Hal9000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Η μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το iPad στην Αμερική, είναι ο λόγος που η Apple σήμερα ανακοίνωσε τη παράταση ενός μηνός της επίσημης κυκλοφορίας του στην Ευρώπη εξαιτίας περιορισμένων αποθεμάτων. Ο νέος tablet υπολογιστής που κυκλοφόρησε πριν μόλις 10 ημέρες έχει δημιουργήσει τεράστιο ενδιαφέρον ενώ οι πωλήσεις του ξεπερνάνε τις 500.000 ήδη. Η προγραμματισμένη κυκλοφορία του στην Ευρώπη υπολογιζόταν προς το τέλος Απριλίου και μόνο για συγκεκριμένες χώρες όπως την Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία και τέλος την Αγγλία. Η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται μέσα στις πρώτες χώρες διάθεσης του iPad χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση. Η Apple στη δήλωση της αναφέρει ότι οι πωλήσεις είναι αρκετά υψηλότερες από τις προβλεπόμενες όχι μόνο για το WiFi μοντέλο αλλά και για το WiFi/3G κάτι που την οδήγησε στη δύσκολη απόφαση να αναβάλει την κυκλοφορία του iPad στην Ευρώπη για το τέλος Μαΐου. Στις 10 Μαίου οι κάτοικοι των παραπάνω Ευρωπαϊκών χωρών θα μπορούν να κάνουν προκράτηση του iPad ενώ την ίδια μέρα θα ανακοινωθεί η επίσημη τιμή και των δύο μοντέλων. Ενημέρωση: Η Vodafone πριν λίγη ώρα επιβεβαίωσε ότι θα διαθέσει το iPad με τα ανάλογα προγράμματα, την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στην Ευρώπη. Οι πρώτες χώρες είναι η Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία ενώ λογικά θα ακολουθήσουν και άλλες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Site: Δελτίο Τύπου Site: Techradar
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Και το είχαν ρωτήσει τον Steve μετά το iphone os 4.0 preview... και είχε πει ότι δεν θα επηρεαστεί...
ixthy Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μπεεεεεεεεεε!!!! Μπεεεεεεεεεεεε!!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Ρε πρόβατα Αμερικάνοι! Apple sucks ρεεεεε! Μην αγοράζετε τα ελειππή και ελαττωματικά Apple προϊόντα. (Άντε μπας και δούμε και στην Ευρώπη καμιά άσπρη μέρα! :lol:)
Hal9000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Η Vodafone ανακοίνωσε ότι θα το φέρει στην Ευρώπη από τη πρώτη μέρα της επίσημης κυκλοφορίας του
Vasilisxd Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Αντε και στο Ελλαda , περιμένω να το πάρω δώρο στο 12χρονο ανηψακι μου. Να συμπληρώσω επίσης ΤΟ βομβαρδισμό mail και διαφημίσεων που μου έρχεται από διάφορες αλυσίδες Multirama και τα ρέστα για το iPad. Μου τα έχουνε κάνει τούμπανο Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Radiatedsoul Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Η Vodafone ανακοίνωσε ότι θα το φέρει στην Ευρώπη από τη πρώτη μέρα της επίσημης κυκλοφορίας του Η vodafone λογικα ενδιαφερεται για το μοντελο με 3G για να το πουλησει με καποιο προγραμμα δεδομενων. Θα φερει και το μοντελο χωρις 3G; Θα μπορουμε να αγορασουμε οποιοδηποτε μοντελο απο την vodafone χωρις καποιο προγραμμα δεδομενων; Διαβασα οτι το μοντελο με 3G θα καθηστερησει σε σχεση με το μοντελο χωρις. Αρα πρωτα θα φερουν ολοι οι αλλοι εμποροι το απλο μοντελο και τελευταια η vodafone αφου ενδιαφερεται μονο για το 3G Sent from my iPhone using Insomnia.app
kirileman Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Αντε και στο Ελλαda , περιμένω να το πάρω δώρο στο 12χρονο ανηψακι μου Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Θείε!!!!!....
billxl Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Αντε και στο Ελλαda ' date=' περιμένω να το πάρω δώρο στο 12χρονο ανηψακι μου Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Τί να το κάνει ο ανιψιός το iPad;Πάρτου καμιά δεκαριά παιχνίδια να ευχαριστηθεί.Κράτα το iPad για τη "θεία". Sent from my iPhone using Insomnia.app
Vasilisxd Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Προσωπικά σαν PowerUser δεν μπορώ να σκεφτώ καμμιά χρήση που θα μπορούσα να του κάνω, μιας και δεν είμαι "ακόμα" τύπος του καναπέ. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Nomedor Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Προσωπικά σαν PowerUser δεν μπορώ να σκεφτώ καμμιά χρήση που θα μπορούσα να του κάνω, μιας και δεν είμαι "ακόμα" τύπος του καναπέ. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Κάποτε θα έρθεις κι εσύ στη θέση μας
Vasilisxd Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ναι , ένας γάμος σε τοποθετεί αυτόματα στον καναπέ με το iPad ανα χείρας Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Nomedor Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δεν είμαι παντρεμένος αλλά ξέρεις τώρα! "Πάλι στον υπολογιστή κάθεσαι;"
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ναι , ένας γάμος σε τοποθετεί αυτόματα στον καναπέ με το iPad ανα χείρας και κουβαλάει και 3-4 καφέδες ή 1-2 πιάτα από κουζίνα σε σαλόνι να το χρησιμοποιήσεις σαν δίσκο
Nomedor Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μα για αυτό το λόγο θα το πάρει η γυναίκα σου. Είναι apple έχει το design, είσαι μέσα στη μόδα! Να σαι καλά, με έκανες και γέλασα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα