Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το δίνει λέει σε λίγα λεπτά και το Humble Monthly :P.

EDIT: Το οποίο μόλις άνοιξε και είναι το χειρότερο που έχει υπάρξει... Και με άθλιο early unlock.

Δημοσ.

http://store.steampowered.com/sub/51209/      2.40 ευρώ

Shadow of Mordor GOTY (price bug - 94%)

Καποτε τετοια ηταν standar σε steam sales και τωρα φτασαμε σε εποχες να θεωρουνται και λαθος.

Επισης και τα gif ακια που εχουν βγει για τα steam sales μαλλον πρεπει να αλλαξουν σε -50% περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

4-4.5 ευρω παιζει το Shadow of Mordor GOTY στα κλειδαδικα για οποιον δεν προλαβε το λαθος του Steam :D

Εμενα παντως το humble monthly μου αρεσε, αφου ειχε 3 παιχνιδια που με ενδιεφεραν και ουσιαστικα πηρα τζαμπα αφου πουλησα το Hurtworld σχεδον οσο εκανε ολο το bundle...

Δημοσ.

Εμενα παντως το humble monthly μου αρεσε, αφου ειχε 3 παιχνιδια που με ενδιεφεραν και ουσιαστικα πηρα τζαμπα αφου πουλησα το Hurtworld σχεδον οσο εκανε ολο το bundle...

Είναι τραγικά λάθος να βάζεις τόσο εξειδικευμένα παιχνίδια, όπως το TIS-100, σε ένα bundle που κανείς δεν ξέρει τι θα έχει μέσα (εκτός βέβαια από το early unlock).

Ξέρω, είναι "τζόγος". Αλλά παιχνίδια όπως το TIS-100 νομίζω πως δεν εμπίπτουν σε αυτό. Σαν σημαδεμένη τράπουλα είναι.

Δημοσ.

Το 1 και το 2 θα γίνουν remaster στο PC, όχι το Infinite.

Ξέρει κανείς αν θα πάρουμε δωρεάν τα DLC του Infinite;;

Δημοσ.

Πραγματικα δεν εχω ιδεα για το TIS-100, αλλα τα Satellite Reign, The Red Solstice, Kentucky Route Zero τα εψηνα για αγορα οποτε μια χαρα μου εκατσε. Btw και τα τρια αυτα ειναι σε τιμη χωμα τωρα στο γνωστο κλειδαδικο-marketplace αφου ως συνηθως τα σκοτωνουν οσοι αγορασαν το bundle και δεν τα θελουν

Δημοσ.

Mystery Game με 0.20€ στο greenmangaming

https://www.greenmangaming.com/games/mystery-pack-1-pack/

Πιθανότατα θα σας βγει κάποιο indie game του $1 όμως υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις:

3f3f4f37e0b4d47b9bc1fe4900ad8b2c.png

3k8PLbd.png

original.jpg

Τζόγος καθαρά είναι... καλή τύχη!

Δημοσ.

Mystery Game με 0.20€ στο greenmangaming

https://www.greenmangaming.com/games/mystery-pack-1-pack/

Πιθανότατα θα σας βγει κάποιο indie game του $1 όμως υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις:

Αυτό με το Black Ops έτυχε σε εσένα; Γιατί αν σου έτυχε κάτι τέτοιο, σήκω τώρα όπως είσαι και πριν διαβάσεις όλο το μήνυμα μου και πήγαινε να πάρεις ένα σκρατς :P.

2-3 φορές που δοκίμασα (όχι τώρα, στο παρελθόν) τα παιχνίδια που μου έδωσε ήταν και φθηνιάρικα (ακόμη και κάτω από ευρώ) αλλά και είχαν δοθεί δωρεάν ημέρες ή εβδομάδες πριν. Ουσιαστικά μαζεύουν παιχνίδια που δίνονται πολύ συχνά σε giveaways και σε χρεώνουν 20 λεπτά, με την σκέψη πως μπορεί να είσαι ο 1 στους 100.000 που θα πάρει κάτι καλύτερο (και λίγους λέω). Αν βάλεις όμως 20 λεπτά για κάθε κωδικό που θα δινόταν τσάμπα, αυτοί συγκεντρώνουν ένα πολύ καλό έσοδο...

Δεν αξίζει τον κόπο, ούτε για 20 λεπτά... :)

Δημοσ.

Όχι δεν έτυχε σε εμένα, αλλά ήταν 3 περιπτώσεις που επιβεβαιώθηκαν στο Steamgifts...

Σε εμένα έτυχε αυτό http://store.steampowered.com/app/468490/ το οποίο δε το είχα αλλά είναι αυτή τη στιγμή στο IG Steamy Summer.

Άποψή μου, δε χάνεις τπτ για 20 λεπτά να δοκιμάσεις... Παράδειγμα είχα κερδίσει το Fallout 4 πριν κυκλοφορήσει σε giveaway που συμμετείχαν χιλιάδες άτομα.... Ποτέ δε ξέρεις τι επιφυλάσσει η τύχη :) 

Δημοσ.

η αμήχανη στιγμή που πήρα το shadow of mordors goty στα 2.5 euro και δεν έχω το hardware για να παίξω άμεσα!

άτιμη μετακόμιση!

• Like 5
Δημοσ.

η αμήχανη στιγμή που πήρα το shadow of mordors goty στα 2.5 euro και δεν έχω το hardware για να παίξω άμεσα!

άτιμη μετακόμιση!

Η αμήχανη στιγμή που εξηγώ σε φίλο (κονσολά btw) πριν μισή ώρα πως πήρα το Shadow Of Mordor με 40 λεπτά (και όχι 40 ευρώ που είναι η κανονικά τιμή) από την τσέπη μου (τα υπόλοιπα 2 ευρώ ήταν από τις κάρτες του summer sale) και δεν με πιστεύει.

Screenshot! :D

• Like 6
Δημοσ.

Η αμήχανη στιγμή που εξηγώ σε φίλο (κονσολά btw) πριν μισή ώρα πως πήρα το Shadow Of Mordor με 40 λεπτά (και όχι 40 ευρώ που είναι η κανονικά τιμή) από την τσέπη μου (τα υπόλοιπα 2 ευρώ ήταν από τις κάρτες του summer sale) και δεν με πιστεύει.

Screenshot! :D

Απο το Steam;; :confused:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...