SOADNICK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 btw, αν κάποιος ζαχαρώνει το Rocket League στα 12 ευρώ, το Bundle Stars έβγαλε σήμερα 4pack στα 32,99 (άρα το καθένα βγαίνει στα 8,2 ευρώ). Απλώς χρειάζεσαι άλλους τέσσερις τρεις που να το θέλουν... Νομιζω παιρνει εξτρα 5% εκπτωση με το SAVE5 και βγαινει ~7.83. Εγω ειμαι μεσα για ομαδικη αγορα, αν βρεθουν αλλοι 3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Το Doom πάντως έχει πολύ καλή προσφορά μόλις 1.5 μήνα μετά την κυκλοφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Νομιζω παιρνει εξτρα 5% εκπτωση με το SAVE5 και βγαινει ~7.83. Εγω ειμαι μεσα για ομαδικη αγορα, αν βρεθουν αλλοι 3... Και εγώ μέσα είμαι.Αν βρεθούν άλλοι δύο το τσιμπαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ρε παιδες, γιατι τοσο ακριβα τα μεταφορικα για την προσφορα του steam link+controller? (~30euro) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Νομίζω έρχονται από Αμερική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proceto Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Και εγώ μέσα είμαι.Αν βρεθούν άλλοι δύο το τσιμπαμε. Και εγώ θέλω ένα, τα λεφτά πως θα τα δώσω; με paypal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Dark Souls 2 -66% (ακριβό) Επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει έχει βγει και πιο φθηνά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει έχει βγει και πιο φθηνά? Current Lowest Price: 12,00€ at DLGamer (Activates on Steam) (Info) Historical Lowest Price: 11,99€ at Playfield on 2/9/2016 (Info) Σιγα τη διαφορα οκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει έχει βγει και πιο φθηνά? To είχα πάρει τον Μάι από κλειδαδικο γύρο στα 12Ε αλλά μιλάμε για παιχνίδι 100+ ωρών οπότε αμελητεα η διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nath2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εγώ αγόρασα το life is strange full 10 ευρα. Το θεώρησα τίμια τιμή. Δεν νομίζω να πάρω τίποτα άλλο. Και ελπίζω να αξίζει το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 btw, αν κάποιος ζαχαρώνει το Rocket League στα 12 ευρώ, το Bundle Stars έβγαλε σήμερα 4pack στα 32,99 (άρα το καθένα βγαίνει στα 8,2 ευρώ). Απλώς χρειάζεσαι άλλους τέσσερις τρεις που να το θέλουν... Παιδιά, επειδή μάλλον κάποιοι παρεξήγησαν το παραπάνω μήνυμα μου (έλαβα κάποια ΠΜ), απλώς να ξεκαθαρίσω πως εγώ έχω ήδη το παιχνίδι και δεν ενδιαφέρομαι για νέα αγορά. Η αναφορά μου ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα, σε περίπτωση που κάποιοι άλλοι ενδιαφέρονται να το αγοράσουν (και να βρουν άλλους τρεις + τον εαυτό τους). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εγώ αγόρασα το life is strange full 10 ευρα. Το θεώρησα τίμια τιμή. Δεν νομίζω να πάρω τίποτα άλλο. Και ελπίζω να αξίζει το παιχνίδι. Μια χαρά τιμή, στα κλειδάδικα ξεκινάει το full από 12.50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Χμμμ Απαραδεκτο sale δηλαδη. Περασε ο πανικος των steam sales? Το θεμα με τα κλειδαδικα ειναι οτι βρισκεις παρομοιες τιμες ολο τον χρονο και οχι μονο για λιγες μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δεν θα συζητήσουμε σε αυτό το θέμα τα "κλειδάδικα" όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Θυμάμαι σε προηγούμενα sales μπαίναν τα παιχνίδια σε προσφορά για 48 ώρες και μετά ξανά όλα την τελευταία μέρα των εκτπώσεων με έξτρα έκτπωση. Το καταργήσαν και αυτό; Δηλαδή ότι βλέπω τώρα θα βλέπω και στις 4 Ιουλίου; Το CS:GO παιζει να πέσει κάτω από 6Ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις