petros_samurai Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Κατέβασα ένα πρόγραμμα start up manager(δεν θυμάμαι ακριβώς)και έβαλα να μην τρέχουνε κάποια προγράμματα όταν ανοίγει ο υπολογιστής.Και πρέπει να απενεργοποίησα κάτι σημαντικό γιατί ο υπολογιστής πλέον δεν φορτώνει τα Windows,μου βγάζει μόνο μία μαύρη οθόνη και μένει εκεί.Ούτε σε ασφαλής λειτουργία μπορώ να μπω,ούτε τίποτα άλλο.Μόνο το Task Manager μπορώ να δω αλλά και πάλι δεν ξέρω άμα γίνεται να κάνω τίποτα από εκεί.Έχω τα Windows 7.Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μηπως δεν ανοιγει ο explorer?Μια και ανοιγει ο task manager δοκιμασε το παρακατω File-->New Task(Run)-->explorer.exe
rokko74 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Αν δεν πιάσει του παραπάνω φίλου η λύση, δοκίμασε να κάνεις repair τα windows από το cd εγκατάστασης.
petros_samurai Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ευχαριστω πολυ παιδια,εκανα αυτο που ειπε ο Γκιο και ελυσα το προβλημα μπαινοντας στο προγραμμα.Ευχαριστω πολυ :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.