Dreyar Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Είναι η γνωστή τακτική του GMG με τα τυχερά games, για να κερδίσεις ΑΑΑ τίτλο οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Με τα bundles είχε γίνει ένας μικρός χαμός σε reddit κτλ για τα παιχνίδια που έδινε. Και επειδή τα πράγματα δεν αλλάζουν από τ μία στιγμή στην άλλη, πήρα 2 Birthday Mystery Bundle με το PayPal balance και κέρδισα και τις δύο φορές το shiplord 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Asteroid bounty hunter μου έκατσε, υποχρεώθηκα . Τουλάχιστον έχει κάρτες Και εγω το ιδιο game..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Κανονικά άνθρωπος δεν πρέπει να ασχολείται με αυτές τις αηδίες ...αγοράστε παιδιά ( άλλωστε όλα τα δωρεάν βλέπω σας έχει δώσει ΧD και μην περιμένετε και τίποτα άλλο και 10 φορές να το αγοράσετε) και αυτοί άλλο που δεν θέλουν να βγάζουν έτσι λεφτάκι με την''υποψία'' ότι και καλά θα κερδίσετε ΑΑΑ) ξεστοκάρουν και τα σάπια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ε καλα για 0.06 ευρω μιλαμε! Στην νορμαλ τιμη του 1 ευρω οντως δεν αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Είναι η γνωστή τακτική του GMG με τα τυχερά games, για να κερδίσεις ΑΑΑ τίτλο οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Με τα bundles είχε γίνει ένας μικρός χαμός σε reddit κτλ για τα παιχνίδια που έδινε. Και επειδή τα πράγματα δεν αλλάζουν από τ μία στιγμή στην άλλη, πήρα 2 Birthday Mystery Bundle με το PayPal balance και κέρδισα και τις δύο φορές το shiplord και εγώ το shiplord κέρδισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ε καλα για 0.06 ευρω μιλαμε! Στην νορμαλ τιμη του 1 ευρω οντως δεν αξιζει Δεν είναι έτσι γιατί αυτοί ποντάρουν στο γεγονός ότι δεν θα πάρεις 1 , αν πάρεις πχ 10 και σου δώσουν 5 διαφορετικά games από 2 φόρες το καθένα , έχουν πάρει από εσένα 0,60€ ( από ένα μόνο άτομο) , σε άλλη περίπτωση αν το έβαζαν σε bundle δεν θα τα αγόρασες γιατί δεν μπορείς να τα κάνεις και giveaway Μια χαρά τους είναι για τα δωρεάν που δίνουν! Ενώ πχ στο humbe bundle με 0.88 για το πρώτο tier παίρνεις μια χαρά παιχνίδια αυτή είναι η διαφορά ..οπότε δεν υπάρχει δράκος εδώ ! τσάμπα κοιτάμε . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εχει περιορισμο 1 bundle για καθε customer στην συγκεκριμενη προσφορα. Οσοι αγορασαν 2ο,κτλ εφτιαξαν εξτρα GMG accounts. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εχει περιορισμο 1 bundle για καθε customer στην συγκεκριμενη προσφορα. Οσοι αγορασαν 2ο,κτλ εφτιαξαν εξτρα GMG accounts. Έχουν καιρό τώρα και δεύτερους και τρίτους ... είχε βάλει το bioshock infinite με 1€ και ένα που σου έδινε πίσω και καλά! και μετά είχαν βγάλει ημερομηνία για να μηδενίσουν τα wallet ...σατανικό! και δεν είχαν βάλει και καμία προσφορά τότε για να πάρει τίποτα τις προκοπής με το μονόευρο... Τες/πα για ένα με 0,06 δεν τρέχει τίποτα αρκεί να μην μπει κανένας στην διαδικασία αυτή ...άσε που πλέον δεν βγάζουν ανοικτά τα παιχνίδια , όλο κάτι τέτοια παίζουν ( λοταρίες ) γιαυτό δεν τα γουστάρω αυτά ...καλύτερα να σταματήσει κάθε τέτοια ενέργεια γιατί , σίγουρα χαμένος βγαίνεις στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ηρεμήστε ρε παιδιά με την κλάψα παντού πια!6 λεπτά κάνει, τι να συζητάμε δηλαδή;Το χρώμα από το πληκτρολόγιο που χαλάμε για να κλαψομουνιάσουμε δω μέσα πιο πολύ κοστίζει, ηρεμίστε!Τις κάρτες να πουλήσετε θα βγάλετε κιόλας, αφού είναι τόσο σπουδαία η απομείωση της περιουσία σας... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Zack zero εδω.Λεει οτι εχει 8ευρω στο steam αν και δεν διαβαζω και τα καλυτερα απο κριτικες αλλα δεν βαριεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Eγω "κερδισα" το Steel Storm: Burning Retribution . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Αυτό ακριβώς. Θα το ήθελα για steam εγώ προσωπικά για αυτό περιμένω μια καλή έκπτωση από εκεί. Και εγω στο steam θα το ηθελα αλλα οταν βλεπεις ιδια τιμη steam και κουτατη οσο να ναι δυσκολο να προτιμησεις το steam. Αν ειχε Online προφανως και θα προτιμουσα το steam. Στο Green Man Gaming με 0,06€ δοκιμάζετε τη τύχη σας μα κερδίσετε έναν ΑΑΑ τίτλο. Δίνει οπωσδήποτε ένα game key για πλατφόρμες είτε steam είτε origin είτε uplay. Εγώ κέρδισα το Steel Storm: Burning Retribution (ιστορικό χαμηλό στα 1,12€) για steam. Μόνο εάν πουλήσω τις κάρτες θα πάρω πίσω τα χρήματα μου. Καλή τύχη σε όσους το δοκιμάσουν. https://www.greenmangaming.com/birthday-bonanza/ Συγνωμη που θα το πω(και θα συμφωνησω και με τον συμφορουμιτη πιο μετα που το πε)αλλα οντως πολυ καρμιρια το παραπανω. Να παρεις τα χρηματα σου πισω επειδη αγορασες με 6-8λεπτα ενα παιχνιδι που κανει αυτη τη στιγμη στο steam 14ευρω??(ή ακομα και το 1,12ευρω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alekderm Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 παιδιά προσπάθησα να αγοράσω και εγώ, αλλά δεν μου ανοίγει την σελίδα του paypal. εσείς παραγγείλατε κανονικά? βασικά μου την ανοίγει, αλλά σαν κατεστραμμένη, τα κουτάκια ειναι σε λάθος σειρά το ένα κάτω απο το άλλο, δεν έχει καθόλου εικόνες, σαν windows 95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Είπα να δοκιμάσω κι εγώ, μου έδωσε το Asteroid Bounty Hunter. Για 6 λεπτά του ευρώ, οκ. Μια ενδιαφέρουσα προσφορά έχει το Bundle Stars: Pick & Mix Build Your Own Bundle. Φτιάχνετε το δικό σας bundle μέσα από μια συλλογή 15 παιχνιδιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Είπα να δοκιμάσω κι εγώ, μου έδωσε το Asteroid Bounty Hunter. Για 6 λεπτά του ευρώ, οκ. Μια ενδιαφέρουσα προσφορά έχει το Bundle Stars: Pick & Mix Build Your Own Bundle. Φτιάχνετε το δικό σας bundle μέσα από μια συλλογή 15 παιχνιδιών. Μαρεσει παρα πολυ η ιδεα πισω απο το παραπανω αλλα δυστηχως δεν γνωριζω κανενα απο αυτα τα παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις