DJDB Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Νέο bundle @ Indiegala: Indie Shindy Bundle Για 2,49 δολάρια: Eternal Step Keebles Square's Route Idol Hands Quell Quell Reflect Quell Memento Switch Galaxy Ultra Switch Galaxy Ultra Charity Pack 1 Switch Galaxy Ultra Music Pack 1 Επεξ/σία 23 Μαΐου 2016 από DJDB 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ναι παίδες Large γίνεται όταν μπορείς να χαλάσεις 0.06€ ή τσιγκούνης αν δεν τα χαλάς ! ( '' Σωστά τα λέτε '' ) , άλλωστε σε μερικούς μπορεί να είναι και όλα τα έξοδα τους! Θα το πω μια φορά ακόμα και όποιος καταλαβαίνει έχει καλός γιατί το πήγατε αλλού , δεν λέει να χαλάς 0.06 ( ή ότι και να είναι σε τέτοιου είδους λοτταρίες ) δεν νομίζω ότι τα ΑΑΑ games παίζουν εκεί ..απ την άλλη στην καλύτερη περίπτωση να πάρετε τα : (Steel Storm: Burning Retribution ή zack zero ) που γιαυτό το ποσό ok είναι , αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θα πάρετε τα δωρεάν, και αυτοί θα τρίβουν τα χέρια τους με την επιτυχία τους. Προτιμώ τα ακριβότερα bundle του 1€ Που βλέπεις ξεκάθαρα τι αγοράζεις !!! ( και αν τα χρειάζεσαι ή όχι ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μιλαμε για 6λεπτα λοταρια.Ουτε μισο ευρο ουτε 1 ευρω. Τωρα αν καποιοι εχουν πολλαπλους λογαριασμους αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα νομιζω οτι το κουραζουμε παραπανω απο οσο πρεπει για τετοιο ποσο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μιλαμε για χαλκινο νομισμα, που πολλες φορές τα πεταμε επειδη μας λερωνουν τα χερια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axouu Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Max Payne 1 Max Payne 2 Max Payne 3 + Season Pass 5.60 ευρώ με το κουπόνι MAY-COUPMAIL-HOT20 http://www.funstockdigital.co.uk/max-payne-complete-bundle-steam-key-pc-download 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Max Payne 1 Max Payne 2 Max Payne 3 + Season Pass 5.60 ευρώ με το κουπόνι MAY-COUPMAIL-HOT20 http://www.funstockdigital.co.uk/max-payne-complete-bundle-steam-key-pc-download Το ένα καλύτερο από το άλλο, φοβερή σειρά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Νέο bundle @ Coinplay.io: Rainy Days Bundle Όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά με 2,49 δολάρια παίρνεις τα παιχνίδια: Snik, Cyto, Story of a Cube, Circuits, PING 1.5+, Musclecar Online, Lost in Paradise, Dungeon of Elements, Networm, και Shadows of War Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μιλαμε για χαλκινο νομισμα, που πολλες φορές τα πεταμε επειδη μας λερωνουν τα χερια Ντρέπεσαι να το δώσεις μέχρι και για φιλανθρωπία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Παλι σημερα δεν μου περναει visa πειραιως Ουτε η debit . Στις 4 προσπαθειες κοκομπλοκο μην χασει το δημοσιο τα 5 ευρα Σαν να σου λεει δεν μπορεις να ξοδεψεις μια σημερα κρατα τα για να πληρωσεις φορους και Καρανικες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Το ένα καλύτερο από το άλλο, φοβερή σειρά Από τις καλύτερες μακράν. ΜΡ είναι γενικά από τα αριστουργήματα του gaming. Ντρέπεσαι να το δώσεις μέχρι και για φιλανθρωπία... Εγώ ντρέπομαι ρε φίλε, γιατί έχω δει τι κάνουν τελικά οι τυρόπιτες στο παιδί που έρχεται και μου ζητάει λεφτά για να πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Max Payne 1 Max Payne 2 Max Payne 3 + Season Pass 5.60 ευρώ με το κουπόνι MAY-COUPMAIL-HOT20 http://www.funstockdigital.co.uk/max-payne-complete-bundle-steam-key-pc-download Ειναι εμπιστο το παραπανω???Σε κλειδαδικα το 3 το βλεπω στα 5ευρω.βεβαια τα εχω παιξει τα παιχνιδια αυτα πιο παλια αλλα δεν θα με χαλαγε να τους ριξω αλλο ενα παιξιμο ειδικα μιας και βλεπω και ειναι και για steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Official reseller ειναι το funstock digital. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Official reseller ειναι το funstock digital. Ωραιος.Οπως ειπα δεν το γνωριζα αλλα θα ριξω παραγγελια για την βιβλιοθηκη.Ευχαριστω Παλι σημερα δεν μου περναει visa πειραιως Ουτε η debit . Στις 4 προσπαθειες κοκομπλοκο μην χασει το δημοσιο τα 5 ευρα Σαν να σου λεει δεν μπορεις να ξοδεψεις μια σημερα κρατα τα για να πληρωσεις φορους και Καρανικες. Βασικα δεν χαρηκα και πολυ αφου ουτε εμενα μου περναει χρεωστικη Εθνικης.Πφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Νέο bundle @ Groupees: The 50 - Battle Bundle Για μισό δολάριο: Earth 2160 AI:Rampage Lucius Septerra Core Rabiez: Epidemic Jack Orlando: Director's Cut Επεξ/σία 23 Μαΐου 2016 από DJDB 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) θα το δοκιμασω απο τσατιλα να κανω τις κολοκαρτες να περασουν..... 5014: Payment not authorized by bank Πριν 10 μερες ειχα παρει HUMBLEBUNDLE κανονικα. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2016 από dimyok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις