gavros10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τα objectives μπορείς να τα κάνεις και άλλες μέρες ή μόνο τη μέρα που ανακοινώνονται; και αλλες μερες νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Κανονικα δεν θα επρεπε να εχω και εγω ενα gift? (Θα λετε...''καλα αυτος τον χαβα του'' ) Νοουμένου οτι έχεις ήδη ανοίξει το Steam Inventory και έχεις ήδη δοκιμάσει τις διάφορες μεθόδους που λένε εδώ , το μόνο που απομένει είναι υπομονή μέχρι να φτιάξουν το πρόβλημα απο το Steam Support - τα gifts λογικά δεν χάνονται. Τα objectives μπορείς να τα κάνεις και άλλες μέρες ή μόνο τη μέρα που ανακοινώνονται; Κρίνοντας απο το παράθυρο τέρμα κάτω που λεεί "It's not too late!" λογικά τα challenges μπορείς να τα ολοκληρώσεις μέχρι τέλους των προσφορών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εγινε Greygore...αναμενω λοιπον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εγινε Greygore...αναμενω λοιπον.. Να ανοίξεις trade με κάποιο απο το friend list σου δοκίμασες btw; Αν χρειάζεσαι, κάνε add "graelhart" να δοκιμάσουμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Σε εκανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά εμένα μου έτυχε το The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut το οποίο όμως έχω εκτός steam.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει αντιπροσφορά με pm (για να μην γεμίζουμε εδώ το χώρο) και αν κάτι με ενδιαφέρει και δεν το έχω κανονίζουμε για ανταλλαγή δώρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Possible Future X-Mas Challenges, είναι μια λίστα απο όλα τα "νεα" Steam achievements που προστέθηκαν πρόσφατα - αν και δεν είναι επιβεβαιωμένο, είναι πιθανόν οτι αυτά τα achievements θα είναι objectives στις επόμενες μέρες του Steam X-Mas Sale. Επίσης περιέχει σημειώσεις για τυχόν bugged achievements/ objectives. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τσίμπησα -50% έκπτωση στα παιχνίδια της Valve και 1 coal (κανονικά ή coal θα είχα ή δώρο σωστά? Ή εγώ κατάλαβα λάθος?) Όπως και νά' χει, επειδή είμαι δουλειά και δεν έχω πρόσβαση στο steam, μπορεί κάποιος να μου προτείνει κανένα παιχνιδάκι της προκοπής από valve να το τσιμπήσω σε καλή τιμή? (τα portals δεν με πολυενθουσιάζουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τσίμπησα -50% έκπτωση στα παιχνίδια της Valve και 1 coal (κανονικά ή coal θα είχα ή δώρο σωστά? Ή εγώ κατάλαβα λάθος?) Σωστά, αλλά... Όπως και νά' χει, επειδή είμαι δουλειά και δεν έχω πρόσβαση στο steam, μπορεί κάποιος να μου προτείνει κανένα παιχνιδάκι της προκοπής από valve να το τσιμπήσω σε καλή τιμή? (τα portals δεν με πολυενθουσιάζουν) Τα κουπόνια για έκπτωση δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ακόμα, αν δείς τις πληροφορίες με κόκκινο στο tooltip, ισχύουν απο 2 Ιανουαρίου μέχρι 1 Μαρτίου 2012 (την έπομενη μέρα απο τη λήξη των εκπτώσεων δηλαδή). Τώρα αν γενικά ενδιαφέρεσαι για Valve games, εκτός των Half Life 2 (και των Episodes 1 - 2) είναι τα Left 4 Dead 1 - 2, και.... αυτά πάνω-κάτω, αν εξαιρέσεις μερικά expansions/ mods. Είναι και το Counter-Srike, αλλά μη γνωρίζοντας πολλά για το συγκεκριμένο δεν θα το πρότεινα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ε, καλά. Μούφα το εκπτωτικό κουπόνι δηλαδή. Καμία έκπτωση για Bethesda δεν μπορούσα να έχω? Πάω να φτιάξω άλλο account να δω τι θα μου δώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ε κοίτα, δέν το λες και "τέρμα" μούφα. Είναι άτομα που ή δεν έχουν λεφτά ή δεν προλαβαίνουν τα sales αυτή τη στιγμή - αυτοί αρχές του μήνα θα κυνηγάνε κάτι τέτοια κουπόνια - δες αν δεν βαρίεσαι το sub-forum Steam Trading για τυχόν ανταλλαγές με κάτι που θα σε ενδιέφερε παραπάνω ή στη χειρότερη περίμενε μέχρι Πρωτοχρονιά, θα είναι αρκετά άτομα απο Insomnia που θα θέλουν ανταλλαγές κ.τ.λ. . Edit: Νέα προσθήκη στο Humble Bundle 4 - πλέον με την αγορά Beat The Average (πάνω απο την μέση τιμή), το HB4 συμπεριλαμβάνει τα games του προηγούμενου bundle: *VVVVVV *Cogs *Crayon Physics Deluxe *Hammerfight *And Yet It Moves Ωραίο δώρο για Χριστούγεννα πάντως, για όσους απο μας είχαν ήδη πάρει το HB3 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τούμπανο το έκαναν το indie bundle 4. Αν σκεφτεί κανείς ότι στο steam το shank κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ μόνο του ενώ εδώ δίνεις 5 ευρώ και παίρνεις 10 παιχνίδια + τα soundtracks τους, δύσκολα μπορεί να ζητήσει κάτι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Άξιο αναφοράς στο σημερινό X-Mas Offer του Steam το Dungeons of Dredmor, ένα όμορφο και διασκεδαστικό rogue-like dungeon crawler - σε εξευτελιστικά χαμηλή τιμή, 0,99€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίο δώρο για Χριστούγεννα πάντως, για όσους απο μας είχαν ήδη πάρει το HB3. Κάτι δεν κατάλαβα καλά. Πώς είναι δώρο για μας που πήραμε το 3ο; (όχι ότι παραπονιέμαι βέβαια, μια χαρά ήταν και το πακετάκι του 3ου, ειδικά με τα δικά του extra παιχνίδια από το προηγούμενο bundle). Edit: doh! Κατάλαβα τι εννοείς. Ώρες ώρες με εκπλήσσει το πόσο εγωιστικά σκέφτομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Άρχισε να ψιλονιώθει το Steam επιτέλους, και έχω να δηλώσω: Όχι άλλο κάρβουνο (), απο την άλλη το -50% στο Pfthreear (F3AR) δέν με χάλασε πολύ. Εdit: doh! Κατάλαβα τι εννοείς. Ώρες ώρες με εκπλήσσει το πόσο εγωιστικά σκέφτομαι... Ε ναί ρε συ, κάτι Cogs και Crayon Physics είναι τα πλέον ιδανικά και για τους σχετικά αμύητους στο "άθλημα" συγγενείς (και φαίνεσαι και πιο high-tech / cool / τα λοιπά - εγωϊσμός for the win ). Μικρό Edit: Απ'ότι φαίνεται, τα "χτεσινά" Steam Deals ισχύουν μέχρι τα μεσάνυχτα - αν κάποιος δεν πρόλαβε να αγοράσει κάτι που τον ενδιέφερε είναι καλή ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις