτο!! Price glitch, συμβαίνει σε διάφορα stores (όχι πολύ συχνά βέβαια). Επειδή όμως δεν πιστεύω τόσο πολύ στα τυχαία και στα bugs σε αυτόν τον τομέα, δεν αποκλείεται να ήταν και ένα μικρό δωράκι/flash sale του Steam . ("αφού μας κράζετε για κακά sales, πάρτε αυτό. Και όσοι προλάβετε. Και μην το πείτε ούτε του παπά"). 1
nek4d Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Και σε μενα το ιδιο ελαχε στο Mystery Game με 0.20€ στο greenmangaming, δηλ. Neon Space
Avatar_GR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εγώ στο mistery game κέρδισα μια πατάτα... και το περίεργο είναι ότι την είχα ήδη την πατάτα στην συλλογή μου. Σας δίνω την δεύτερη πατάτα δώρο σε όποιον προλάβει: Key: SHATTERED_HAVEN:Z30LC-9CTAQ-CENBK 1
Στεφανος123 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εγώ στο mistery game κέρδισα μια πατάτα... και το περίεργο είναι ότι την είχα ήδη την πατάτα στην συλλογή μου. Σας δίνω την δεύτερη πατάτα δώρο σε όποιον προλάβει: Key: SHATTERED_HAVEN:Z30LC-9CTAQ-CENBK Ευχαριστω το τσιμπισα 1
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Είναι κάποιου είδους αστείο το επόμενο humble monthly; Σοβαρά τώρα, ο κεντρικός τίτλος είναι μέρος παιχνιδιού και όχι ολόκληρο;
iced07 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, παιζω το fallout 3 (ναι το 3 του 2008) αυτο τον καιρό και μπορω να πω ότι μου αρεσει αρκετα. Θα ήθελα το 4 αλλα με την 7850 2gb δεν παω πουθενά. Μιας και εχει εκπτώσεις σκέφτομαι να τσιμπισω ενα δύο παιχνιδια (μπορεί και 3 για να εχω) σε αυτο το υφος. Με μια μικρη έρευνα εχω επιλέξει μερικά και θα ηθελα την γνωμη σας και αν αξίζουν φυσικά. Τα παιχνιδια ειναι (απο steam ) a)dark souls 1 (το οποίο απο βίντεο που εχω δει μου αρέσει αλλά λενε οτι ειναι πολυπλοκο) the witcher 2 c) dead space 1 or 2 d) mass effect 1 or 2 e) skyrim f) fallout the new vegas g) rage Ή οτι άλλο μου προτείνετε εσεις..... Δεν θελω να ειναι και πολύ horror (να μην τα κανω πανω μου συνέχεια) Ευχαριστώ
Tobajara Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλύτερο παιχνίδι της λίστας το Witcher 2 ακολουθούμενο από New Vegas, Mass Effects και Skyrim. Με βάση το Fallout 3 όλα είναι καλύτερα από αυτό. Αν το πάρω σα μέτρο του τι ψάχνεις και σου αρέσει, θα έλεγα με τη σειρά New Vegas, Skyrim, Witcher 2, Mass Effect 1 - 2. Θέμα για horror δεν υπάρχει. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2016 από Tobajara 2
panoc Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καποια αποψη για το Divinity: Original Sin - Enhanced Edition http://store.steampowered.com/app/373420 ?
Tobajara Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Με κλειστά μάτια και χωρίς δεύτερη σκέψη, αν και θα προτιμούσα να έβλεπα link του GOG και όχι του Steam 1
kgian Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 New Vegas αντίστοιχο και καλύτερο. Μετά από αυτό παίξε skyrim. Καλύτερο τεχνικά και ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Το rage καλή εναλλακτική αλλά σαφώς μικρότερο από τα παραπάνω. Και το mass effect 1 που έχω παίξει καλό παιχνίδι. Τα dead space είναι λίγο τρομακτικά. Βράδυ με σκοτάδι θα την ακούσεις. 1
Chaos3X Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά, συγνώμη για το off topic αλλά πώς κάνετε αγορές από το steam εν μέσω cc? Προσπάθησα να αγοράσω το Ryse χθες και δεν δεχόταν με τίποτα την Πειραιώς Visa που έχω. Υ.Γ: Εννοείται ότι έχει λεφτά μέσα.
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά, συγνώμη για το off topic αλλά πώς κάνετε αγορές από το steam εν μέσω cc? Προσπάθησα να αγοράσω το Ryse χθες και δεν δεχόταν με τίποτα την Πειραιώς Visa που έχω. Υ.Γ: Εννοείται ότι έχει λεφτά μέσα. Με χρεωστικη Εθνικης αγοραζω κανονικα.Γιατι αν δεν δεχοταν ουτε τις καρτες(και αφου δεν δεχεται και paysafe)ε τοτε δεν θα μπορουσαμε να αγορασουμε καθολου. Ακομα και απο το battle net που εκει οντως δεν περνανε οι καρτες λογω capital control,κυκλοφορησε και στην Ελλαδα η εταιρια καρτες τυπου pay safe για να μπορεις να αγορασεις απο το store τους.
nektarios_rs Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καποια αποψη για το Divinity: Original Sin - Enhanced Edition http://store.steampowered.com/app/373420 ? Δε το έχω παίξει αλλά ακούω γενικά θετικά σχόλια. Πάντως αν αγοράσεις το enhanced παίρνεις μαζί και την original έκδοση (non-enhanced) που έχει αφαιρεθεί από το store.
DJDB Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Είναι κάποιου είδους αστείο το επόμενο humble monthly; Σοβαρά τώρα, ο κεντρικός τίτλος είναι μέρος παιχνιδιού και όχι ολόκληρο; Είμαι σίγουρος πως ακόμη και σαν "demo" που είναι, θα τραβήξει πολύ κόσμο. Call of Duty είναι αυτό, έχει πέραση σε ένα μεγάλο κοινό. Και για αυτό το έβαλαν, ξέρουν τι κάνουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι καλή επιλογή για early unlock ή για το Humble Monthly. Εγώ διαφωνώ και με το να μπαίνουν κάποια greenlight παιχνίδια, αλλά αν είναι να πάμε σε COD τα προτιμώ. Το μόνο θετικό που βλέπω είναι πως η Activision συνεργάζεται πλέον με το HB, οπότε μπορεί να την δούμε και σε άλλα bundles. Ρε παιδιά, συγνώμη για το off topic αλλά πώς κάνετε αγορές από το steam εν μέσω cc? Προσπάθησα να αγοράσω το Ryse χθες και δεν δεχόταν με τίποτα την Πειραιώς Visa που έχω. Υ.Γ: Εννοείται ότι έχει λεφτά μέσα. Στις τελευταίες τρεις αγορές που έκανα από το Steam, η κάρτα μου την πρώτη φορά δεν πέρασε. Περνάει πάντα με την δεύτερη. Οπότε ξαναδοκίμασε (Πειραιώς Mastercard έχω).
GjokerR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά, συγνώμη για το off topic αλλά πώς κάνετε αγορές από το steam εν μέσω cc? Προσπάθησα να αγοράσω το Ryse χθες και δεν δεχόταν με τίποτα την Πειραιώς Visa που έχω. Υ.Γ: Εννοείται ότι έχει λεφτά μέσα. συνήθως με μερικές προσπάθειες περνάνε οι κάρτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις