Προς το περιεχόμενο

The Bureau: XCOM Declassified

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, όντως μοιάζει.

Εν τω μεταξύ, έλεος πια με το FXAA/MLAA.

Καλύτερα να βγάλεις τελείως το ΑΑ παρά να έχεις την θολούρα των παραπάνω ΑΑ modes.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

DX11 Tessellation και PhysX ΚΑΤΑΓ@ΜΑΝΕ τις επιδόσεις. Μιλάμε για 50fps performance hit το PhysX. Σε σκηνή που με DX9 (χωρίς PhysX) είμαι με 100fps, σε DX11 και με PhysX είμαι στα 30άρια (και εννοείται με χαμηλό GPU usage). Ειλικρινά, δεν έχω πρόβλημα με το να προσθέτουν επιπλέον πράγματα στις PC εκδόσεις. Όταν όμως το βιάζουν το θέμα στο optimization, ε τότε πηγαίνετε να δείτε αν ερχόμαστε.

«They have technology decades beyond what we posses»

LOL, Epic fail...

Ποιες δεκαετίες, ρε τους τραχανάδες, αν είχαν τεχνολογία που είναι δεκαετίες μπροστά θα είχαν την τεχνολογία που έχουμε εμείς σήμερα...

αν και θα μου πείτε, και οι π.χ. 200 δεκαετίες δεκαετίες είναι,αλλά δεν πάει έτσι...

Η ατάκα μπορεί να ληφθεί ως ειρωνική. Την δεκαετία του '60 οι άνθρωποι θεωρούσαν ότι είχαν λύσει όλα τους τα προβλήματα, ότι όλα πλέον θα ήταν ζάχαρη και ότι η πρόοδος θα (ακόμη πιο) αλματώδης. Μάλλον αυτήν την βλακώδη αισιοδοξία θέλει να ειρωνευτεί.

• Like 1

• Moderators

Yep, μην ξεχνάμε ότι τότε θεωρούσαν πως το 2000 θα είχαμε ιπτάμενα αυτοκίνητα και δεν ξέρω τι. :P

Εδώ ακόμη και στο Back to the Future 2 (1989), έδειχναν διάφορα για το 2015. Αλλά οκ, εκεί ήταν γενικά για να δείξουν Special Effects.

Μου αρέσει πάντως το παιχνίδι παίδες, μπορεί να έχει κάποια θέματα με τα γραφικά αλλά συνδυάζει Enemy Unknown με Mass Effect gamestyle και το κάνει απολαυστικό.

Τραγικό. Σε Veteran απλά τρέχω να μαζέυω από κάτω τους ψόφιους συμπολεμιστές μου. Άσε που τα πιου-πιου δεν κάνουν τίποτα σε Muton. Ευχαριστώ τον θείο και Uninstall.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

The Bureau: XCOM Declassified

To παιχνίδι μόλις τώρα το ανακάλυψα .Είναι Μαγεία!!! Καταπληκτικό .Το βάζω 2ο καλυτερο παιχνίδι της χρονιάς μετά το GTA V

Οντως πολυ ωραιο παιχνιδακι.

Τα γραφικα θυμιζουν LA Noire ειδικα στις συνομιλιες των χαρακτηρων.

Δυσκολο παιχνιδι παντως , απαιτει στρατηγικη. Ωραιος συνδιασμος Mass effect + Enemy unknown οπως ειπωθηκε κ παραπανω.

Στον σταθερο της υπογραφης παιζω ολα full , εκτος physx κ reflections , κ ειμαι παντου 60FPS.

Ο Q9300 κοντα στα 80%.

Ααα, εχω κ αυτο http://gsngaming.com/topic/10898-the-bureau-x-com-declassified-sweetfx-next/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...