Προς το περιεχόμενο

Τρελό πρόβλημα internet(μπαινει μονο στο insomnia !!!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Internet. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.

Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους browsers;

Από γραμμή εντολών, μπορείς να κάνεις ping τους servers άλλων sites (π.χ. yahoo.gr);

Δημοσ.

Αυτό είναι output από ping σε unix-οειδές, right; Σε Linux είσαι; Και αν ναι, σε ποια διανομή;

Το σύστημα έχει χάσει τη δυνατότητα για name resolving γενικότερα; Τσέκαρε με την nslookup.

Δημοσ.

Tellas και εδω στο Ηρακλειο Κρητης και τα ιδια χαλια!

Ποιος θα παρει τηλεφωνακι να μας ενημερωσει μιας και εγω εσπασα το δικο μου :-D

Δημοσ.

Καποιο προβλημα με τους dns πρεπει να παιζει . ( Αυτο βγαζει στον ελεγχο )

Η πλάκα είναι πώς είχαν στειλει και μηνυμα ότι θα κάναν εκπτωση 50% στο παγιο λογο προβληματων και σήμερα που πηρα το λογαριασμό δεν είδα καμία εκπτωση ........

Δημοσ.

Εκπτωση 50% στο παγιο;

Ειχες καιρο προβληματα;

Αν ειναι να δανειστω μια συσκευη να τους παρω εγω.

Ποιο ειναι το τηλεφωνο τους;

Δημοσ.

Μου σταλθηκε μυνημα οπως και σε πολλους αλλους για την εκπτωση ( αφορουσε το προβλημα που ειχε παρουσιαστει πριν απο λιγο καιρο οπου για 3-4 μερες δεν έπεζε τιποτις ! )

Το προβλημα το τωρινό εφτιαξε τώρα αλλά για καλο και για κακο αλλα΄ζουμε και τους dns της Τελλάς με κάποιους αλλους !

Δημοσ.

Οπως μαντεψατε ειμαι Tellas... Το πρόβλημα εφτιαξε μονο του... sorry που δεν απανταγα αλλα ειχε αρχήσει να μην μπαινει ουτε δω, και μετα εφυγα.... Παντως κατι προβληματακια dns κανει μια φορα το μηνα.... (ετρεξα diagnostics στο router και εβγαλε fail στον dns...)

Δημοσ.
Πανω που ειπα οτι εστρωσε αρχισε παλι...

Καμοια προταση για DNS?

opendns

208.67.222.222

208.67.220.220

google dns

8.8.8.8

8.8.4.4

ΕΔΕΤ dns

194.177.210.210

194.177.210.211

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...