Προς το περιεχόμενο

BLU RAY στον σκληρό. Τί κάνω ?

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα BLU RAY στον σκληρό δίσκο (45 GB). Δυστυχώς αν και έχω δοκιμάσει τα πάντα VLC player,alcohol 120 κτλ. δεν παίζει παρά μόνο κάποια αρχεία τύπου m2ts και αυτά με σπασίματα :cry:

Ο φάκελος του BR αποτελείται από τους υποφακέλους BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST, STREAM και τα αρχεία index.bdmv και MovieObject.bdmv.Γνωρίζει κανείς τί πρέπει να κάνω ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Έχω ένα BLU RAY στον σκληρό δίσκο (45 GB). Δυστυχώς αν και έχω δοκιμάσει τα πάντα VLC player,alcohol 120 κτλ. δεν παίζει παρά μόνο κάποια αρχεία τύπου m2ts και αυτά με σπασίματα :cry:

Ο φάκελος του BR αποτελείται από τους υποφακέλους BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST, STREAM και τα αρχεία index.bdmv και MovieObject.bdmv.Γνωρίζει κανείς τί πρέπει να κάνω ?

Ευχαριστώ

Χρειαζεσαι καποιο player με υποστηριξη Bluray. Ενημερωτικα, ο VLC δεν υποστηριζει bluray.

Υπαρχουν προγραμματα με υποστηριξη Bluray, αλλα ειναι ολα πληρωτικα.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ μακρια απο το Cyberlink PowerDVD, εχουν απενεργοποιησει τη δυνατοτητα αναπαραγωγης Bluray απο τον σκληρο, αντιθετα στα αλλα προγραμματα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.

ΥΓ: Η αντιγραφη γινεται με το DVD Fab HD decrypter και οχι με το Alcohol.

Δημοσ.

Το m2ts είναι το σωστό αρχείο.

Τα σπασίματα οφείλονται στο Pc (δεν τραβάει).

Το KMPlayer με δεξί κλικ->open έχει πολλές επιλογές, ίσως η Open folder να δουλέψει.

Το PowerDVD όντως δεν έχει δυνατότητα αναπαραγωγής bd από την σκληρό δίσκο, αλλά αν τσιμπήσεις έκδοση πριν την 7.3 τότε θα το παίξει.

Δημοσ.

Σωστος ο scullyist. Και γω Arcsoft ΤΜΤ θα προτεινα, αλλα δεν ειχα χρονο να γραψω πολλα.

Οσον αφορα τον VLC, μπορει να παιξει τα m2ts αρχεια του BDMV φακελου, αλλα χανεις ολα τα μενου και τα λοιπά interactive καλουδια. Επισης, δεν υποστηριζει mutlicore, DXVA ή OpenCL, οποτε χρειαζεσαι πολύ δυνατο συστημα για να "τραβηξει".

Οποτε TMT και ξερο ψωμι, συν AnyDVD HD αν δεν εχεις εξοδο HDMI.

Δημοσ.

Εγκατέστησα το Arcsoft Total Media Theater 3 και το BR παίζει κανονικότατα :-) Άρα δεν ήταν θέμα hardware (άλλωστε το PC είναι δυνατό) αλλά software ;)

Δημοσ.
Εγκατέστησα το Arcsoft Total Media Theater 3 και το BR παίζει κανονικότατα :-) Άρα δεν ήταν θέμα hardware (άλλωστε το PC είναι δυνατό) αλλά software ;)

Γενικα ο VLC ειναι αστα να παν στο θεμα της αναπαραγωγης bluray. Οχι μονο λογω απουσιας πληρους υποστηριξης του φορμα, αλλα και δεν εχει και υποστηριξη για διπλοπυρηνους, αλλα ουτε μπορει να εκμεταλλευτει το DXVA acceleration των συγχρονων καρτων. Οποτε ναι ηταν θεμα software.

Γενικα εγω προτεινω να εχεις το Total Media για τα Bluray και τα DVD σου, και το VLC να το εχεις για ολα αυτα τα "περιεργα" αρχεια που κατεβαζεις απο το internet (flv, mov, wmv κ.λ.π.) ωστε να μην χρειαζεσαι ξεχωριστο player για τον καθε τυπο. Οταν μιλαμε για αρχεια απο το internet, ο VLC πολύ απλά παιζει τα παντα.

Δημοσ.

ρε παιδια μηπως ξεχασατε το media player classic ? ...υποστηριζει m2ts ικανοποιητικα θα ελεγα...

καλα το vlc το εχω καταργησει απο καιρο...το αλλο δεν το ξερω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...