Tobajara Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Έχω βρει διάφορα πράγματα σε συμπαθητικές εκπτώσεις αλλά τίποτα συγκλονιστικό... War for the Overworld -57% Dark Souls 2 -66% (ακριβό) Life is Strange (δεν ξέρω όμως αν είναι μόνο το πρώτο επεισόδιο) Τα Wargame στα -75% Σε mainstream τίτλους, το MGS 5 στο -75% είναι πολύ καλή τιμή για όποιον το σκέφτεται. Το Endless Space στο -80% είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή πρόταση,αλλά έχοντας ήδη το Legend δε με τραβάει. Γενικά οι τιμές είναι λογικές για αυτά που με ενδιαφέρουν πάντα αλλά φαίνεται το -75% είναι πλαφόν, τα 80-90% που ξέραμε έχουν εξαφανιστεί. Γενικά τίποτα που δε θα αγόραζα με ευχαρίστηση από το GOG, αν και κάποιο από τα παραπάνω θα πάρει τα χρήματά μου. Επίσης μην ανησυχείτε για τους servers, περιμένουν ένα Datsun καλώδια να συνδέσουν τις πατάτες μεταξύ τους.
DJDB Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Έχω την εντύπωση πως αν δεν έχεις μαζέψει λεφτά από κάρτες τα οποία να θέλεις να ξεφορτωθείς άμεσα, το 90-95% των παιχνιδιών που είναι αυτήν την στιγμή σε "sale" θα τα βρεις κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες (μπορεί και εβδομάδες) σε (πάρα) πολύ καλύτερη τιμή ή ακόμη και σε κάποιο bundle. Φέτος η Valve επισφράγισε πως οι καλές εποχές των steam sales έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, κάτι που οφείλεται και στο format που ακολουθεί, χωρίς flash ούτε καν daily sales. Καμία εταιρεία δεν θέλει να δώσει τρομερά discounts σε κάποιον τίτλο της για δύο ολόκληρες εβδομάδες. Με flash sales θα άλλαζε το πράγμα. Είχα την ελπίδα πως τα αρνητικά σχόλια των τελευταίων μηνών θα τους έκαναν να βελτιώσουν λίγο τα πράγματα. Αλλά όχι. Αυτήν την στιγμή, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να χαλάσω ακόμα και τα 6 ευρώ που έχω στο wallet... ΥΓ: Από όσα διαβάζω και βλέπω, η Bethesda με κάτι Skyrim κτλ το τέλειωσε φέτος.. $$$ 1
naruto14 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Έχω την εντύπωση πως αν δεν έχεις μαζέψει λεφτά από κάρτες τα οποία να θέλεις να ξεφορτωθείς άμεσα, το 90-95% των παιχνιδιών που είναι αυτήν την στιγμή σε "sale" θα τα βρεις κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες (μπορεί και εβδομάδες) σε (πάρα) πολύ καλύτερη τιμή ή ακόμη και σε κάποιο bundle. Φέτος η Valve επισφράγισε πως οι καλές εποχές των steam sales έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, κάτι που οφείλεται και στο format που ακολουθεί, χωρίς flash ούτε καν daily sales. Καμία εταιρεία δεν θέλει να δώσει τρομερά discounts σε κάποιον τίτλο της για δύο ολόκληρες εβδομάδες. Με flash sales θα άλλαζε το πράγμα. Είχα την ελπίδα πως τα αρνητικά σχόλια των τελευταίων μηνών θα τους έκαναν να βελτιώσουν λίγο τα πράγματα. Αλλά όχι. Αυτήν την στιγμή, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να χαλάσω ακόμα και τα 6 ευρώ που έχω στο wallet... ΥΓ: Από όσα διαβάζω και βλέπω, η Bethesda με κάτι Skyrim κτλ το τέλειωσε φέτος.. $$$ Εν όψη της Special Edition λογικά. Απαράδεκτο πάντως μιαμιση ώρα μετά ακόμα να σέρνεται κάθε σελίδα...
GeorgeGK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 To Age of Empires® III υπάρχει περίπτωση να παίξει απο κάπου αλλού σε καλύτερη τιμή?
SOADNICK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 To Age of Empires® III υπάρχει περίπτωση να παίξει απο κάπου αλλού σε καλύτερη τιμή? Απ οτι βλεπω, στα κλειδαδικα αρχιζει απο 9+, οποτε χτυπα το.
WizNick Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Νομιζω αυτα ειναι σε ιστορικο χαμηλο (και ενδιαφεροντα παιχνιδια): Invisible Inc -67% : 6.79 Space Hulk Ascension -75% : 6.99 Lords of Xulima -70% : 5.99 Shadowrun Hong-Kong -65% : 6.99
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 χαιρομαι που ειναι τοσο αθλιες εκπτωσεις που δεν θα χρειαστει να αγορασω ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι!!! καλυετρα μπας και παιξω τοσα που εχουν μαζευτει στον λογαριασμο!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Τόσες ώρες από την έναρξη των εκπτώσεων, κι ακόμη φτύνεις αίμα να φορτώσει μια σελίδα; Κρίμα, σου χαλάνε την εμπειρία. Προσωπικά, ευχαριστημένος είμαι, θα πάρω με συμπαθητική εκπτωσούλα κάτι dlc που ζαχάρωνα, μια χαρά. Αν καταφέρω να φορτώσω και τη wishlist, θα δω μήπως υπάρχει και κάτι άλλο να με βάλει σε πειρασμό.
Tobajara Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έχω την εντύπωση πως αν δεν έχεις μαζέψει λεφτά από κάρτες τα οποία να θέλεις να ξεφορτωθείς άμεσα, το 90-95% των παιχνιδιών που είναι αυτήν την στιγμή σε "sale" θα τα βρεις κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες (μπορεί και εβδομάδες) σε (πάρα) πολύ καλύτερη τιμή ή ακόμη και σε κάποιο bundle. Περισσότερο αυτό και συμφωνώ, δεν είναι "κακές" εκπτώσεις με την έννοια των τίτλων που μπήκαν σε προσφορά, αλλά δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές τιμές. Προσωπικά δε βλέπω διαφορά ανάμεσα στο 75% και το 80% για ένα indie παιχνίδι, αλλά η πλειοψηφία των μη indie είναι 3-4-5-6 ευρώ περισσότερα από το ότι θα ήθελα να δω. Ψάχνω πάντως τη λίστα των εκπτώσεων και έχω βρει αρκετές καλές (επαναλαμβάνω όχι κορυφαίες) προσφορές σε indie, σα line up μου αρέσει περισσότερο από άλλες φορές, αλλά πέρα από το Dark Souls 1 και ίσως το War for the Overlord δε βλέπω κάτι άλλο που δε θα το πλήρωνα σε GOG. Επίσης άλλο το "χάλια οι εκπτώσεις" και άλλο το "στα κλειδάδικα έχουν καλύτερες τιμές". Ο σκοπός των εκπτώσεων δεν είναι να ανταγωνιστεί το Steam τα κλειδάδικα, συν το σκιώδες καθεστώς και προμήθεια τίτλων που αφορούν αρκετά από αυτά. Εντάξει, υπάρχουν άκρες για φτηνότερες αγορές αλλά μην τρελαθούμε τελείως και βαφτίσουμε το κρέας ψάρι.
DJDB Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έβαλαν και το CD:GO σε sale. Δεν ήταν από την αρχή. Αυτό δείχνει πως παίχνίδια που δεν είναι ακόμη σε sale μπορεί να προστεθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Στο τελευταίο sale το είχαν 5,49. Τώρα το πήγαν 6,99. Παρόμοια αύξηση με το Left 4 Dead 2 (2,79 -> 3,99). Περιμένω να δω τι θα γίνει με το Complete Pack, μήπως και το τσιμπήσω για όσα μου λείπουν (στα Condition Zero και Source δεν έχει έκπτωση ακόμα).
infin1tyGR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Στο τελευταίο sale το είχαν 5,49. Τώρα το πήγαν 6,99. Παρόμοια αύξηση με το Left 4 Dead 2 (2,79 -> 3,99). Αυτή η αύξηση έγινε γιατί παλιότερα η Ευρώπη ήταν «χωρισμένη» στο Steam σε 2 Tier με δυνατότητα διαφορετικής τιμολόγησης των παιχνιδιών στο καθένα. Η Ελλάδα ήταν στο Tier στο οποίο τα περισσότερα παιχνίδια ήταν φθηνότερα (π.χ. το CS:GO ήταν στα 10,99€ οπότε με 50% έκπτωση έπεφτε στα 5,49). Πριν καιρό συγχωνεύθηκαν και τα 2 tier σε ένα με αποτέλεσμα να έχουμε σε κάποια παιχνίδια λίγο υψηλότερη τιμή (13,99 πλέον το CS:GO άρα με την ίδια έκπτωση πέφτει στα 6,99) ή ακόμα και διπλάσια όπως π.χ. το Talos Principle που από 20€ πήγε 40€. 1
DJDB Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αυτή η αύξηση έγινε γιατί παλιότερα η Ευρώπη ήταν «χωρισμένη» στο Steam σε 2 Tier με δυνατότητα διαφορετικής τιμολόγησης των παιχνιδιών στο καθένα. Η Ελλάδα ήταν στο Tier στο οποίο τα περισσότερα παιχνίδια ήταν φθηνότερα (π.χ. το CS:GO ήταν στα 10,99€ οπότε με 50% έκπτωση έπεφτε στα 5,49). Πριν καιρό συγχωνεύθηκαν και τα 2 tier σε ένα με αποτέλεσμα να έχουμε σε κάποια παιχνίδια λίγο υψηλότερη τιμή (13,99 πλέον το CS:GO άρα με την ίδια έκπτωση πέφτει στα 6,99) ή ακόμα και διπλάσια όπως π.χ. το Talos Principle που από 20€ πήγε 40€. Θα μπορούσε να πάει το 50% του CSGO λίγο ψηλότερα. Δικό της παιχνίδι είναι. Αλλά δεν το κουνάει μονάδα παραπάνω . btw, αν κάποιος ζαχαρώνει το Rocket League στα 12 ευρώ, το Bundle Stars έβγαλε σήμερα 4pack στα 32,99 (άρα το καθένα βγαίνει στα 8,2 ευρώ). Απλώς χρειάζεσαι άλλους τέσσερις τρεις που να το θέλουν... 2
WizNick Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ή πουλας τα 3 εξτρα αντιγραφα για 10 ευρω το ενα στα γνωστα sites Επισης απ'οτι βλεπω συντομα θα βγει σε 'collector's edition' με καποια DLCs στο πακετο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις