Προς το περιεχόμενο

Προσφορές παιχνιδιών v1

newlynx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η διαδικασία είναι η εξής:

1. Παρουσιάζεται το πρώτο παιχνίδι του Monthly.
  2. Γράφεσαι, πληρώνεις, παίρνεις το πρώτο παιχνίδι, περιμένεις τα υπόλοιπα σε 1 μήνα (ασχέτως από το εάν θα ακυρώσεις ή όχι και πότε). Και φυσικά τα κλειδιά μένουν δικά σου, ακόμη και αν ακυρώσεις.

Από αυτό το σημείο και μετά, θα πρέπει να ακυρώσεις (αν φυσικά θέλεις) μέχρι μια εβδομάδα πριν από την παρουσίαση των υπόλοιπων παιχνιδιών του Monthly που αγόρασες και την έναρξη του επόμενου (γίνεται ταυτόχρονα). Η παρουσίαση γίνεται την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα.

Έτσι, για τον μήνα που διανύουμε, η ακύρωση μπορεί να γίνει μέχρι μια εβδομάδα πριν από τις 3 Ιουνίου (οπότε, αν υπολογίζω σωστά, μέχρι αύριο Παρασκευή). Εντούτοις, δεν ξέρω αν γίνεται ΚΑΙ αύριο, φαντάζομαι πως ναι.

Πάντως το συστηματάκι τους είναι λίγο μπέρδεμα. Και όλα αυτά για να σε πιάσουν συνδρομητή (και να σπρώξουν και κάνα ψιλοάκυρο παιχνιδάκι). Θα μπορούσε να είναι ένα απλό πακέτο που θα παρουσιάζεται κάθε πρώτη του μήνα ή κάθε πρώτη Δευτέρα. Το αγοράζεις/δεν το αγοράζεις. Τα υπόλοιπα είμαι σίγουρος πως έχουν μπερδέψει πολύ κόσμο.

EDIT: Και με την ευκαιρία, να πω και κάτι άλλο: το Humble Bundle έχει επιλογή για να αποθηκεύσετε τον αριθμό της κάρτας σας, έτσι ώστε να τον χρησιμοποιήσετε ευκολότερα σε κάποια μελλοντική αγορά. Συμβουλή μου είναι να μην το κάνετε και να διαγράψετε αυτό το προσωπικό δεδομένο από τον λογαριασμό σας. Όχι μόνο από το Humble, αλλά και από οπουδήποτε αλλού προσφέρεται τέτοια επιλογή (Steam κτλ). Σε περίπτωση που πέσουν θυματα hacking, καλύτερα να μην υπάρχει η πιστωτική σας αποθηκευμένη στους servers τους. Σωστά; ;)

Έχω μπερδευτεί...

Όταν ανακοινώθηκε το HB του Ιουνίου με το Rocket League, έκανα pay early, το τσίμπησα μια χαρά και τώρα περιμένω τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Πιθανόν να μην θέλω το επόμενο Monthly ανάλογα απο το early unlock που θα αποκαλυφθεί σε λίγες μέρες... Έχω χρόνο μέχρι σήμερα να ακυρώσω το sub ή μπορώ να δω το επόμενο early unlock και μετά αποφασίζω αν θα συνεχίσω την συνδρομή?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω μπερδευτεί...

Όταν ανακοινώθηκε το HB του Ιουνίου με το Rocket League, έκανα pay early, το τσίμπησα μια χαρά και τώρα περιμένω τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Πιθανόν να μην θέλω το επόμενο Monthly ανάλογα απο το early unlock που θα αποκαλυφθεί σε λίγες μέρες... Έχω χρόνο μέχρι σήμερα να ακυρώσω το sub ή μπορώ να δω το επόμενο early unlock και μετά αποφασίζω αν θα συνεχίσω την συνδρομή?

Στο τέλος του μήνα θα ανακοινωθούν τα  υπόλοιπα παιχνίδια που θα μπούνε στο πακέτο με το Rocket League. Όσοι δεν έχουν ακυρώσει το subscription τους μέχρι τότε, θα χρεωθούν το ποσό και θα τα παραλάβουν.

Αντίστοιχα εσύ που το έχεις πληρώσει θα δεις στο προφίλ σου στο ΗΒ να μπαίνουν τα υπόλοιπα games. Παράλληλα ανακοινώνεται το early unlock για τον επόμενο μήνα και ξεκινάει το countdown. Έχεις 3 εβδομάδες χοντρικά να αποφασίσεις αν θα το ακυρώσεις από τη στιγμή που ξεκινάει το ΝΕΟ humble monthly. Άρα έχεις κοντά έναν μήνα περιθώριο εσύ, μιας και έχουμε 26/5.

Σαφές ή σε μπέρδεψα;

• Like 2

υπαρχει καποιο site που να εχει αρχειο με τα bundles που εχει βγαλει to humblebundle?

Στην Wikipedia υπάρχει σχετικό άρθρο (όχι ιδιαίτερα ενημερωμένο πάντως).

Έχω μπερδευτεί...

Έχεις χρόνο μέχρι μια εβδομάδα πριν (όποτε είναι αυτό, νομίζω αύριο) για να ακυρώσεις. Εάν φτάσεις στην παρουσίαση του επόμενου early unlock, τότε ενδεχομένως να σε χρεώσει και για τον επόμενο μήνα. Για αυτό, για να αποφύγεις μπερδέματα, καλύτερα να ακυρώνεις τώρα και μετά να ξαναγράφεσαι όταν παρουσιάζεται το επόμενο early unlock.

Για να μην μπερδεύεσαι, δες το σαν ένα απλό πακέτο που το αγοράζεις (αν το θέλεις) όταν παρουσιάζεται το early unlock του και ξεγράφεσαι άμεσα. Το ίδιο τον επόμενο μήνα κ.ο.κ.

• Like 1

Το bundle Deep Silver 2 https://www.humblebundle.com/deep-silver-bundle-2 λήγει σε 5 μερες υπάρχει περίπτωση να μπουν αλλα παιχνίδια στο δεύτερο πακέτο?

Με βάση το τι συμβαίνει έως σήμερα, όχι. Όταν είναι να προστεθούν, αναφέρει "More games coming soon!".

Στο τέλος του μήνα θα ανακοινωθούν τα  υπόλοιπα παιχνίδια που θα μπούνε στο πακέτο με το Rocket League. Όσοι δεν έχουν ακυρώσει το subscription τους μέχρι τότε, θα χρεωθούν το ποσό και θα τα παραλάβουν.

Αντίστοιχα εσύ που το έχεις πληρώσει θα δεις στο προφίλ σου στο ΗΒ να μπαίνουν τα υπόλοιπα games. Παράλληλα ανακοινώνεται το early unlock για τον επόμενο μήνα και ξεκινάει το countdown. Έχεις 3 εβδομάδες χοντρικά να αποφασίσεις αν θα το ακυρώσεις από τη στιγμή που ξεκινάει το ΝΕΟ humble monthly. Άρα έχεις κοντά έναν μήνα περιθώριο εσύ, μιας και έχουμε 26/5.

Σαφές ή σε μπέρδεψα;

Στην Wikipedia υπάρχει σχετικό άρθρο (όχι ιδιαίτερα ενημερωμένο πάντως).

Έχεις χρόνο μέχρι μια εβδομάδα πριν (όποτε είναι αυτό, νομίζω αύριο) για να ακυρώσεις. Εάν φτάσεις στην παρουσίαση του επόμενου early unlock, τότε ενδεχομένως να σε χρεώσει και για τον επόμενο μήνα. Για αυτό, για να αποφύγεις μπερδέματα, καλύτερα να ακυρώνεις τώρα και μετά να ξαναγράφεσαι όταν παρουσιάζεται το επόμενο early unlock.

Για να μην μπερδεύεσαι, δες το σαν ένα απλό πακέτο που το αγοράζεις (αν το θέλεις) όταν παρουσιάζεται το early unlock του και ξεγράφεσαι άμεσα. Το ίδιο τον επόμενο μήνα κ.ο.κ.

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις! Μια χαρά!

Διάφορες σκέψεις για το θέμα προσφορών.

Νομίζω ότι έχει χαθεί το νόημα. Κάθε bundel που βγαίνει δεν είναι προσφορά. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πόσοι παίρνουν (η ενδιαφέρονται) για παντελώς άγνωστα παιχνίδια, που κάνουν έστω και ένα ευρώ. Και ας δίνει δέκα παιχνίδια στο ευρώ.

Θα προτιμούσα να έβλεπα ένα άλλο θέμα με τα bundles, και να μείνει αυτό πραγματικά με προσφορές.

• Like 13

Διάφορες σκέψεις για το θέμα προσφορών.

Νομίζω ότι έχει χαθεί το νόημα. Κάθε bundel που βγαίνει δεν είναι προσφορά. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πόσοι παίρνουν (η ενδιαφέρονται) για παντελώς άγνωστα παιχνίδια, που κάνουν έστω και ένα ευρώ. Και ας δίνει δέκα παιχνίδια στο ευρώ.

Θα προτιμούσα να έβλεπα ένα άλλο θέμα με τα bundles, και να μείνει αυτό πραγματικά με προσφορές.

Προσφορα ειναι για να γεμιζεις την βιβλιοθηκη σου βασικα με αχρηστα(που δεν θα παιξεις ποτε τις πιο πολλες φορες)παιχνιδια.

Γιαυτο και τις περισσοτερες φορες κατι τετοια παιχνιδια φευγανε πιο παλια και στα giveaways και γιαυτο και βλεπεις στο steam ατομα με 3000,4000 και 5000 παιχνιδια και ζητημα να εχουν παιξει τα 30.

Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πήρα 10 random games για πρώτη φορά με 1 ευρώ και μου έτυχαν 2 τα οποία σίγουρα θα παίξω. Τα οποία κοστίζουν 2 και 6 ευρώ αντίστοιχα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...