GjokerR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) 3,21 το civ5 complete edition στο steam. Αν κάποιος ξερει ας μας πει αν εχει υπαρξει σε αντίστοιχη τιμη Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2016 από GjokerR
GjokerR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 3,21 το civ5 complete edition στο steam. Αν κάποιος ξερει ας μας πει αν εχει υπαρξει σε αντίστοιχη τιμη 8,79 το βλέπω εγώ πάντως. Άκυρο πρέπει να ειναι το σύστημα που εχουν βάλει απ το προηγούμενο sale που σου δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις μόνο οτι σου λείπει απ το bundle (το brave new world + 2 map packs)
iceman33221 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 θεωρειται οτι Batman™: Arkham Knight αξιζει απο 29,99€ -14,99€? και ποια η διαφορα απο το Arkham Knight Premium Edition? τι ειναι το Season Pass? μιας κ αυτο εχει απο 49,99€ -24,99!στην συλλογη μου εχω : 1) Asylym Goty 2)Arkhan City Goty 3)Origins 4)Origins Blackgate - deluxe edition
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 θεωρειται οτι Batman™: Arkham Knight αξιζει απο 29,99€ -14,99€? και ποια η διαφορα απο το Arkham Knight Premium Edition? τι ειναι το Season Pass? μιας κ αυτο εχει απο 49,99€ -24,99! στην συλλογη μου εχω : 1) Asylym Goty 2)Arkhan City Goty 3)Origins 4)Origins Blackgate - deluxe edition προσωπικά θα σου έλεγα οχι. το παιχνίδι ειναι broken και τα μισά του features πρέπει να ειναι στο off για να παίξεις με 30fps. για παραπάνω βουτάει. Είχαν προσπαθήσει να το διορθώσουν κλπ πολλά ΔΕΝ έγιναν και τελικά το παρατήσανε. Γνώμη μου,μην ασχοληθείς με το συγκεκριμένο
Despotas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 θεωρειται οτι Batman™: Arkham Knight αξιζει απο 29,99€ -14,99€? και ποια η διαφορα απο το Arkham Knight Premium Edition? τι ειναι το Season Pass? μιας κ αυτο εχει απο 49,99€ -24,99! στην συλλογη μου εχω : 1) Asylym Goty 2)Arkhan City Goty 3)Origins 4)Origins Blackgate - deluxe edition Το Season Pass περιλαμβάνει κάποια εξτρά περιεχόμενο (skins, αποστολές) που δε λένε κάτι ιδιαίτερο. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό και σαφώς το πιο ολοκληρωμένο Batman game αλλά μόνο αν έχεις δυνατό μηχάνημα. Στο δικό σου σίγουρα θα χρειαστεί να κατεβάσεις ρυθμίσεις για να το χαρείς. 15€ δεν είναι κακή τιμή πάντως και αφού έχεις παίξει τα προηγούμενα αυτά θα σου αρέσει σίγουρα.
iceman33221 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 προσωπικά θα σου έλεγα οχι. το παιχνίδι ειναι broken και τα μισά του features πρέπει να ειναι στο off για να παίξεις με 30fps. για παραπάνω βουτάει. Είχαν προσπαθήσει να το διορθώσουν κλπ πολλά ΔΕΝ έγιναν και τελικά το παρατήσανε. Γνώμη μου,μην ασχοληθείς με το συγκεκριμένο αυτο το θυμαμαι που εγινε κ εφαγαν τρελο κραξιμο τοτε... αλλα νομιζα οτι θα το εφτιαχναν κ ειχα μεινει εκει, οποτε δν καταφεραν να το φτιαξουν ε? ε οχι εαν ειναι να δωσω λεφτα και να εχει τοσα προβληματα αστο καλυτερα. σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και το σώσιμο απο μια τσαμπα αγορα Το Season Pass περιλαμβάνει κάποια εξτρά περιεχόμενο (skins, αποστολές) που δε λένε κάτι ιδιαίτερο. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό και σαφώς το πιο ολοκληρωμένο Batman game αλλά μόνο αν έχεις δυνατό μηχάνημα. Στο δικό σου σίγουρα θα χρειαστεί να κατεβάσεις ρυθμίσεις για να το χαρείς. 15€ δεν είναι κακή τιμή πάντως και αφού έχεις παίξει τα προηγούμενα αυτά θα σου αρέσει σίγουρα. γιατι θεωρεις οτι στο δικο μου συστημα θα πρεπει να κατεβασω τις ρυθμισεις? τοσο απαιτητικο παιχνιδι ειναι? γιατι συμφωνα με ενα site παιζει ανετα στο συστημα μου.
