pollop Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 παραθετω ενα link με δεκαδες free και προσφορες για ολα τα format http://www.epicbundle.com/game-deal-voucher πατηστε εκει που λεει simple list of deals 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Life is Strange Complete - $6 http://www.amazon.com/Life-Strange-Complete-Season-Online/dp/B00SRZH210 US Only, αλλά νομίζω απλά θέλει διεύθυνση απο States. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Life is Strange Complete - $6 http://www.amazon.com/Life-Strange-Complete-Season-Online/dp/B00SRZH210 US Only, αλλά νομίζω απλά θέλει διεύθυνση απο States. Επιβεβαιώνω ότι προχωράει κανονικά η παραγγελία με χρήση διεύθυνσης στην Αμερική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εγω πηρα το Season Pass (Ep 02-05) μιας και ειχα ηδη το Episode 01 απο τα square enix bundles. Κοστισε 4.76 ευρω (5.10$) και ειναι ROW οπως βλεπετε οποτε αγοραστε αφοβα: ΥΓ. με χρεωστικη ELECTRON VISA της Alpha εκανα την αγορα και billing address την πραγματικη και περασε κανονικα. Ειχα κανει καποτε add μια US address στο amazon και με αφηνει να κανω αγορες κανονικα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Το Bundle Stars έχει May Madness με 26 bundles. Έχει επαναφέρει και το S.T.A.L.K.E.R. Complete Bundle στα 8,49 ευρώ. Βρείτε τα όλα εδώ. Επίσης, νέο bundle στο Indiegala με Anime games από 1 δολάριο. Εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εχω παρει το Humble Monthly αυτού του μήνα θα μου χρεώσει αυτόματα και το επόμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Νομίζω η χρέωση γίνεται μία βδομάδα πρίν λήξει ο μήνας, εκτός και αν επιλέξεις εσύ να χρεωθείς νωρίτερα. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μην σε πάρω στο λαιμό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Και πως γίνετε να μην μου χρεώσει καθόλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μπαίνεις στο λογαριασμό σου και ακυρώνεις την συνδρομή. Δεν βρήκες κάτι ανάλογο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ναι το βρήκα ,βλεπω εχει την επόμενη χρέωση την τελευτα παρασκευή του Ιούνη ,δηλαδή πρώτα βλέπεις τι παιχνίδι εχει το επόμενο μηνα και μετα χρεώνεσαι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ναι το βρήκα ,βλεπω εχει την επόμενη χρέωση την τελευτα παρασκευή του Ιούνη ,δηλαδή πρώτα βλέπεις τι παιχνίδι εχει το επόμενο μηνα και μετα χρεώνεσαι . FAQ εδώ: https://support.humblebundle.com/hc/en-us/articles/210560328-Monthly-Bundle-FAQ#How-do-I-cancel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ναι το βρήκα ,βλεπω εχει την επόμενη χρέωση την τελευτα παρασκευή του Ιούνη ,δηλαδή πρώτα βλέπεις τι παιχνίδι εχει το επόμενο μηνα και μετα χρεώνεσαι . Ναι εννοείτα ότι σου δίνει ολόκληρο μήνα σχεδόν για να ακυρώσεις το subscription. Το παιχνίδι του επόμενου μήνα βγαίνει άμεσα οπότε έχεις άπλετο χρόνο να αποφασίσεις. Βάλε μόνο καμια υπενθύμιση καλού κακού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Η διαδικασία είναι η εξής: Παρουσιάζεται το πρώτο παιχνίδι του Monthly. Γράφεσαι, πληρώνεις, παίρνεις το πρώτο παιχνίδι, περιμένεις τα υπόλοιπα σε 1 μήνα (ασχέτως από το εάν θα ακυρώσεις ή όχι και πότε). Και φυσικά τα κλειδιά μένουν δικά σου, ακόμη και αν ακυρώσεις. Από αυτό το σημείο και μετά, θα πρέπει να ακυρώσεις (αν φυσικά θέλεις) μέχρι μια εβδομάδα πριν από την παρουσίαση των υπόλοιπων παιχνιδιών του Monthly που αγόρασες και την έναρξη του επόμενου (γίνεται ταυτόχρονα). Η παρουσίαση γίνεται την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα. Έτσι, για τον μήνα που διανύουμε, η ακύρωση μπορεί να γίνει μέχρι μια εβδομάδα πριν από τις 3 Ιουνίου (οπότε, αν υπολογίζω σωστά, μέχρι αύριο Παρασκευή). Εντούτοις, δεν ξέρω αν γίνεται ΚΑΙ αύριο, φαντάζομαι πως ναι. Πάντως το συστηματάκι τους είναι λίγο μπέρδεμα. Και όλα αυτά για να σε πιάσουν συνδρομητή (και να σπρώξουν και κάνα ψιλοάκυρο παιχνιδάκι). Θα μπορούσε να είναι ένα απλό πακέτο που θα παρουσιάζεται κάθε πρώτη του μήνα ή κάθε πρώτη Δευτέρα. Το αγοράζεις/δεν το αγοράζεις. Τα υπόλοιπα είμαι σίγουρος πως έχουν μπερδέψει πολύ κόσμο. EDIT: Και με την ευκαιρία, να πω και κάτι άλλο: το Humble Bundle έχει επιλογή για να αποθηκεύσετε τον αριθμό της κάρτας σας, έτσι ώστε να τον χρησιμοποιήσετε ευκολότερα σε κάποια μελλοντική αγορά. Συμβουλή μου είναι να μην το κάνετε και να διαγράψετε αυτό το προσωπικό δεδομένο από τον λογαριασμό σας. Όχι μόνο από το Humble, αλλά και από οπουδήποτε αλλού προσφέρεται τέτοια επιλογή (Steam κτλ). Σε περίπτωση που πέσουν θυματα hacking, καλύτερα να μην υπάρχει η πιστωτική σας αποθηκευμένη στους servers τους. Σωστά; Επεξ/σία 26 Μαΐου 2016 από DJDB 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μια επιπλεον διευκρινηση επειδή υπαρχει και η περιπτωση καποιος να ειναι συνδρομητης χωρις να πληρωνει για 'early unlock'. Αν κανεις 'Pay Early' για να παρεις το early unlock, χρεωνεσαι εκεινη την στιγμη. Γινεσαι συνδρομητης (αν δεν εισαι ηδη) και δεν χρειαζεται να ακυρωσεις, απλα περιμενεις τον επομενο μηνα να δεις το καινουριο early unlock. Τοτε, ειτε κανεις παλι 'Pay Early' ειτε εχεις χρονο να ακυρωσεις μεχρι πριν την τελευταια Παρασκευη του μηνα. Αν δεν κανεις 'Pay Early' και εισαι απλα συνδρομητης, η χρεωση γινεται την τελευταια Παρασκευη του μηνα, δηλαδη μια βδομαδα πριν την παρουσιαση του bundle. Μπορεις να ακυρωσεις παλι οποτε θες, μεχρι πριν την τελευταια Παρασκευη του μηνα. υγ. επίσης πολυ σωστο αυτο που ειπε ο DJDB για την αποθηκευση της καρτας...εκτος του προφανες για hacking, υπαρχει και η περιπτωση να μην εχετε πιει καφε ακομα ή κατι τετοιο και να το κανετε οπως εγω που μια φορα πατησα σε καποιο bundle την επιλογη 'pay with credit card' χωρις να αλλαξω το ποσο και πληρωσα 25$ που εχει προεπιλογη. Ευτυχως το support τους απαντησε γρηγορα και μου εκανε refund. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 υπαρχει καποιο site που να εχει αρχειο με τα bundles που εχει βγαλει to humblebundle? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις