Προς το περιεχόμενο

ανακυκλωση χαρτιου

kazak-hool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναρωτιεμαι γιατι καιμε τα βιβλια και τα τετραδια στο τελος της σχολικης χρονιας. δεν θα ηταν σωστο να τα δινουμε πισω? και το σχολειο να κανονιζει την διαδρωμη προς ανακυκλωση? τι λετε γιαυτο και πως μπορω να το προτεινω? θα ακουστω απο τους αρμοδιους?:-)

Δημοσ.

για τη στην ελλάδα δεν υπάρχει λογική

θυμάμαι σε εμάς μόνο άν υπήρχε κάποια κίνηση απο το ίδιο το σχολείο γινόταν κάτι

---------- Προσθήκη στις 20:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:05 ----------

τις περισσότερες φορές το πρόβλημα είναι η μεταφορά

Δημοσ.

αυτό δεν είναι πολύ εφικτό γιατί ο καθένας θέλει να έχει τις δικές του σημειώσεις (φυσικά δεν μιλάω για ζωγραφική) και είδη ίσα ίσα τα περισσότερα βγάζουν το χρόνο λόγο της κακής ποιότητας σύνδεσης (σε εμάς τότε τουλάχιστον,αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει τίποτα)

Δημοσ.
ή θα μπορούσαμε να τα δίνουμε στον επόμενο μαθητή, όπως γινόταν κάποτε και το βιβλίο είχε αξία

Δεν γινόταν μόνο κάποτε, αλλά και τώρα.

Σε κάποιες χώρες του εξωτερικού αν δεν κάνω λάθος, οι μαθητές οφείλουν να κρατάνε το βιβλίο που τους δόθηκε σε καλή κατάσταση και να το επιστρέφουν ώστε να δίνονται σε επόμενους μαθητές.

Δημοσ.

Εγώ παντα κρατουσα ολα μου τα βιβλια από 1η δημοτικου (η μανα μου δηλαδη..).. Το καψιμο ή σχίσιμο των βιβλιων είναι θεμα παιδείας καθαρά.. στην τελική ας τα δώσουν για ανακύκλωση.

Δημοσ.

Έμας φέτο μας ζητούσαν τα βιβλία της Αντιγόνης που είχαμε από πέρσυ, διότι υπήρχε έλλειψη (;;;;;; ) και οι φετινοί μαθητές της 2ας λυκείου δεν είχαν βιβλίο Αντιγόνης.

Πάντως, ακόμα και στο θέμα των σχολικών βιβλίων, δεν υπάρχει καμία απολύτως οργάνωση. Στο δικό μου σχολείο τουλάχιστον έχουμε ένα δωμάτιο γεμάτο βιβλία, μερικοί πάκοι είναι ακόμα δεμένοι όπως παραλήφθηκαν(<-είναι γραμματικά σωστό; ). Το μέλλον τους κρίνεται άγνωστο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...