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 αυτο το θυμαμαι που εγινε κ εφαγαν τρελο κραξιμο τοτε... αλλα νομιζα οτι θα το εφτιαχναν κ ειχα μεινει εκει, οποτε δν καταφεραν να το φτιαξουν ε? ε οχι εαν ειναι να δωσω λεφτα και να εχει τοσα προβληματα αστο καλυτερα. σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και το σώσιμο απο μια τσαμπα αγορα γιατι θεωρεις οτι στο δικο μου συστημα θα πρεπει να κατεβασω τις ρυθμισεις? τοσο απαιτητικο παιχνιδι ειναι? γιατι συμφωνα με ενα site παιζει ανετα στο συστημα μου. επειδή το παιχνίδι το έχω δοκιμάσει και στην 760 μου τα 2 γιγα της ΔΕΝ επαρκουν. παιζω σε 720 με ολα Low για να μην έχω κολλήματα απο ενα σημείο και μετά. η Vram γεμίζει για πλάκα. 1
KNSM Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Οπως ειχα αναφερει και στο νημα του παιχνιδιου το επαιξα με την προηγουμενη Asus GTX 660 Ti 2gb καρτα μου, φυσικα ολα low σε 1920x1080 αναλυση. Ειχα 2-3 κρασαρισματα σε 40 ωρες gameplay. Δεν ενοχληθηκα ιδιαιτερα απο τα low graphics καθως δε νομιζω οτι υπαρχουν, η τουλαχιστον δεν βλεπω εγω, τοσο μεγαλες διαφορες. Το ειχα παρει τον Νοεμβριο στα 14 ευρω. Θεωρω οτι αξιζει αν και δεν ξερω που στεκεται η 770 σε σχεση με την 660 ti.
liakinen Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Η 770 σε 1080p έχει + 10-13 fps περίπου πάνω σε σχέση με 660ti. 1
KNSM Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Η 770 σε 1080p έχει + 10-13 fps περίπου πάνω σε σχέση με 660ti. Αρα λογικα θα την παλεψει. Ολα low ξαναλεω. Το παιχνιδι ειναι broken αλλα ειναι παιχνιδαρα.
iceman33221 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 απο το steam εχετε καταφερει να αγορασετε με Alpha visa? τελικα μπαινοντας στο site toy steam το αγορασα. απο το προγραμμα του υπολογιστη δν με αφηνε για καποιον λογο..
KNSM Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 απο το steam εχετε καταφερει να αγορασετε με Alpha visa? Απο περυσι το καλοκαιρι δεν εκανα καμια προσπαθεια, στελνω στο paypal balance με τη μεθοδο request money και ειμαι ετοιμος. Στα 23 ευρω που εστειλα προχθες μου κρατησε περιπου 1,20 και εφτασαν 21,8 στο balance.
Dantε Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το bioshock στα 3,99 λεει? Δε το εχω παιξει ποτε. Meh μου φαινεται απο φωτο κτλ αλλα για να λενε οτι ειναι καλο ,λεει κατι υποθετω.
Despotas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Αν σου αρέσουν τα FPS και οι καλές ιστορίες το τσιμπάς άφοβα. Και το 2 επίσης είναι πολύ καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις