Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χμμ, παίζει να δώσει κανείς καμιά ιδέα; :P Mέχρι τα ~15ε.

Bioshock Bundle - 5.42 (έχω ήδη το infinite για αυτό)

The Talos Principle - 9.99

Wolfenstein: The New Order - 9.99

Witcher 2 - 2.99

Shadow of Mordor - 12.49

Skyrim - 7.50 (μαλακίες μου, έπρεπε να το είχα πάρει πριν κανα χρόνο σε χαμηλότερη τιμή)

Dragon Age Origins - 4.99

Γενικότερα ψάχνω κάτι να έχει διάρκεια και να με κρατήσει αρκετά. Any ideas;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σα διάρκεια η κατάταξη για μένα θα ήταν Skyrim / Origins / Witcher 2 / Mordor / αδιάφορο.

Σε αυτή την τιμή Skyrim σκέτο δεν αξίζει καθόλου, αν είναι η Legendary edition είναι πάλι λίγο αλμυρό αλλά τουλάχιστον έχει αρκετό περιεχόμενο επιπλέον.

Καλύτερο παιχνίδι της λίστας Witcher 2 ακολουθούμενο από Origins, που είναι όσο διαφορετικά μπορεί να είναι δυο RPG. Αξιόλογα είναι όλα πάντως.

Για το απόλυτο value for money παίρνεις είτε κανένα πακέτο Bioware Classics, είτε Civilization 4 Complete (έχω κάποια θέματα με το 5) είτε Europa Universalis 4 και ξεχνάς ό,τι άλλο.

• Like 1

Witcher 2 - 2.99

Shadow of Mordor - 12.49

Skyrim - 7.50 (μαλακίες μου, έπρεπε να το είχα πάρει πριν κανα χρόνο σε χαμηλότερη τιμή)

Όλα αυτά που κοιτάς είναι κορυφαία στο είδος τους.

Τώρα απο διάρκεια εξαρτάται τι θες ακριβώς πχ τα action της λίστας κρατάνε ~12 ώρες, τα RPG 50+...

Συγκεκριμένα για το Mordor, μπορείς να βρεις την έκδοση GOTY που έχει όλα τα dlc στα 7€ περίπου στα "κλειδάδικα".. Υπάρχει αντίστοιχο θέμα για αυτά Link.png Site: εδώ γι αυτό και δε μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το thread. Και ο  μόνος λόγος που το αναφέρω εδώ είναι η πολύ μεγάλη διαφορά στη τιμή....

Επίσης αν παρεις το Skyrim, προτίμησε τη legendary έκδοση γιατί όποιος την έχει θα πάρει δωρεάν το Link.png Site: Skyrim_Special_Edition όταν αυτό κυκλοφορήσει.. 

@Tobajara

Φοβάμαι λίγο τα strategy γιατί είναι ναρκωτικό, λίγο ο καύσωνας, λίγο το ερκοντίσιο, δε θέλει και πολύ απλά να μείνω μέσα σπίτι :P Όπως και να έχει θα τα εχω υπόψιν μου.

Και αυτή είναι μια μεγάλη απορία και σκέψη, ανάμεσα σε Witcher και DAO τι θα προτιμούσες;

@nektarios_rs

To σκέφτομαι για 1+1 για να έχω ποικιλία, 1 RPG και 1 Action.

Τα έχω υπόψιν μου τα κλειδάδικα, και αν δω σημαντική διαφορά ίσως να τα προτιμήσω. Για το Shadow ειδικά που είναι στα 4,5ε..

Σωστή η παρατήρηση για τη Legendary Edition του Skyrim, το μόνο κακό ότι είναι αλμυρή για τα υπάρχουσα δεδομένα μου.. Οπότε λέω να περιμένω και βλέπω.

Ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις :)

Νέο Indie Gala Every Monday (#117) !

Έχει συμπαθητικά παιχνιδάκια μπορώ να πω, και όλα έχουν καλές κριτικές.

Τιμή: $1,49 (1,68€ με VAT) για τις επόμενες 20 ώρες, μετά η τιμή ανεβαίνει.

Links των παιχνιδιών που δίνει στο Steam:

https://www.bundlestars.com/en/bundle/fantasy-heroes-bundle?utm_source=steamcommunity&utm_medium=social&utm_campaign=bundle%20fantasyheroes

Καλό πακέτο από bundle stars μετά από καιρό, ειδικά για ούτε 2 ευρώ, το αξίζει :)

• Like 2

Witcher 2 - 2.99

Shadow of Mordor - 12.49

Από αυτά που γράφεις, μάλλον οι τελευταίες μου επιλογές θα ήταν τα Bioshock (δεν είμαι fan, το Infinity μου φάνηκε εξαιρετικά γραμμικό και με περίπλοκη/αδιάφορη ιστορία. Μην μπείτε στον κόπο, ξέρω τις διαφωνίες που έχετε οι περισσότεροι :P) και το Wolfenstein (καλό παιχνίδι, αλλά τα 10 ευρώ είναι πολλά). Επίσης, νομίζω πως με αυτά τα δύο θα πάρεις και τις λιγότερες ώρες gameplay (σε σχέση με τα υπόλοιπα που αναφέρεις).

Τα υπόλοιπα δεν τα έχω παίξει όλα. Εντούτοις, η αύξηση τιμής στο Skyrim (για τον οποιονδήποτε λόγο) είναι κάτι που με ενόχλησε, οπότε μάλλον δεν θα τα έδινα στην Bethesda αυτήν την στιγμή. 

• Like 1

Witcher 2 - 2.99

Shadow of Mordor - 12.49

Τα Bioshock 1+2 είναι πολύ καλά και για μένα καλύτερα του Infinite. Αν σου αρέσουν FPS βέβαια.

Talos Principle έχεις σίγουρα 15-20 ώρες. Έχει πολλά και ωραία puzzle αλλά σίγουρα έχει παίξει και σε χαμηλότερη τιμή. Αξίζει επίσης το DLC Gehenna.

Wolfenstein είναι καλό αλλά όχι σε τέτοια τιμή

Witcher 2 δεν χρειάζεται συστάσεις και σε αυτή τη τιμή με κλειστά μάτια.

Skyrim-Dragon Age δεν τα έχω παίξει αλλά σου απάντησαν οι προηγούμενοι.

Shadow of Mordor, το τσίμπησα σε κλειδάδικο με 4,5E προχτές.

Γενικά, με τις τιμές των κλειδάδικων ελάχιστα αξίζουν πλέον τα Steam sales. Μπες allkeyshop.com και ρίξε μια ματιά.

• Like 1

Γενικά, με τις τιμές των κλειδάδικων ελάχιστα αξίζουν πλέον τα Steam sales. Μπες allkeyshop.com και ρίξε μια ματιά.

Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι σχετικό. Για παράδειγμα, εγώ ζαχαρώνω το The Long Night Dark. Στα κλειδάδικα που κοίταξα είναι ακριβότερο από την τιμή που έχει αυτήν την στιγμή στο Steam (έως πολύ ακριβότερο). Φυσικά, στην τιμή βιτρίνας κάποιων κλειδάδικων πρέπει να υπολογίσεις και τα διάφορα χαράτσια. Το G2A για παράδειγμα, σε καλεί στο τέλος να αποφασίσεις αν θα είσαι ηθικός και νόμιμος ή όχι, επιλέγοντας την χώρα σου και φόρο αλλά και βάζοντας σου συν 1 ευρώ για να είσαι σίγουρος πως δεν θα την πατήσεις με άκυρο κλειδί. Και φυσικά, συν σε αυτά πως δεν ξέρεις από που προέρχεται το κλειδί (στο marketplace) και πως δεν υποστηρίζεις τον dev.

Και τα ίδια συμβαίνουν και με άλλα παιχνίδια που τσέκαρα αυτές τις μέρες σε κλειδάδικα. Δεν μπόρεσα να βρω κάποιο σε εντυπωσιακά χαμηλότερη τιμή (ή έστω ακόμη και σε χαμηλότερη).

Είναι μεγάλη συζήτηση που γίνεται σε άλλο topic και μάλλον θα βγω εκτός θέματος. Μιας και είμαστε στο θέμα με τις προσφορές, ο βασικός λόγος που τα διάφορα Steam sales αξίζουν ελάχιστα είναι λόγω των διαφόρων bundles (και κυρίως του Humble) :)

• Like 2

Humble Bundle Pc & Android 14

Εχει το please dont touch anything το οποιο πηρα στα 0.99 στο steam. Εχω παιξει 1 ωρα, μηπως να παρω refund για πρωτη φορα; Χεχεχεχε

Εν μέσω Steam sales δεν περίμενα κάτι καλύτερο από το Humble. Το Badland πάντως είναι αξιόλογο.

Για να δούμε τι θα δούμε και στο Humble Monthly την Παρασκευή. Ξεκινώντας με Hurtworld, υποψιάζομαι πως (με βάση τα παιχνίδια που θα προστεθούν) μπορεί να γίνει ένα από τα καλύτερα ή ένα από τα χειρότερα monthlies. Έχει όλες τις προοπτικές και τα περιθώρια και το φοβάμαι.

χάλια φέτος οι τιμές του steam. ;λΕχω πάρει Ryse Rome, Watch_,dogs, και μάλλον θα τσιμπήσω τελικά fallout4, αν και το έχει ακριβά για ότι μας είχε συνηθήσει μέχρι τώρα, αλλά βαριέμαι να περιμένω μέχρι το χειμώνα που και πάλι λογικά στο 20ρικο θα είναι. Καμία καλή περίπτωση πέτυχε κανείς;

• Like 1

Ααααααχαχαχαχα ξέθαψα την απόλυτη προσφορά στις εκπτώσεις του Steam - και μου το έβγαλε και στην κεντρική σελίδα με τις highlighted :D :D :D

http://store.steampowered.com/app/211207/?snr=1_239_860__fall2015-featured

Όσο έχω ψάξει, πάντως, κλίνω όλο και περισσότερο σε μερικά DLC του Europa Universalis 4 που μου λείπουν και αξίζουν τον κόπο, σύμφωνα με τους χρήστες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...