Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Hackers στον OASA.gr Πήγα πριν λίγο να δω τα δρομολόγια των λεωφορείων και αντίκρισα το παραπάνω μήνυμα. Hackers μπήκαν στη σελίδα και έχουν κάνει τα δικά τους...
Nomikaria Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Τώρα σβήστηκαν αλλά λέει οι επιλογές είναι μη διαθέσιμες..
niksakl Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ωχχχ τι κρίμα... τώρα στις απαρχές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης... πάει η ανοιχτή διακυβέρνηση, τώρα με πρόσχημα αυτό θα αποφασίζουν πίσω από τις πλάτες μας για μας, χωρίς να μας ρωτάνε και να υπολογίζουν το συμφέρον μας.... ΟΥΠΣ! Μα τι λέω?
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ο σκοπός είναι να μπούνε σε λογαριασμούς αυτών που έχουν κλέψει και να τους αφήσουν με ένα 1 Ευρώ!
antonisid Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Αν χακαρουν κανα υπουργειο οπως λεει και ο τύπος αυτος...δε νομιζω οτι θα μπει καποιος υπαλληλος στον κοπο να το φτιάξει ή να ενημερώσει για το συμβάν αυτό :p
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 μερικοι απο εμας φιλαμε κατουρημενες ποδιες τα πρωινα για να βρουμε καμια καλυτερη δουλεια. και ακουμε καθε ειδους δικαιολογια και βλακεια για να μη μας πουν φυγε δε σε εχω αναγκη...μας τα παν αλλοι...και αλλοι καθονται και χακαρουν σελιδες. και τι εγινε τωρα? λυσαν κανα προβλημα του κοσμακι???η απλα για να πουμε εμεις μετα ωωω...τι εκαναν τα χακερια! καθενας με το πονο του λεω εγω. μπορει να λεω βλακειες και ασχετα αλλα ειμαι και απογοητευμενος σημερα.
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Καλά το συγκεκριμένο δεν λέει τίποτα... Απλά έπαιζαν... Από εκεί και πέρα για να γίνει κάτι καλύτερο, πρέπει όλοι εμείς να κάνουμε κάτι.
PCharon Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Πάντως "χακερά" που να βάζει το gmail του πρώτη φορά βλέπω. Τί "greetings" και βλακείες, σιγά παίδες μη σκίσετε κανά καλσόν...
Heatspreader Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Από αυτό φαίνεται ότι έκαναν πλάκα...
ee3509 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Πάντως "χακερά" που να βάζει το gmail του πρώτη φορά βλέπω. Τί "greetings" και βλακείες, σιγά παίδες μη σκίσετε κανά καλσόν... γιατι, πλάκα έχουν αυτά, εγω μπορεί να εβαζα και το τηλεφωνο κανενός μακρινού ξάδελφου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.