Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σορρυ που θα είμαι απόλυτος αλλα τόσες μέρες οι προσφορές του steam είναι λίγο για κλάματα. σήμερα κάτι γίνεται με Divinity II στα 9,99ευρώ.. πάρτε το λέμεεεε :rolleyes:

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σορρυ που θα είμαι απόλυτος αλλα τόσες μέρες οι προσφορές του steam είναι λίγο για κλάματα. σήμερα κάτι γίνεται με Divinity II στα 9,99ευρώ.. πάρτε το λέμεεεε :rolleyes:

Και τα mass effect 1-2 με 3.74€ & 4.99€ αντίστοιχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφορά απο το GamersGate, το Deus Ex: Human Revolution με έκπτωση 66% στα 16.98€ (20.38€ για την Augmented Edition). Το παιχνίδι ενεργοποιείται μέσω Steam.

Edit: Fixed, ευχαριστώ @Bourdoulas - χαμήλωσαν την έκπτωση απ'οτι φαίνεται... (φαίνεται και στα comments στο SavyGamer).

Επεξ/σία από Greygore
Δημοσ.

Ρε παιδια, σκεφτομαι για αγορα του Operation Flashpoint Complete για multiplayer. Τι λετε? Ξερει κανεις κατι? Εχει κοσμο?

http://store.steampowered.com/sub/12377/

edit: Απο οτι διαβαζω σε αυτο το review δεν εχει και πολυ καλο multiplayer...κοιταχτε απλα στα σχολια...

Δημοσ.

Πάρτης δώρο ένα παιχνίδι από το GoG! :) Πες της ότι έτσι θα βρεθείτε πιο κοντά :)

χαχαχαχα!Θα ακούσω πολλά τότε! Άσε,ανακάλυψε αυτά εδώ,και τα πήρε μόνη της στο steam http://www.bluetoadmurderfiles.co.uk/

http://www.herinteractive.com/Mystery_Games

Δημοσ.

Τελικα μου εστειλαν απο το direct2drive ενα promotional coupon το οποιο ληγει στις 15 του Ιανουαριου και με το συγκεκριμενο μπορω να αγορασω το crysis2 (οταν αυτο θα ειναι διαθεσιμο φυσικα και τους δωσει νεα κλειδια η ea) με -75% εκπτωση. Και οτι προβλημα υπαρξει αν υπαρξει με το promotional coupon να τους στειλω παλι.

Αρα μιλαμε για σωστο μαγαζι νομιζω. ^_^

Δημοσ.
Αρα μιλαμε για σωστο μαγαζι νομιζω. ^_^

αν το κάνουν σε όλους τους πελάτες με το δικό σου πρόβλημα (σαν πολιτική του μαγαζιού δλδ) τότε ναι, διαφορετικά το αντίθετο (αν πρέπει να πρήξεις κάποιον για το αυτονόητο)

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια δεν τους επρηξα και πολυ (νομιζω) :rolleyes: . Δεν ειχε ερθει το cdkey μου για το crysis 2 που αγορασα σε προσφορα που ειχαν και τους εστειλα ενα μηνυμα που ειναι το cdkey μου. Εκεινοι μου εστειλαν τα λεφτα πισω και τους ειπα εγω δεν θελω τα χρηματα πισω, γιατι μου τα βαλατε? Ουτε καν σας ζητησα κατι τετοιο. Εγω απλως ρωτησα τι γινεται με το cdkey. Μου απαντανε πως επειδη ξεμειναν απο κλειδια επεστρεψαν τα χρηματα. Μετα τους εστειλα αλλο ενα email οτι θα τους καταγγειλω κλπ και οτι εγω το παιχνιδι θελω και οχι τα χρηματα και μου απαντησανε σκεφτονται να μου δωσουν το crysis 2 στην ιδια τιμη μολις ξαναεχουν κλειδια και σημερα μου εστειλαν αυτο το email με το promotional coupon για το Crysis 2 που θα ειναι διαθεσιμο οταν τους δωσει κλειδια η ea, δηλαδη μετα τις 3 Ιανουαριου οπως υπολογιζουν.

Δημοσ.

Ε το ίδιο πράμα δε λέμε ρε φίλε; άπαξ και πρέπει να φτάσεις στις "καταγγελίες" για να βρεις το δίκιο σου, το πόρισμα έχει βγει ήδη.

Δημοσ.

Και τα mass effect 1-2 με 3.74€ & 4.99€ αντίστοιχα

:wub: :wub: Πολύ καλες τιμές! Μπορειτε να το βρείτε και με 10 ευρω στo plaisio για το mass effect 2 ! :-)

Δημοσ.

Ε το ίδιο πράμα δε λέμε ρε φίλε; άπαξ και πρέπει να φτάσεις στις "καταγγελίες" για να βρεις το δίκιο σου, το πόρισμα έχει βγει ήδη.

Ενταξει, δικιο εχεις...χαλαρωσε... :-D

Δημοσ.

εγώ τσίμπησα προχτές το half life pack (όλα τα half life μαζί) 7 ευρωπουλάκια....well done steam με τέτοιες τιμές-προσφορές η πειρατεία πάει περίπατο... :)

Δημοσ.

Τι παπαροπροσφορες εχει σημερα το steam ρε? Τσιμπησα το χτεσινο divinity 2 αν και δεν εχω σκοπο να το παιξω ακομα, απλα επειδη ηταν σε καλη. Εβαλα μεσα στην καρτα 100 ευρω αποκλειστικα για digital games και προσφορες. Εχω αλλα 30 ευρω μεσα που μενουν. Ελπιζω να βγαλουν κατι καλο μεσα σε αυτο το διαστημα.

Το cave story το οποιο εχει τωρα το steam ειναι η εκδοση ++ ή η vanila?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...