Προς το περιεχόμενο

Hackers στον OASA.gr

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hackers στον OASA.gr

hacked01.jpg

Πήγα πριν λίγο να δω τα δρομολόγια των λεωφορείων και αντίκρισα το παραπάνω μήνυμα.

Hackers μπήκαν στη σελίδα και έχουν κάνει τα δικά τους... :-)

Δημοσ.

Ωχχχ τι κρίμα... τώρα στις απαρχές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης... πάει η ανοιχτή διακυβέρνηση, τώρα με πρόσχημα αυτό θα αποφασίζουν πίσω από τις πλάτες μας για μας, χωρίς να μας ρωτάνε και να υπολογίζουν το συμφέρον μας.... ΟΥΠΣ! Μα τι λέω?

Δημοσ.

Αν χακαρουν κανα υπουργειο οπως λεει και ο τύπος αυτος...δε νομιζω οτι θα μπει καποιος υπαλληλος στον κοπο να το φτιάξει ή να ενημερώσει για το συμβάν αυτό :P:p

Δημοσ.

μερικοι απο εμας φιλαμε κατουρημενες ποδιες τα πρωινα για να βρουμε καμια καλυτερη δουλεια. και ακουμε καθε ειδους δικαιολογια και βλακεια για να μη μας πουν φυγε δε σε εχω αναγκη...μας τα παν αλλοι...και αλλοι καθονται και χακαρουν σελιδες. και τι εγινε τωρα? λυσαν κανα προβλημα του κοσμακι???η απλα για να πουμε εμεις μετα ωωω...τι εκαναν τα χακερια! καθενας με το πονο του λεω εγω.

μπορει να λεω βλακειες και ασχετα αλλα ειμαι και απογοητευμενος σημερα.

Δημοσ.

Καλά το συγκεκριμένο δεν λέει τίποτα...

Απλά έπαιζαν...

Από εκεί και πέρα για να γίνει κάτι καλύτερο, πρέπει όλοι εμείς να κάνουμε κάτι.

Δημοσ.

Πάντως "χακερά" που να βάζει το gmail του πρώτη φορά βλέπω. Τί "greetings" και βλακείες, σιγά παίδες μη σκίσετε κανά καλσόν... :lol:

Δημοσ.
Πάντως "χακερά" που να βάζει το gmail του πρώτη φορά βλέπω. Τί "greetings" και βλακείες, σιγά παίδες μη σκίσετε κανά καλσόν... :lol:

γιατι, πλάκα έχουν αυτά,

εγω μπορεί να εβαζα και το τηλεφωνο κανενός μακρινού ξάδελφου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...