Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκλειδώθηκε το Humble Monthly του Μαΐου.

https://www.humblebundle.com/monthly/p/may_2016_monthly

Με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως τρελαίνομαι.

Για τον άλλο μήνα early unlock το Rocket League.

EDIT: Όντως, τα περισσότερα σχόλια που διαβάζω είναι αρνητικά. Τέλος πάντων, τουλάχιστον είχε το Mad Max σε μια καλή τιμή και 1-2 από τα παιχνίδια του πακέτου με ψιλοενδιαφέρουν. Το Rocket League του άλλου μήνα είναι instabuy για εμένα μιας και ήθελα το παιχνίδι και περίμενα κάποιο πακέτο από Humble. Για τα παιχνίδια που θα ανοίξουν σε ένα μήνα κρατάω πλέον μικρό καλάθι (όπως όλα δείχνουν, το early unlock θα είναι από εδώ και πέρα και το καλύτερο του πακέτου).

Για να πω την αλήθεια το σκεφτόμουν κι εγώ μόνο κ μόνο για το Mad Max και εκ των υστέρων (δεδομένου οτι ξεκωλιάστηκα και το κέρδισα SG) δεν το μετανιώνω.

Στου νέου μήνα είναι μια καλή αφορμή νομίζω να δοκιμάσω το rocket league και να δω γιατί τόσο hype :)

• Απαντ. 18,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια το σκεφτόμουν κι εγώ μόνο κ μόνο για το Mad Max και εκ των υστέρων (δεδομένου οτι ξεκωλιάστηκα και το κέρδισα SG) δεν το μετανιώνω.

Στου νέου μήνα είναι μια καλή αφορμή νομίζω να δοκιμάσω το rocket league και να δω γιατί τόσο hype :)

δε θα το μετανιώσεις.

Δημοσ.

Ξεκλειδώθηκε το Humble Monthly του Μαΐου.

https://www.humblebundle.com/monthly/p/may_2016_monthly

Με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως τρελαίνομαι.

Για τον άλλο μήνα early unlock το Rocket League.

EDIT: Όντως, τα περισσότερα σχόλια που διαβάζω είναι αρνητικά. Τέλος πάντων, τουλάχιστον είχε το Mad Max σε μια καλή τιμή και 1-2 από τα παιχνίδια του πακέτου με ψιλοενδιαφέρουν. Το Rocket League του άλλου μήνα είναι instabuy για εμένα μιας και ήθελα το παιχνίδι και περίμενα κάποιο πακέτο από Humble. Για τα παιχνίδια που θα ανοίξουν σε ένα μήνα κρατάω πλέον μικρό καλάθι (όπως όλα δείχνουν, το early unlock θα είναι από εδώ και πέρα και το καλύτερο του πακέτου).

Να κάνω μία ερώτηση! Σήμερα το πρωί έκανα subscribe στο Humble Monthly και πήρα το Mad Max και όλα τα υπόλοιπα... πότε θα γίνει η νέα χρέωση για τα του επόμενου μήνα; (Rocket League, κλπ) Θα γίνει αυτόματα; Θα πρέπει να πατήσω εγώ κανένα κουμπάκι; Αν θέλω να κάνω unsubscribe γιατί δεν θέλω το Rocket League (το έχω ήδη) και ξανακάνω εγγραφή τον επόμενο μήνα, θα χάσω απ' ότι καταλαβαίνω το bonus των 10,80 ευρώ; Μπορεί να είναι και κουτές ερωτήσεις, αλλά I'm new! ;-)

Δημοσ.

Να κάνω μία ερώτηση! Σήμερα το πρωί έκανα subscribe στο Humble Monthly και πήρα το Mad Max και όλα τα υπόλοιπα... πότε θα γίνει η νέα χρέωση για τα του επόμενου μήνα; (Rocket League, κλπ) Θα γίνει αυτόματα; Θα πρέπει να πατήσω εγώ κανένα κουμπάκι; Αν θέλω να κάνω unsubscribe γιατί δεν θέλω το Rocket League (το έχω ήδη) και ξανακάνω εγγραφή τον επόμενο μήνα, θα χάσω απ' ότι καταλαβαίνω το bonus των 10,80 ευρώ; Μπορεί να είναι και κουτές ερωτήσεις, αλλά I'm new! ;-)

Θεωρητικά και εφόσον έχεις διαθέσιμο υπόλοιπο στην κάρτα/paypal που έχεις δηλώσει στο HB θα πρέπει να έχεις ήδη χρεωθεί για το bundle του Ιουνίου. Εγω προσωπικά επειδή ήθελα το Mad Max γράφτηκα στο bundle του Μαιου πριν μέρες, πήρα το Mad Max, έκανα unsubscribe την επόμενη μέρα και χτες που αποκαλύφθηκε το Rocket League έκανα ξανα subscribe με την λογική να καταργήσω την συνδρομή σε λίγες μέρες για να μην χρεωθώ και το επόμενο.

Άλλωστε το bonus των 10.80$ ισχύει μόνο για τον πρώτο μήνα συνδρομής (σαν τιμή γνωριμίας και καλά) και οι υπόλοιποι μήνες χρεώνονται με 12$ (10.96 ευρώ μου χρέωσε το paypal χτες) οπότε υποθέτω μπορείς να το κάνεις και έτσι (subscribe, παίρνεις το game που θες και καπάκι unsubscribe).

Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος γιατί και εγω είμαι νέοπας στο Monthly HB...

ΥΓ. 500 posts σε 13 χρόνια! Τρέμε ThReSh σε φτάνω! :P

• Like 1
Δημοσ.

Χρεωνεσε για το επομενο bundle μονο αν πατησεις στο κουμπι 'Pay Early'. Διαφορετικα χρεωνεσε μια εβδομαδα πριν την κυκλοφορια του bundle.

Δημοσ.

Χρεωνεσε για το επομενο bundle μονο αν πατησεις στο κουμπι 'Pay Early'. Διαφορετικα χρεωνεσε μια εβδομαδα πριν την κυκλοφορια του bundle.

Αλήθεια? Καλή φάση, οπότε μπορώ να αφήσω το sub μέχρι το επόμενο bundle για να δω το early game (που συνήθως είναι το καλό) χωρίς να χρειάζεται να κάνω απανωτά subscribe/unsubscribe με τον φόβο μην με χρεώσει...

Εγω είχα την εντύπωση οτι σε χρεώνει για το επόμενο μια εβδομάδα πριν ανακοινωθεί και οχι πριν κυκλοφορήσει.

Δημοσ.

Ναι, οταν κυκλοφορησει το full bundle του Ιουνιου, θα αποκαλυφθει το early unlock του Ιουλιου. Αν εσυ θες, θα πατησεις 'pay early', θα το πληρωσεις και θα εχεις 'early' προσβαση σε αυτο το παιχνιδι. Αν δεν το πατησεις, θα χρεωθεις την συνδρομη μια βδομαδα πριν κυκλοφορησει το bundle. Μεχρι τοτε εχεις την δυνατοτητα να κανεις unsubscribe, οποτε ναι δεν χρειαζετε να ακυρωνεις συνεχως την συνδρομη,κτλ.

Δημοσ.

Ναι, οταν κυκλοφορησει το full bundle του Ιουνιου, θα αποκαλυφθει το early unlock του Ιουλιου. Αν εσυ θες, θα πατησεις 'pay early', θα το πληρωσεις και θα εχεις 'early' προσβαση σε αυτο το παιχνιδι. Αν δεν το πατησεις, θα χρεωθεις την συνδρομη μια βδομαδα πριν κυκλοφορησει το bundle. Μεχρι τοτε εχεις την δυνατοτητα να κανεις unsubscribe, οποτε ναι δεν χρειαζετε να ακυρωνεις συνεχως την συνδρομη,κτλ.

Άρα αν δεν πατήσω pay early, θα χρεωθώ για τον Ιούνιο μία βδομάδα πριν κυκλοφορήσει το bundle, δηλαδή 27/5 περίπου. Αν πατήσω pay early θα χρεωθώ από τώρα και θα έχω το early game που δείχνει (Rocket League για τώρα). Αν όμως ξέρω από τώρα πως δεν θέλω το humble του Ιουνίου, θα πρέπει να κάνω έτσι κι αλλιώς unsubscribe και ξανά subscribe όταν θα με ενδιαφέρει το early game κάποιου μήνα!

Τα κατάλαβα σωστά;

B)

Δημοσ.

Που να παραπονεθουμε για εκεινα τα παιχνιδια απο το flash game που δεν εχουμε λαβει ακομα; 

Θελω το "A birds story"!

• Like 1
Δημοσ.

Που να παραπονεθουμε για εκεινα τα παιχνιδια απο το flash game που δεν εχουμε λαβει ακομα; 

Θελω το "A birds story"!

Ακόμη δε σου ήρθανε; Πολύ βρώμα η δουλειάαα... :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο Humble store, έχουν ανοιξιάτικες εκπτώσεις και, μεταξύ άλλων, το πολύ καλό Space Hulk σε ιστορικό χαμηλό, €2,19. Αξίζει πέρα για πέρα (πιστή μεταφορά του boardgame, στιβαροί μηχανισμοί, αξίζει να το δουν οι φίλοι των tbs).

• Like 2
Δημοσ.

Στο Humble store, έχουν ανοιξιάτικες εκπτώσεις και, μεταξύ άλλων, το πολύ καλό Space Hulk σε ιστορικό χαμηλό, €2,19. Αξίζει πέρα για πέρα (πιστή μεταφορά του boardgame, στιβαροί μηχανισμοί, αξίζει να το δουν οι φίλοι των tbs).

Το είχα λιώσει το επιτραπέζιο...  Ώρες στήσιμο και παιχνίδι... Με βάζεις σε μεγάλο πειρασμο, κι έχουμε έξοδα κε Snoob

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...