prince93 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Πως τα περνουμε τα δωρεαν τα παιχνιδια γιατι δεν καταλαβα;;εβαλα το λογαριασμο μ στο steam μετα τι αλριβως κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkog Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, prince93 είπε Πως τα περνουμε τα δωρεαν τα παιχνιδια γιατι δεν καταλαβα;;εβαλα το λογαριασμο μ στο steam μετα τι αλριβως κανω; τα έχεις τώρα. δες στην βιβλιοθήκη σου εκεί που λέει SEGA Mega Drive & Genesis Classics θα είναι σαν dlc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prince93 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Α ενταξει το εκανα μεσω κινητου για αυτο.... ευχαριστω πολυ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkog Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Συνεχίζω με τα δωρεάν games. Το Dead Space στο Origin. https://www.origin.com/irl/en-us/store/dead-space/dead-space/standard-edition 4 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Παιδια, τωρα ειδα οτι στο GoG δινουν με €13.69 το Divinity: Origin Sin. Aξιζει σ'αυτη τη τιμη; Παρακληση, οποιος το εχει παιξει να μου απαντησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Αξίζει σε οποιαδήποτε τιμή, και θα περιμένεις αρκετά να το βρεις πιο χαμηλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, Sartiv είπε Παιδια, τωρα ειδα οτι στο GoG δινουν με €13.69 το Divinity: Origin Sin. Aξιζει σ'αυτη τη τιμη; Παρακληση, οποιος το εχει παιξει να μου απαντησει. Το πηρα στις τελευταιες εκπτωσεις του steam στην ιδια τιμη επειδη το ηθελα στην βιβλιοθηκη του steam. Δεν το εχω βγαλει ακομα το αφησα για τωρα μιας και προσπαθω να μειωσω το τεραστιο backlog της βιβλιοθηκης που εχω(καταραμενα humblebundle). Σαν παιχνιδι στα χρηματα αυτα αξιζει και με το παραπανω και απο πλευρας περιεχομενου(gameplay,διαρκεια,replay value)και φυσικα γιατι ειναι φθηνοτερο μεχρι και απο τα κλειδαδικα. Αρκει βεβαια να σου αρεσει αυτο το ειδος παιχνιδιων παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Τελικά πήρατε άλλα παιχνίδια απο την Sega? Και αν ναι, πως? Αυτόματα? Προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται γιατι το Viking που υποτίθεται έδινε χτές, το είχα ήδη και επίσης δεν εχω τα Total War Warhammer για να λάβω τα dlc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Για το MLNW5 από ότι έχω καταλάβει εκτός από τα 2 Sega megadrive/genesis games που τα δίνει κατευθείαν με την εγγραφή, για όλα τα υπόλοιπα ανάλογα τη συμμετοχή (πόσος κόσμος τα παίζει αυτές τις μέρες) θα δώσει και τα αντίστοιχα DLC. Τα υπόλοιπα games τα έχει ξαναδώσει νομίζω στο προηγούμενο MLNW, εκτός από το COH1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ειναι λιγο μουφα η δουλεια.Στο προηγουμενο ολος ο κοσμος επαιζε total war και εδωσε dlc στο company of heroes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, bad_freddy είπε Τελικά πήρατε άλλα παιχνίδια απο την Sega? Και αν ναι, πως? Αυτόματα? Προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται γιατι το Viking που υποτίθεται έδινε χτές, το είχα ήδη και επίσης δεν εχω τα Total War Warhammer για να λάβω τα dlc. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα.. Αν πας στο https://www.makewarnotlove.com/# μπορείς να βλέπεις live πόσες ώρες μαζεύτηκαν και πόσες μένουν ακόμα για να ξεκλειδωθούν τα δώρα. Τα παιχνίδια/dlc λογικά θα μπαίνουν αυτόματα,όπως μπήκαν και τα genesis, με το που συμπληρώνονται οι στόχοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε άλλα νέα έχουν ξεκινήσει εκπτώσεις στο GOG για να γιορτάσουν δεν ξέρω τι, νομίζω την Κινέζικη Πρωτοχρονιά. Τσίμπησα τα Beyond Divinity και Divinity 2 για λόγους προσβασιμότητας (σε τιμή χώμα), Dragon's Dogma με την ελπίδα να το παίξω, Mother Russia Bleeds γιατί είναι καλτ σαπίλα του κερατά και Okhlos γιατί είμαι μερακλής. Επειδή είναι και κάφροι, βάλανε και flash sales Επίσης δίνεται δωρεάν το King of Fighters και μπήκαν παιχνίδια στο Connect. https://www.gog.com/ Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από Tobajara 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 20 ώρες πριν, jimkog είπε https://www.gog.com/#giveaway?pp=c244ae3ff72155b3680478ca980a898c737b7250 Τσάμπα παιχνίδι THE KING OF FIGHTERS 2002 στο GOG https://www.makewarnotlove.com/agegate/ και εδω παίρνετε τσάμπα τα Streets of Rage 2 και The Revenge of Shinobi Βάζεις μια ηλικία ανω των 18 πατάς στο sign up και εκει συνδέεις τον λογαριασμό σου του Steam. Τα παιχνίδια δεν θα τα δεις ξεχωριστά στην Βιβλιοθήκη σου αλλά στο SEGA Mega drive & Genesis Classics. μπήκα γράφτηκα..έκανα confirm,τα 2 παιχνίδια δεν μπήκαν ποτέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε μπήκα γράφτηκα..έκανα confirm,τα 2 παιχνίδια δεν μπήκαν ποτέ! Δε μπαίνουν σαν αυτόνομα παιχνίδια, είναι στο Sega classics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε μπήκα γράφτηκα..έκανα confirm,τα 2 παιχνίδια δεν μπήκαν ποτέ! Εμένα γιατί με δείχνει το steam ότι τα έχεις...;! Spoiler Μπήκαν στη συλλογή Sega Mega Drive & Genesis Classics μαζί με τα προηγούμενα (Gunstar Heroes, Golden Axe κτλ) Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από agrio.imeros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις