Moderators stormrain Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Καλησπερα, εδω και καποιες ωρες αντιμετωπιζω το εξης τρελο. Ενω μπορω να συνδεθω κανονικα στο Hotmail, να περιηγηθω οπουδηποτε στο windows live συνδεδεμενος κλπ, δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω στο messenger. Μου λεει πως μπορει να μην υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ κλπ, αλλα αυτο δεν ισχυει διοτι ειμαι κανονικα οnline, ανοιγω ιστοσελιδες κλπ. Τελος το πιο τρελο. Δεν ειναι προβλημα του υπολογιστη διοτι δεν μπορω να συνδεθω ουτε απο το κινητο μεσω του default client ουτε μεσω αλλων. Αλλαξα κωδικο προσβασης στο hotmail, αλλα και παλι δεν με συνδεει στο messenger. Τι μπορει να συμβαινει? Εδιτ: Το προβλημα μολις λυθηκε. Μονο του! Ποσο εκνευριστικο ειναι να μην ξερεις τι φταιει!
mynam3 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ctrl+alt+del, βλεπεις τις διεργασιες και σβηνεις το msnmsgr.exe. Λογικα 2-3 φορες θα ειναι ανοιχτο, το σβηνεις, ανοιγεις παλι το msn και εισαι ενταξει.
atrias Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 εγώ πάλι τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με το multiple-point-of-presence που παρέχει το msn (δηλαδή η δυνατότητα να συνδέεσαι ταυτόχρονα από πολλά σημεία με το ίδιο account) ενώ δούλευε μια χαρά για αρκετό καιρό τώρα όταν κάνω Login σε ένα σημείο με πετάει από το άλλο.. έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι ανάλογο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.