Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως μολις ανοιξα το Origin, μου εβγαλε το παραθυρακι για το 'on the house' και το εβαλα απο εκει απευθειας

Δημοσ.

Νέο HB "Narrative Bundle"..  https://www.humblebundle.com/narrative-games-bundle

Οι γνώστες του είδους ας πούνε γνώμη, πολύ αδιάφορο μου φαίνεται.

Περίμενα να δω αν θα πέσει κάτω από τα 3 δολάρια. Τώρα έχει κολλήσει στα 3,40, οπότε μάλλον όχι από εμένα. Μόνο για το Broken Age και το 80 Days ψιλοενδιαφέρομαι, Το Her Story, παρά το hype που το ακολουθεί, μου δείχνει υπερβολικά βαρετό. Τα άλλα αδιάφορα (για εμένα).

• Super Moderators
Δημοσ.

80 Days και Sorcery! Part 1 & 2 αξίζουν και με το παραπάνω τα 3,38.

Το Broken Age το έχω ήδη, σαφώς σε αυτά τα χρήματα δεν το συζητώ, αξίζει, απλά δεν ήταν το εξαιρετικό παιχνίδι που ήλπιζα.

Τους τίτλους του 1 δεν τους ξέρω καθόλου, το Hong Kong το έχω επίσης, αλλά σε αυτά τα χρήματα, και μόνο του να ήταν, πλησιάζει το ιστορικό χαμηλό του (€9,44)

• Moderators
Δημοσ.

Το Her Story (link στο σχετικό insomnia thread) στο βασικό tier αξίζει τον κόπο. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, story driven, όπου έχεις το ρόλο "ντετέκτιβ" που προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά αποσπάσματα από βίντεο/συνεντεύξεις/ανακρίσεις για να καταλάβει τι συνέβη σχετικά με ένα έγκλημα πριν αρκετά χρόνια (...). Αρκετά απλό interface αλλά σε κρατάει μέχρι το τέλος. Θέλει σχετικά καλή γνώση αγγλικών (έχει υπότιτλους). 

Τα άλλα δύο δεν τα ξέρω, αλλά είχα σκοπό να παίξω το Read Only Memories που ήδη έχω (ήταν σε κάποιο monthly bundle νομίζω). 

• Like 1
Δημοσ.

https://www.gog.com/connect

Το Gog δίνει δώρο, στη δική του πλατφόρμα, μια σειρά παιχνιδιών εφόσον υπάρχουν ήδη και στη steam βιβλιοθήκη σου :)

"To connect your library with GOG.com, sign in to your active Steam account via this page. You'll be able to import all the games listed below to your GOG.com library – assuming you own them."

Edit : Με πρόλαβε ο φίλος Praetorian, περισσότερα στο subform του gog.

• Like 4
Δημοσ.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ

edit: Έχει κάποια θεματάκια πάντως, μη περιμένετε με την πρώτη να βρει τα παιχνίδια, Brand, το link σου περνάει μέσα απ το steam.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...