Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε καθε bundle που αγοραζω εχει στανταρ ενα παιχνιδι που θελω να παιξω.Τα υπολοιπα μπορει να μην τα αγγιξω αλλα τσαμπα λεφτα δεν εδωσα ποτε.

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, αλλά αυτό δεν είναι προσφορά. Αν σε τυχαία παιχνίδια βρήκες ένα που άρεσε εσένα, δεν το κάνει κατάλληλο για αυτό το θέμα.

Ανήκει σε άλλο θέμα, πχ άγνωστα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Εδω είναι προσφορές, σε παιχνίδια που λίγο πολύ ξέρουμε και θέλαμε να πάρουμε.

Δημοσ.

Το παρακολουθείς το thread καθόλου;Παντα μπαίνουν όλα τα bundles εδώ και όλα θεωρούνται προσφορές από τη στιγμή που μέσα έχουν παιχνίδια που κοστίζουν περισσότερο απ'οτι μόνα τους.

Δημοσ.

Ναι, αλλά αυτό δεν είναι προσφορά. Αν σε τυχαία παιχνίδια βρήκες ένα που άρεσε εσένα, δεν το κάνει κατάλληλο για αυτό το θέμα.

Ανήκει σε άλλο θέμα, πχ άγνωστα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Εδω είναι προσφορές, σε παιχνίδια που λίγο πολύ ξέρουμε και θέλαμε να πάρουμε.

Διάφορες σκέψεις για το θέμα προσφορών.

Νομίζω ότι έχει χαθεί το νόημα. Κάθε bundel που βγαίνει δεν είναι προσφορά. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πόσοι παίρνουν (η ενδιαφέρονται) για παντελώς άγνωστα παιχνίδια, που κάνουν έστω και ένα ευρώ. Και ας δίνει δέκα παιχνίδια στο ευρώ.

Θα προτιμούσα να έβλεπα ένα άλλο θέμα με τα bundles, και να μείνει αυτό πραγματικά με προσφορές.

Ένα πακέτο που σου δίνει κάποια παιχνίδια σε μια χαμηλότερη τιμή είναι εκ των πραγμάτων προσφορά. Το αν τα παιχνίδια ενός πακέτου έχουν κάποιο ενδιαφέρον για κάποιον χρήστη, αυτό δεν μπορώ να το κρίνω ούτε εγώ ούτε εσύ. Κρίνεται από τον κάθε χρήστη ανεξάρτητα, ο οποίος αποφασίζει αν είναι καλή προσφορά ή όχι.

Πχ το Combat Fighting Action Bundle σου δίνει για (περίπου) 2 ευρώ το Toy Soldiers Complete, ένα παιχνίδι των 15 ευρώ με θετικά reviews. Ναι, σου δίνει μαζί και κάποια παιχνίδια που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους. Και; Το Toy Soldiers δεν αρκεί για να χαρακτηριστεί το πακέτο προσφορά;

• Like 6
Δημοσ.

Ετσι ακριβως.

Ειδικα στα παιχνιδια, δεν θα ηταν σωστο, οποιοσδηποτε να κρινει αν καποιο παιχνιδι ειναι προσφορα για ολους τους αλλους, τα γουστα και οι κατηγοριες παιχνιδιων, ποικιλλουν υπερβολικα

.

Τωρα αν αρχισουμε να σπαμε το θεμα για bundles ξεχωριστα, να φτιαξουμε ξεχωριστα και ποια ειναι για steam, και ποια ειναι για origin ή play ή gog (αφου υπαρχουν υποστηρικτες του καθενος), εεε, αμα ειναι να φτιαξουμε και ξεχωριστα για περιπετειες (γιατι δεν θελω να τις βλεπω εδω), να φτιαξουμε ξεχωριστα και για παιδια (γιατι δεν με ενδιαφερουν), να φτιαξουμε ξεχωριστα το ενα, ξεχωριστα το αλλο, κλπ κλπ και να κλεισει το παρον, ή να μην παταει ψυχη, να τελειωνουμε.

Μια χαρα ειναι το θεμα οπως εχει.

Κατι ξερει και το reddit που εχει 1 γενικο και παμπολλα απο κατω του, οποιος θελει κατι διαφορετικο, μπορει να επισκεφθει τα subthreads του reddit και οχι μονο, ή στην τελικη να φτιαξει αλλο θεμα εδω και να μας το ανακοινωσει, οπως εχει γινει κατα καιρους με διαφορα θεματα, πχ τα μαγαζια της γκριζας ζωνης, οι αγορες απο Ρωσια, κλπ.

Θα μπορουσε ενδεχομενως καποιος να φτιαξει θεμα μονο για PC bundles και να δουμε πως παει απο συμμετοχη, προτου αποκοψουμε την επαφη εδω.

Δημοσ.

Ένας απλός μπούσουλα, τί παιχνίδια θεωρούνται προσφορά.

Το Combat Fighting Action Bundle, μέχρι στιγμής έχει πουλήσει 2172 bundles. Παγκοσμίως, μόλις 2 χιλιαδες το βρήκαν ενδιαφέρον. Μάλλον δεν είναι προσφορά.

Το humble bundle ubisoft σχεδόν 50 χιλιάδες. Έχουν τον ίδιο υπολοιπομενο χρόνο. Είναι προσφορά.

Αυτό και τέλος από εμένα.

• Moderators
Δημοσ.

Θα μπορουσε ενδεχομενως καποιος να φτιαξει θεμα μονο για PC bundles και να δουμε πως παει απο συμμετοχη, προτου αποκοψουμε την επαφη εδω.

Υπάρχει αυτό το θέμα που μπορείτε να γράφετε για PC bundles και τα stores/ sites που τα οργανώνουν κλπ.

http://www.insomnia.gr/topic/504492-megathread-indie-charity-και-άλλα-bundle-stores-προσφορές-απορίες-και-προβλήμ/page-1

Στο τρέχον θέμα μπορείτε να γράφετε όσες προσφορές, bundles ή μη, θεωρείτε ότι είναι αξιόλογες. 

Μην μένετε παρακαλώ στο σχολιασμό προσφορών που δημοσιεύουν άλλα μέλη, γιατί με τη συζήτηση και μπορούμε να ξεφύγουμε από το θέμα και μπορεί να "χαθούν" προσφορές που μπαίνουν σφήνες ενδιάμεσα. 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό και τέλος από εμένα.

Προφανώς. Ούτε κι εγώ θέλω να συνεχίσουμε αυτήν την συζήτηση. Δεν έχει κάποιο νόημα η συζήτηση γύρω από το ποια bundles είναι προσφορές και πόσο προσφορές είναι.

Εάν οι mods του forum δεν έχουν τέτοιες προβληματισμούς τότε συζητάμε άσκοπα, οπότε μπορείς πολύ εύκολα να αγνοήσεις τα μηνύματα που δεν θεωρείς προσφορές.

Καλό απόγευμα.

EDIT: Πάντως, επειδή μου αρέσει να κρίνει η κοινότητα, παρατήρησα πως το πρώτο μήνυμα σου έχει 9 likes (μέχρι τώρα), άρα πολλοί συμφωνούν. Και επειδή το έκανες ακριβώς μετά από ένα δικό μου (στο οποίο αναφέρω 4 bundles), μεταφράζω τα likes σε πλήρη ενόχληση της πλειοψηφίας από το post μου. Οπότε, αφού ένα informative post με links προς 4 bundles σε ένα θέμα που ονομάζεται "Προσφορές παιχνιδιών" είναι τόσο ενοχλητικό για την πλειοψηφία, εγώ προσωπικά δεν θα ξαναποστάρω bundles εδώ γιατί δεν μπορώ να κρίνω τα γούστα του καθενός. Easy, problem solved  :).

Και τώρα καλό μας απόγευμα :).

ΥΓ: Παρακαλώ τους mods, για λόγους συνέχειας, να μην σβηστεί αυτό εδώ το μήνυμα μου.

Δημοσ.

^^

Το θεμα ειναι ετσι οπως πρεπει να ειναι. Δεν υπαρχει και η τρελη ροη προσφορων για να εμποδιζουν τα bundles τις καλες προσφορες. Ολα εδω μεσα πρεπει να ειναι

• Like 5
Δημοσ.

Απο ποτε η προσφορα (εκπτωση απο την αρχικη τιμη του προιοντος), εξαρταται απ την επιθυμια μας για το προιον;

Οπως ειπε και ο DJDB, το Combat Fighting Action Bundle ειναι αρκετα καλο λογω του Toy Soldiers. 2€ κιολας μαζι με τα υπολοιπα παιχνιδια που μαλιστα εχουν καρτες να πουλησεις.

Για μενα, οποιοδηποτε παιχνιδι εχει σοβαρη εκπτωση (οχι 5 και 10%), εχει μια θεση εδω, ασχετα αν ειναι το Witcher 3 ή το Bad Rats.

• Like 4
Δημοσ.

...

Οπότε, αφού ένα informative post με links προς 4 bundles σε ένα θέμα που ονομάζεται "Προσφορές παιχνιδιών" είναι τόσο ενοχλητικό για την πλειοψηφία, εγώ προσωπικά δεν θα ξαναποστάρω bundles εδώ γιατί δεν μπορώ να κρίνω τα γούστα του καθενός. Easy, problem solved  :).

Οι mods ξερουν τι και πως εδω μεσα, αν κατι απαγορευεται, το κανονιζουν.

Προσωπικα ψηφιζω υπερ του να συνεχισεις την ενημερωση :-)

• Like 3
Δημοσ.

Οποιος δεν ενδιαφερεται για μια προσφορα/bundle/whatever, απλα το αγνοει. Ειναι καλυτερο απο το να χασουν κατι καλο αυτοι που ενδιαφερονται.

υγ. Αυτο με τα likes ομως ...λιγο ακυρο! who gives a fuck anyway!

• Like 4
Δημοσ.

EDIT: Πάντως, επειδή μου αρέσει να κρίνει η κοινότητα, παρατήρησα πως το πρώτο μήνυμα σου έχει 9 likes (μέχρι τώρα), άρα πολλοί συμφωνούν. Και επειδή το έκανες ακριβώς μετά από ένα δικό μου (στο οποίο αναφέρω 4 bundles), μεταφράζω τα likes σε πλήρη ενόχληση της πλειοψηφίας από το post μου. Οπότε, αφού ένα informative post με links προς 4 bundles σε ένα θέμα που ονομάζεται "Προσφορές παιχνιδιών" είναι τόσο ενοχλητικό για την πλειοψηφία, εγώ προσωπικά δεν θα ξαναποστάρω bundles εδώ γιατί δεν μπορώ να κρίνω τα γούστα του καθενός. Easy, problem solved  :).

Και τώρα καλό μας απόγευμα :).

ΥΓ: Παρακαλώ τους mods, για λόγους συνέχειας, να μην σβηστεί αυτό εδώ το μήνυμα μου.

Αδερφε ουτε για αστειο.Τα bundles ειναι προσφορες και καλως τα ανεβαζουμε.Οποιος ενοχλειται ας μη ξαναμπει στο thread.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...