Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Laptop Bios Update

pre7dator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Γνωριζει καποιος αν υπαρχει τροπος να βρω καπου bios update για ενα λαπτοπ Turbo-X (αναθεμα την ωρα) ? Στο πλαισιο μου ειπαν οτι η κινεζικη εταιρια Arima ,απ'την οποια προμηθευονται τις μητρικες για ολα τα Turbo-x ,εχει κλεισει.....Εψαξα και βρηκα οτι κανονικα το λαπτοπ ειναι ARIMA και το μοντελο W812-DI και φοράει bios της Ami.

To laptop ειναι αυτο http://www.arimacorp.com/ViewProduct.asp?View=152 πριν κολλησουν το λογοτυπο Turbo-x....και μερικες αλλαγες που εκαναν στο Πλαισιο π.χ. Mobility radeon x1600 και κατι ψιλοπραματα.

Ο λόγος για bios update ειναι επειδη έβαλα εναν Core 2 Duo T7200 (το chipset μου τον υποστηρίζει ειναι Intel 945PM) και τον βλέπει σαν 1000mhz αφου εχει κατεβάσει multiplier sto 6 και την τάση σχεδον 30-40%.....οπως επισης και τις μνημες απο 667 που ειναι κανονικα τρεχουν στα 333 τωρα!!

Εκανα ανω κατω ολους τους 'τεχνικούς' στο Πλαισιο απο Μεταμορφωση εως Πειραια και απο Μαρουσι ως Ομόνοια...και παντου μου ζητάνε συγγνωμη....

Δημοσ.

Έκλεισε η Arima; Μπα! Τι μαθαίνει κανείς......

Η Arima είναι OEM κατασκευαστής σαν την Compal και την Clevo.

Τώρα στο συγκεκριμένο θέμα. Ο επεξεργαστής που έβαλες δεν υποστηρίζεται από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να προκαλέσεις βλάβη. Δεν πιστεύω να βρεις bios ικανό που να "σηκώσει" τον επεξεργαστή που έβαλες.

Ο επεξεργαστής σου είναι Core 2 Duo, η πλατφόρμα Core Duo.

Δημοσ.

Η Arima ηταν OEM κατασκευαστής...και εκλεισε γιατι ειχε επιτυχια μαλλον....

Πριν τον βαλω πανω το εψαξα και σηκωνει μεχρι Τ7600...και καλου κακου τους ρωτησα και στο Πλαισιο 7 φορες, για να ειμαι ενταξει...και μου ειπαν βαλτον πανω χαλαρα!!!

Οριστε τα αποτελεσματα, τα ειπα πιο πανω....

Δημοσ.

Η Arima έφτιαχνε πολλά μηχανήματα για την Acer. Το τι όνομα έβγαλε το ξέρουμε καλά. Πάντως ήταν καλύτερη από την Τούρκικη Vestel!!!

Η πρώτη φράση δεν ήταν ειρωνική για σένα btw, αλλά πήγαινε στην ίδια την Arima και την "ποιότητά" της.

Είμαι σίγουρος ότι αν πας σε άλλο υποκατάστημα του πλαισίου και ρωτήσεις το ίδιο θα σου πουν άλλα. Από ότι είδα δύσκολα τα πράγματα.

Δημοσ.

Τελικα με το πλαισιο τελος οι ελπιδες,δε κανουν ουτε για ταβλι...

Η μονη λυση ειναι να βρω καποιον με Τουρμπο-Χ uranus duo II...εγω εχω το 1. Ειναι ακριβως μα ακριβως το ιδιο μηχανημα, αλλα εχει νεοτερη version Bios και φοραει απτη μανα του Τ7200!!! Ετσι αν παρω το Βιος απαυτο,λυθηκε το θεμα.

Δημοσ.
Τελικα με το πλαισιο τελος οι ελπιδες,δε κανουν ουτε για ταβλι...

Η μονη λυση ειναι να βρω καποιον με Τουρμπο-Χ uranus duo II...εγω εχω το 1. Ειναι ακριβως μα ακριβως το ιδιο μηχανημα, αλλα εχει νεοτερη version Bios και φοραει απτη μανα του Τ7200!!! Ετσι αν παρω το Βιος απαυτο,λυθηκε το θεμα.

το θεμα ειναι αντε και το βρηκες; πως θα το παρεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...