Hal9000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Να και οι microSIM της Vodafone http://www.techradar.com/news/computing/apple/pics-of-the-uk-s-first-ipad-microsim-pop-up-683582
basilis001 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 εγω παλι θα το επερνα με wifi και ναι,για μενα ειναι ενα μοναδικο κομματι με απιστευτο design και πολυ γρηγορα πλοηγηση στο διαδικτυο με παρα πολλες παραπανω επιλογες.Δε καταλαβαινω γιατι μερικοι παραπονιουνται για την apple.Οχι οτι ειμαι fan της ισα ισα το iphone εχω και πιστευω ειναι καταπληκτικο κινητο και τα προιοντα της μοναδικα του ειδους της!Απλα οι τιμες λιγο ακριβες
evkar Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 προσωπικά δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω την πραγματική χρησιμότητα τέτοιων συκσευών . Τέσπα ο καθένας έχει το πορτοφόλι του και χαλάει τα ωραία του λεφτουδάκια , όπου θέλει .
stelpas Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 προσωπικά δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω την πραγματική χρησιμότητα τέτοιων συκσευών . Τέσπα ο καθένας έχει το πορτοφόλι του και χαλάει τα ωραία του λεφτουδάκια , όπου θέλει . Μια εποχή έτρωγαν με τα χέρια. Μετά δημιούργησαν κουτάλια, πηρουνια κλπ.... Σε χρόνο μηδέν εμφανίστηκε κ το γερμανικό wepad. Mε USB , flash. Πρόοδος. Εξέλιξη. Οποιος θέλει ακολουθεί. Δεν είναι αναγκαστικο πάντως. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Σε αντίθεση με ότι συζητάνε οι από πάνω... on topic εγώ το περίμενα αυτό και στην Αμερική καθαρά για θέμα ντόρου/ marketing... "κοιτάξτε να δείτε, ξεπουλάμε κλπ κλπ"..
grimpr Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 15 Απριλίου 2010 από grimpr
Braveheart1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Καταρχην με μια 5λεπτη επαφή που είχα με το iPad στο Mall , δηλώνω ενθουσιασμένος! Από την άλλη δεν πιστεύω πως το πραγματικό ερώτημα δεν είναι το πότε θα έρθει στην Ευρωπη (αργά ή γρήγορα θα έρθει), αλλά το πόσο πραγματικά θα κοστίζει. Με 500€ αρχική τιμή (16gb WiFi) θα το χτυπήσω. Αν τώρα κάνουν καμμιά ταρζανιά και το δίνουν στα 600-700€ ....... Επεξ/σία 15 Απριλίου 2010 από Braveheart1980
D-tonys7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Καταρχην με μια 5λεπτη επαφή που είχα με το iPad στο Mall , δηλώνω ενθουσιασμένος! Από την άλλη δεν πιστεύω πως είναι πραγματικό ερώτημα το πότε θα έρθει στην Ευρωπη (αργά ή γρήγορα θα έρθει), αλλά το πόσο πραγματικά θα κοστίζει. Με 500€ αρχική τιμή (16gb WiFi) θα το χτυπήσω. Αν τώρα κάνουν καμμιά ταρζανιά και το δίνουν στα 600-700€ ....... Μάλλον για ταρζανιά το βλέπω εγώ..
Braveheart1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Συγνώμμη για το offtopic , αλλά είναι απορίας άξιο πως όσοι δεν ενδιαφέρονται για την apple και τα προϊόντα της , είναι οι 1οι που τρολλάρουν συνεχώς τέτοια thread! Σε καμμία περίπτωση δεν εννοώ την επιχειρηματολογημένη αντίθεση κανενός με το Α ή το Β προϊόν. Αυτό είναι διάλογος
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Συγνώμμη για το offtopic , αλλά είναι απορίας άξιο πως όσοι δεν ενδιαφέρονται για την apple και τα προϊόντα της , είναι οι 1οι που τρολλάρουν συνεχώς τέτοια thread! [...] Για το λόγο αυτό διαγράφηκαν δώδεκα (12) μηνύματα: κυρίως troll μηνύματα καθώς και μηνύματα που απαντούσαν στο trolling. Ας μην επαναληφθεί. Δεν είναι παράκληση, είναι προειδοποίηση.
nectons Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Προσπάθησε νάσε λίγο ποιο ζεστός πάρε δώσε. Αλιώς τι δηλαδή; Κάνε τα καθήκοντά σου όπως πρέπει φίλε μου και οι απειλές δεν αρμόζουν σε ένα φιλελεύθερο φόρουμ. Λοιπόν. Στο θέμα μας. Εκεί που ήμουν αντίθετος πολύ με την apple λόγο υπερτίμησης των προιόντων της, έχω αλλάξει γνώμη λόγο συμβίωσης εδώ και 3 μέρες μένα jailbroken iphone 3gs και έχω να πω ότι πλέον τα αξίζει τα χρήματά του σαν συσκευή (100 ευρώ να πέσει και θάνε αυναγώνιστο) αλλά παιδιά έχουν περάσει δυο ολόκληρα χρόνια για να γίνει αυτο. Θέλω να πω ότι ας μην βιάζεστε για την αγορά του οσότου ωριμάσει αρκετά και οσότου πέσει η τιμή του σε λογικά επίπεδα. Στα 600-700 ευρώ πυ θα έχει όταν κυκλοφορήσει και ελλάδα δεν τα αξίζει. Το είδα το ντέμο και εγω. Ναι τα σπάει. Αλλά όχι για 600-700 ευρώ. Τόσο θα πρέπει να έχει το 3g 64άρι! Τα μικρά δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 400 ευρώ γοα να πούμε ότι αξίζει να τρέξει κανείς να το αγοράσει. Γνώμη μου φυσικα.
Jimys2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 εδώ και 3 μέρες μένα jailbroken iphone 3gs τι firmware εχει?
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 11:10AM – Q: Will iPad’s success impact its international launch? Steve: No, we said we’re launching internationally later in April, and we’re launching later in April. τι ειχε πει τοτε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα