JohnVani18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 ^OffTopic, αλλά φίλε κέρδισες το DooM στο gameshopper. http://gameshopper.gr/item/11144-diagonismos-gameshopper-gr-kerdiste-to-neo-doom 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 ^OffTopic, αλλά φίλε κέρδισες το DooM στο gameshopper. http://gameshopper.gr/item/11144-diagonismos-gameshopper-gr-kerdiste-to-neo-doom Όντως !!!!!!!!!!!!! Τεράστια κωλοφαρδία, τέτοια παιχνιδάρα !!!! Τώρα το είδα από εσένα , χαχαχαχαχα Να ευχαριστήσω μιας και μου δόθηκε η ευκαιρία και από εδώ το gameshopper.gr !!! (Συγγνώμη για το οφτόπικ, η χαρά δεν κρύβεται...) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 ^OffTopic, αλλά φίλε κέρδισες το DooM στο gameshopper. http://gameshopper.gr/item/11144-diagonismos-gameshopper-gr-kerdiste-to-neo-doom Γιατι το ειπες ρε Τζοβανι μαρτυριαρη, αμα δεν το επαιρνε χαμπαρι, ημουν ο 1ος επιλαχοντας :P 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Νέο bundle @ Humble Bundle: Deep Silver 2 Για 0.88 ευρώ: Sacred 3 Gold Risen Risen 2: Dark Waters Gold Edition Saints Row 2 Dead Island: Game of the Year Edition BTA, παίρνεις όλα τα παραπάνω και τα: Dead Island: Riptide - Complete Edition Killer is Dead - Nightmare Edition Saints Row: The Third - The Full Package Επίσης, παίρνεις κουπόνι -75% για αγορά του Dead Island Definitive Edition από το Humble Store. Εντούτοις, το Steam Store προσφέρει -85% για τους κατόχους του Dead Island (το οποίο παίρνεις μέσω του bundle στο φθηνό tier). Για 11,48 ευρώ παίρνεις όλα τα παραπάνω και τα: Saints Row IV Risen 3 Titan Lords Σχόλιο: Εξαιρετικό πακέτο. Για το ακριβό tier δεν ξέρω, αλλά το BTA που πήρα στα 3 ευρώ για παιχνίδια που πάντα ήθελα είναι ότι πρέπει. Επίσης, στο BTA του Capcom bundle προστέθηκαν τα: Bionic Commando DmC Devil May Cry: Vergil's Downfall DLC Επεξ/σία 18 Μαΐου 2016 από DJDB 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Για κάποιον που του αρέσουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι πολύ καλό πακετάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Κι άλλο Battlefield 4 DLC δωράκι, FINAL STAND στο origin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Νέο bundle @ Humble Bundle: Deep Silver 2 Για 0.88 ευρώ: Sacred 3 Gold Risen Risen 2: Dark Waters Gold Edition Saints Row 2 Dead Island: Game of the Year Edition BTA, παίρνεις όλα τα παραπάνω και τα: Dead Island: Riptide - Complete Edition Killer is Dead - Nightmare Edition Saints Row: The Third - The Full Package Επίσης, παίρνεις κουπόνι -75% για αγορά του Dead Island Definitive Edition από το Humble Store. Εντούτοις, το Steam Store προσφέρει -85% για τους κατόχους του Dead Island (το οποίο παίρνεις μέσω του bundle στο φθηνό tier). Για 11,48 ευρώ παίρνεις όλα τα παραπάνω και τα: Saints Row IV Risen 3 Titan Lords Σχόλιο: Εξαιρετικό πακέτο. Για το ακριβό tier δεν ξέρω, αλλά το BTA που πήρα στα 3 ευρώ για παιχνίδια που πάντα ήθελα είναι ότι πρέπει. Επίσης, στο BTA του Capcom bundle προστέθηκαν τα: Bionic Commando DmC Devil May Cry: Vergil's Downfall DLC Επειδή απο το ολο πακέτο θέλω πολύ το Sacred 3 Gold οσο πατάτα κι αν είναι αλλά ολα τα άλλα τα έχω για να αγοράσω έστω και το πρώτο tier, ανταλλάσω το Murdered Soul Suspect για πάρτη του. Όποιος μπορεί να εξυπηρετήσει θα του ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ. Άκυρο θα το πάρω και θα κάνω τα περισσεύματα GA... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 εξαιρετικο πακετακι, το humble bundle, σπανια απαγοητευει και διαφερει μακραν απο τα αλλα humble sites, αυτο μαζι με το humble που βαζει τακτικα το groupess me to 0,50 E ειναι στανταρ αγορα για μενα. Για οτι αφορα το sacred 3 επειδη το τελειωσα σε xbox το καλοκαιρι εχω να πω οτι για αυτο που προσφερει( mindless hack n slash) ειναι κανονι, καμια σχεση βεβαια με τα προηγουμενα της σειρας και κατι τελευταιο, ενα μπραβο στον DJDB που μας ενημερωνει συνεχως για καινουρια humbles 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Σκέφτηκα να ανοίξω νέο θέμα αλλά λίγο η αβεβαιότητά μου για το αν επιτρέπεται και λίγο το ότι η κίνηση στις προηγούμενες εκπτώσεις δεν ήταν μεγάλη (κοινώς ήταν φόλα), κάνω κάτι σαν εναρκτήριο ποστ για τις εκπτώσεις του Steam που μας έρχονται τέλη Ιουνίου. Οπότε! Τι περιμένετε από παιχνίδια? Τι θέλετε να αγοράσετε σε έκπτωση, τι ελπίζετε πως θα μπει, πώς περιμένετε ότι θα κινηθεί το πράγμα,πώς θα σας επηρρεάσουν (αν επηρρεάσουν) οι κεφαλαιακοί έλεγχοι, πόσα μπορείτε να διαθέσετε χοντρικά. τι θα σας οδηγήσει σε υπέρβαση? Εγώ δεν έχω ιδιαίτερες προσδοκίες από mainstream τίτλους. Τα μόνα που μου κινούν το ενδιαφέρον, και αυτά με γενναία έκπτωση τύπου -75% είναι τα Dark Souls 1 - 2 πλήρη πακέτα (εφ'όσον πέσαμε θύματα λαμογιάς στα βραβεία του PC Master ) Transformers: Devastation (για την καλτίλα, αν και είναι πολύ ωραίο παιχνιδάκι) Elite: Dangerous (αν και το ψιλοσκέφτομαι) Sword Coast Legends (το σκέφτομαι πολύ περισσότερο και ίσως το πάρω σε GOG αν βγει και αν μπει σε -90% και αν...) Ikaruga (η μόνη σίγουρη αγορά με τα Dark Souls, το έχω καημό) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πάντως δεν καίγομαι για κανένα από τα παραπάνω με εξαίρεση το τελευταίο. Τα indie games, που συνήθως έσωζαν την παρτίδα, θα περιμένω να κυκλοφορήσουν στο GOG ώστε τα χρήματά μου να πιάσουν τόπο (Gabe, γκανιότα, λαμογιές, εγκληματικοί όροι χρήσης, authorisation μπλαμπλαμπλα γραφικότητα εν ολίγοις). Ήδη η συλλογή μου μεταφέρεται με πολύ αργούς αλλά υπαρκτούς ρυθμούς εκεί, και περιμένω γενναίες εκπτώσεις εκείνη την περίοδο για αντίπραξη στο Gabe. Πάντως στο μάτι είναι τα Ronin Nekro Broforce Serpent in the Staglands War for the Overlord / Dungeons 2 DarkMaus The Long Dark όοοταν κάποια από αυτά κυκλοφορήσουν. Από πλευράς διαθεσίμων, έχω καταφέρει να μαζέψω σχεδόν 18 ευρώ από...κάρτες του Steam :D Οπότε αυτό είναι το ταβάνι που έχω θέσει και ελπίζω να αυξηθεί στα 20. Ό,τι και να αγοράσω θα μου βγει τζάμπα λοιπόν, και ας κουρεύεται ο Χοντρούλης. Σειρά σας λοιπόν! Κουβεντούλα και εν αναμονή των μακρύτερων και, ελπίζω αν και δεν το βλέπω, καλύτερων εκπτώσεων των τελευταίων χρόνων χωρίς χαζά clicking games και με δυνατό line up! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Τι περιμένετε από παιχνίδια? Τι θέλετε να αγοράσετε σε έκπτωση, τι ελπίζετε πως θα μπει, πώς περιμένετε ότι θα κινηθεί το πράγμα,πώς θα σας επηρρεάσουν (αν επηρρεάσουν) οι κεφαλαιακοί έλεγχοι, πόσα μπορείτε να διαθέσετε χοντρικά. τι θα σας οδηγήσει σε υπέρβαση? Μήπως είσαι από την εφορία; Έχω συγκεντρώσει και εγώ κάποια (λίγα) ευρώ στον λογαριασμό μου στο Steam, μάλλον θα πάνε σε πολύ φθηνά παιχνίδια, του 1 και των 2 ευρώ. Όπως έκανα και στο xmas sale (αγοράζοντας διαμαντάκια όπως το Guacamelee). Βασίζομαι περισσότερο σε bundles κτλ (τα οποία και μου έχουν γλυτώσει πάρα πολλά χρήματα) οπότε δύσκολα κάνω σημαντικές αγορές από το Steam. Άλλωστε, δεν τρελαίνομαι να τρέξω να πάρω κανένα παιχνίδι, έχω ήδη αρκετά στην playlist μου. Εκτός αν ο Gabe μπει σε φάση "το αφεντικό τρελάθηκε" και δω κανένα Dying Light στο 10ευρω, άντε 15. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Για να δούμε αν θα παίξουν καλά bundles προσαρμοσμένα όμως στην συλλογή του καθενός μας, με σημαντική έκπτωση. Οπως με το Borderlands Triple Pack 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Κι άλλο Battlefield 4 DLC δωράκι, FINAL STAND στο origin Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, το έβαλα ήδη να κατεβαίνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Άκυρό. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2016 από Avatar_GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 το πρωτο κεφαλαιο του kings quest ειναι free στο steam, πολυ καλο adventurακι, ακομα και εγω που δεν εχω υπομονη για τετοιου ειδους παιχνιδια το ειχα τελειωσει οταν βγηκε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Χθες το κοιτούσα αυτό. Το πρώτο επεισόδιο λένε είναι πολύ ωραίο με κάνα 5ωρο διάρκεια, αλλά στο 2ο το *** και κρατάει μετά βίας 2 ώρες. Και το 3ο παραπάνω. Και κάθε επεισόδιο βγαίνει χοντρικά ανά 4μηνο. Γενικά ο τίτλος μου φαίνεται overpriced αν τον συγκρίνουμε με τα παιχνίδια της telltale που ακολουθούν αυτό το format. Το Witcher 3 λέτε να πάει κάτω από 25€ που έχει τώρα στο summer sale? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις