k@menos95 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 καλησπερα γινετε με καποιο τροπο να δουλευω τα windows 7 μου με μικροφωνο δινοντας εντολες σε Ελληνηκα η Αγγλικα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 καλησπερα γινετε με καποιο τροπο να δουλευω τα windows 7 μου με μικροφωνο δινοντας εντολες σε Ελληνηκα η Αγγλικα; Στα αγγλικα μπορεις με το Speech Recognition που υπαρχει ενσωματομενο στα 7. Contor Panel-->Speech Recognition
k@menos95 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση ---------- Προσθήκη στις 16:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:23 ---------- λεει οτι δεν γινετε με την τρεχουσα γλωσσα (Ελληνικα)
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση ---------- Προσθήκη στις 16:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:23 ---------- λεει οτι δεν γινετε με την τρεχουσα γλωσσα (Ελληνικα) Γι αυτο και ειπα Στα αγγλικα μπορεις με το Speech Recognition που υπαρχει ενσωματομενο στα 7.Contor Panel-->Speech Recognition
k@menos95 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 γινετε με καποιο αλλα τροπο αυτο που ζηταω
stefanos ;) Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση ---------- Προσθήκη στις 16:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:23 ---------- λεει οτι δεν γινετε με την τρεχουσα γλωσσα (Ελληνικα) επειδη αντιμετοπίζω το ίδιο προβλημα μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να αλαξω την γλωσσα?? βασικα εμενα μου λεει οτι δεν τεριαζει η recognizer language με την language of the user interface!
stefanos ;) Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 επειδη αντιμετοπίζω το ίδιο προβλημα μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να αλαξω την γλωσσα?? βασικα εμενα μου λεει οτι δεν τεριαζει η recognizer language με την language of the user interface!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα