minarokeftes Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Εγώ θα σου έλεγα να του πείς οτι είχε πρόβλημα και ο επεξεργαστής και να του πάρεις 250€
dis_member80 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Εγώ θα σου έλεγα να του πείς οτι είχε πρόβλημα και ο επεξεργαστής και να του πάρεις 250€ Μ' αρέσεις!
dis_member80 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Αυτό δεν είναι δικαιολογία να χάσουμε τη συνείδησή μας. Άλλο να κοστολήσω την όποια δουλειά μου υπερπολλαπλάσια των άλλων ( κι ας με φτύσει η αγορά γι αυτό,τόσα μύρια Αθηναίοι είναι μαζωμένοι,θα βρεθούν πέντε χαζοί να με θρέψουν και μένα...) κι άλλο χωρίς να κάνω απολύτως τίποτε (άντε ένα δέσιμο μόνο),να του κατεβάσω τα μάγουλα σαν ληγμένο bic. Το πολύ-πολύ να βάλω την υπεραξία της εργασίας μου (και καλά...) με το ζόρι πάνω στο laptop και να περάσω μια θερμο-αγώγιμη πάστα,να το φυσήξω με το blower,να προσπαθήσω να μην ξεχάσω καμια βίδα απ' έξω και να του το πασάρω όλο αυτό ένα τριαντάρι,λίαν επιεικώς.Άντε να του βάλω και το καινούργιο της Τζούλιας πάνω (μαζί με καμια τριανταριά φιλενάδες της...) να γουστάρει ο πιτσιρούλης... Δε ξέρω.Ακόμα κι ο κολλητός μου μου λέει να τον δαγκώσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Η συνείδηση μου δεν θα με άφηνε να του φάω 100αρα για κάτι που δεν μου αξίζει στην ουσία . Αλλό αυτό νομίζω είναι προσωπικό του καθενός . Πράξε όπως νομίζεις και γάμα τις γνώμες των άλλων .
Aztec Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Η άποψη μου είναι μην κάνεις κάτι που δεν θέλεις να σου κάνουν. Προσωπικά θα του εξηγούσα πως έχει η κατάσταση και θα του έλεγα να μου δώσει ότι πιστεύει εκείνος. Έτσι να πιω ένα καφεδάκι με την κοπελιά για τον κόπο μου. Μια φορά είχα πάει σε συνεργείο γιατί δεν κατέβαινε το παράθυρο. Ο τύπος εκεί έβγαλε κάτι πλαστικά απο μέσα και το ηχείο πήρε ένα σφυράκι και χτύπησε το μοτεράκι και το ξεκόλλησε. Μου είπε να του δώσω ότι θέλω. Επέμενα να μου πει ποσό και μου λέει δώσε μου για ένα καφεδάκι. Ένας άλλος πάλι για τα φλας δεν μου πήρε καθόλου λεφτά. Το εκτίμησα αυτό γιατί σήμερα είναι κάτι σπάνιο. Ότι και αν κάνεις κοίτα να είσαι ειλικρινής. Όχι γιατί θα σε πάρει χαμπάρι αλλά γιατί όταν θα φύγει θα λέει να και ένα άτομο με μπέσα. Παρεπιπτόντως στον πρώτο που μου είπε να τον κεράσω ένα καφέ του έδωσα 20 ευρώ . Αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Έτσι και αλλιώς η αλλαγή στο μοτεράκι που κάποιος θα μου έλεγε πήγαινε 200 ευρώ.
Luxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εγω θα ελεγα να του παρεις ενα 30αρικο με 50αρικο και τελειωσε η υποθεση. Σιγα μη το χαριστεις κιολας. Ουτε αποδειξεις κοβουν αυτοι. Μας κατακλεβουν.
petros_samurai Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Φιλε,αν του παρεις 100 ευρω θα σε πουμε κλεφτη,αν του τα χαρησεις θα σε πουμε μακακα.Αν του παρεις τα μισα θα εισαι μισος κλεφτης μισος μακακας. Χωρις πλακα τωρα,αν τα εχεις αναγκη παρτα αν οχι αστα ετσι θα εκανα εγω παντως δεν λεω πως ειναι το σωστο αλιμονο...
Dropsreef Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 και μετα μας/σας ενοχλούν οι πολιτικοί που περνούν εκατομμύρια € απο τα χέρια τους και παντελονιάζουν κάποια απο αυτά! Ο κλασικός ο Έλληνας δηλαδή!Ξέρει να κατακρίνει ολους τους άλλους αλλα μόλις βρεθεί η ευκαιρία θα παντελονιάσει όσα περισσότερα μπορει... ΕΥΓΕ!!! (Αν ειχαμε ΟΛΟΙ μας την συνειδηση μας καθαρη και ελάχιστο φιλότιμο δεν θα φτάναμε εδω που φτάσαμε) Και λιγο offtopic Aν είναι μαύρος,κοκκινος,κιτρινος,άσπρος καθόλου δεν με απασχολεί!Αν το βιοτικο επιπεδο στη χωρα του ήταν αξιοπρεπές θα έμενε εκεί και δεν θα ερχοταν στο Ελλαντα!Άλλωστε ας μην ξεχναμε πως αρκετοι Έλληνες "ξενιτευτηκαν" Γερμανια,Αμερικη,Αυστραλια (κυρίως σε αυτές τις χώρες) εξαιτιας της ασχημης καταστασης στο Ελλαδιστάν!
AzaZyL Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εγώ λέω να τον δαγκώσεις κανονικά να μείνει εδώ και το συνάλλαγμα. Οι καιροί είναι δύσκολοι και αυτός ήθελε Ελλάδα.. (Αν και κάτι μου λέει ότι έχεις πάρει ήδη απόφαση για το 20αρι..)
dis_member80 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 ===End of test: Ήρθε,του εξήγησα με τη νοηματική ότι για να δουλέψει ο ανεμιστήρας πρέπει να ζοριστεί ο επεξεργαστής (έπαιξα και Ka-Ra Te),να ιδρώσει και μετά να αρχίσουν οι βοηθοί να φυσάνε (ανεμιστήρ).Του έδειξα την πάστα,τον έβαλα να το δέσει,άνοιξαν τα Windows,το δούλεψε λίγο κρύο και μετά πήγα το comptuter pipakwlo με το proggy που λέγαμε,οπότε και δούλεψε. Τον δάγκωσα ένα κοσαράκι,δεν μούπαιρνε η ψυχή για παραπάνω,με αρκετές πουστιές έχω γεμίσει το κάρμα μου,φτάνει. Η πλάκα είναι ότι γύρισε πίσω και μου είπε ότι δεν δουλεύει ο ...ανεμιστήρας.Χτύπησα κανα-δυο φορές το μηνίγγι του να του δείξω ότι είναι άδειο μέσα και τον ξαπέστειλα...
alexx20 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ήρθε χτες ένας κιτρινιάρης και μούδειχνε το HP του (καινούργιο...) που δεν του δούλευε το ανεμιστήρι.Τούδειξα με νοήματα (να καταλάβω κι εγώ,μιας και δεν μίλαγε γρυ Ελλήνικος,ούτε μασούλαγε Φραγκολεβαντίνικα,btw) ποιό είναι το ανεμιστήρι,συγκατένευσε και του είπα τη λυπητερή για αντικατάσταση. Στράβωσε μόλις άκουσε τη κατοστάρα......... Πας καλα μεγαλε? 100€ για ενα ανεμιστηρι? Εσυ δεν εισαι τεχνικος, εισαι ο λησταρχος Νταβελης Αν δεν ηταν "κιτρινιαρης" και ηταν εντοπιος, θα ζητουσες λιγοτερα?..
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εσυ δεν εισαι τεχνικος, εισαι ο λησταρχος Νταβελης:lol Ψιτ φίλος ... λίγα με την πάρτυ μου έτσι ?
alexx20 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ωχχ.. συγνωμη λησταρχε μου! Σχετικα με τους υδραυλικους που διαβασα εντωμεταξυ, καλο ειναι ρωτησετε απο πριν ποσο θα κοστισει κατι, οχι κατοπιν εορτης να ακουσετε το ποσον και να το καταβαλλετε υποχρεωτικα πλεον...
dis_member80 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Πας καλα μεγαλε? 100€ για ενα ανεμιστηρι? Εσυ δεν εισαι τεχνικος, εισαι ο λησταρχος Νταβελης Αν δεν ηταν "κιτρινιαρης" και ηταν εντοπιος, θα ζητουσες λιγοτερα?.. Σου εύχομαι να μην πέσεις σε ανάλογη βλάβη. Ρώρα να σου κοστολογήσουν λύσιμο-δέσιμο-αντικατάσταση original-πάστα-εργατοώρες από και προς την πηγή ανεμιστήρων και ύστερα εκφράζεις γνώμη. Ο "δικός" μου ήθελε "φιλική τιμή" για μένα,120€. Α,δεν είμαι τεχνικός,"τεχνικός" είμαι,τα φιλαράκια μου ξεστραβώνω,δεν βιοπορίζομαι απ' τις επισκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.