Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέρασαν οι εποχές που περιμέναμε πως και πως τα Steam sales.

με τα κλειδάδικα και τόσα site με προσφορές να όντος πέρασε η εποχή αν και δεν κράτησε και ποιλύ 2-3 χρόνια αν θυμάμαι.

Δημοσ.

Πέρασαν οι εποχές που περιμέναμε πως και πως τα Steam sales.

Απλα τσεκαρε ποσα παιχνιδια εχουν γνωστοι/φιλοι σου στην βιβλιοθηκη τους και ποσα εχουν παιξει/τερματισει :)

• Like 6
Δημοσ.

Απλα τσεκαρε ποσα παιχνιδια εχουν γνωστοι/φιλοι σου στην βιβλιοθηκη τους και ποσα εχουν παιξει/τερματισει :)

Επειδή αυτό ισχύει και για 'μένα, τα 2/3 τα έπαιξα πειρατικά και μετά τα αγόρασα. :)

Πάντως θέλω να τα ξαναπαίξω (damn achievements man!). :P

• Like 2
Δημοσ.

Τι λετε για το νεο humble?

https://www.humblebundle.com/neo-geo-encore

Εξαρτάται από το τι προσβασιμότητα έχεις, δεν το συζητάω για την ιστορικότητα - ποιότητα των παιχνιδιών (είναι άνετα best of στα είδη τους) αλλά αν έχεις ΜΑΜΕ ή Neo Geo / console emulator δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει. Αν θες να τα έχεις στη βιβλιοθήκη του Steam, τότε βουρ χωρίς δεύτερη σκέψη, για εμένα που τα έχω και αλλού δεν καίγομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται από το τι προσβασιμότητα έχεις, δεν το συζητάω για την ιστορικότητα - ποιότητα των παιχνιδιών (είναι άνετα best of στα είδη τους) αλλά αν έχεις ΜΑΜΕ ή Neo Geo / console emulator δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει. Αν θες να τα έχεις στη βιβλιοθήκη του Steam, τότε βουρ χωρίς δεύτερη σκέψη, για εμένα που τα έχω και αλλού δεν καίγομαι.

Υπόψιν πως δεν είναι όλα στα Steam.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα ακόμη encore ....πφφφ

Για μερικές μέρες. Αναρωτιέμαι αν θα κάνουν αύριο το καθιερωμένο bundle, με τα Steam sales να είναι προ των πυλών.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...