Πέτρος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Τί ακριβώς υποτίθεται πως είναι αυτό? Τι πράμα παρουσιάζουν? FPS με κάποιο υποτυπώδες RnD από ότι σκοτώσεις? Αίσχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Nο nο nο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Αναμενόμενο ήταν, δυστυχώς. Από τη στιγμή που τα FPS βαφτίζονται ανερυθρίαστα RPG, αυτή θα είναι η κατάληξη. Κουνάς τα χέρια (σαν να ρίχνεις καρατιές στον αέρα) στέλνεις το ένα mindless bot αριστερά, το άλλο δεξιά, και αυτό θέλει να λέγεται "tactical combat". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Αναμενόμενο ήταν, δυστυχώς. Από τη στιγμή που τα FPS βαφτίζονται ανερυθρίαστα RPG, αυτή θα είναι η κατάληξη. Κουνάς τα χέρια (σαν να ρίχνεις καρατιές στον αέρα) στέλνεις το ένα mindless bot αριστερά, το άλλο δεξιά, και αυτό θέλει να λέγεται "tactical combat". Θες να πεις τώρα κάτι για το dungeon master;;; Τι απλά επειδή είναι FPS δεν θεωρείτε RPG;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 XCOM Gets A Release Date The long-in-development first-person shooter XCOM from 2K Marin has a release date. Gamers can look for it on March 6, 2012, the same day that Mass Effect 3 will be released. XCOM will be available on PC, PlayStation 3 and Xbox 360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5YhomiNOEmw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Jesus Christ δηλαδή... Αυτή η βιομηχανία τελικά, το'χει πάρει απόφαση μου φαίνεται να πηδήξει κάθε τι καλό απο τα 90's. FPS X-Com... Θα δούμε ίσως και κανά JRPG Wing Commander ή το Monkey Island σε flight sim; [/whine] Πάντως, γιατί νιώσανε την ανάγκη να το σταμπάρουν σαν X-Com αντί σαν... BioShock Urban Aliens Edition (εκτός του cash-in της νοσταλγίας δηλαδή, δεν είμαστε και χτεσινοί ) δεν μπορώ να καταλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Το ίδιο ερώτημα έχουν θέσει πολλοί, από τις συζητήσεις που παρακολουθώ σε ξένα fora, και πειστική απάντηση δεν έχει δοθεί, πέραν της προφανούς, δηλαδή εμπορική εκμετάλευση της φήμης του τίτλου. Το πρόβλημα που εντοπίζω με αυτή την ερμηνεία είναι ότι α)όσοι δεν έχουν εμπειρία από τους παλιούς τίτλους δεν πρόκειται να συγκινηθούν από μια αναφορά σε τίτλους δεκαετίας και β)όσοι έχουν προσωπική εμπειρία από τα παλιά X-Com είναι πιθανό να αντιδράσουν αρνητικά στην αλλαγή πλεύσης (όπως βλέπουμε και σε πολλά σχόλια εδώ). Θα δούμε. Προσωπικά, κρατάω εξαιρετικά μικρό καλάθι, ώστε να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη η απογοήτευση και ελπίζω ότι προσπάθειες όπως το Xenonauts θα αποδειχτούν αρκετά καλές ώστε να αποτελέσουν άξιους συνεχιστές του αρχικού X-Com. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim22479 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 λεφτα για πεταμα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Εγώ περιμένω το UFO : Extraterrestrials2 , αν αποφασίσουν να το βγάλουν τελικά , καθώς νομίζω αρχική ημερομηνία ήταν τον Απρίλιο. To πρώτο μου είχε αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μα καλά δεν έμαθαν τίποτα από τις πατάτες Inception και Aftershock; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Εγώ περιμένω το UFO : Extraterrestrials2 , αν αποφασίσουν να το βγάλουν τελικά , καθώς νομίζω αρχική ημερομηνία ήταν τον Απρίλιο. To πρώτο μου είχε αρέσει Η κυκλοφορία έχει μετατεθεί για το Σεπτέμβριο. Το πρώτο, δε με είχε συγκινήσει ιδιαίτερα, αλλά φαίνεται πως έχουν νέα game engine αυτή τη φορά. Μα καλά δεν έμαθαν τίποτα από τις πατάτες Inception και Aftershock; Προφανώς, όχι. Στα υπέρ τους, η (από εμπορικής άποψης, σίγουρα) πετυχημένη μετάβαση ενός κλασικού RPG όπως το Fallout σε FPS-RPG. Από την άλλη, όταν βλέπω στα screenshots του ΧCOM τους εξωγήινους αραδιασμένους πίσω από έναν τοίχο, θυμάμαι τους πάγκους της σκοποβολής σε επαρχιακό luna park της δεκαετίας του '80. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 2K Games: Strategy Games are not Contemporary Στις δικαιολογίες πάντως πρώτοι είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Συγκλονιστικό επιχείρημα... Θα δούμε, δε θέλω να το ξεγράψω γιατί έχει μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες, αλλά το να λέει κάποιος ότι τα παιχνίδια στρατηγικής δεν είναι "σύγχρονα"... Τι να μας πει κι αυτός ο Sid Meier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Συγκλονιστικό επιχείρημα... Τον τελευταίο καιρό έχω την εντύπωση πως προσπαθούν όλοι να γίνουν χειρότεροι απο την EA στον τομέα των δημοσίων σχέσεων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα