ultraxmode Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Γειά σας παιδιά. Μία ερώτηση. Πού μπορούμε να βρούμε μακρύ Molex? Και πόσο μακρύ μπορεί να είναι αυτό το Molex ρεύματος ? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Κόφτο στη μέση , αγόρασε 4 καλώδια (2μαύρα , 1 κίτρινο , 1 κόκκινο) , 4 θερμοσυστελόμενα μακαρόνια και κάνε την επέκταση. Ανάλογα με την απόσταση του καλωδίου έχεις και αντίστοιχα πρώση τάσης. Εαν δεν μιλάμε για αρκετά μέτρα , δεν υπάρχει πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Κόφτο στη μέση , αγόρασε 4 καλώδια (2μαύρα , 1 κίτρινο , 1 κόκκινο) , 4 θερμοσυστελόμενα μακαρόνια και κάνε την επέκταση.Ανάλογα με την απόσταση του καλωδίου έχεις και αντίστοιχα πρώση τάσης. Εαν δεν μιλάμε για αρκετά μέτρα , δεν υπάρχει πρόβλημα Επειδή δεν ξέρω να φτιάχνω, αν πάω σε ένα μαγαζί με ηλεκτρικά, λές να μου το φτιάξουν ? Θέλω να είναι μισό μέτρο και κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ρε μαν.. Πρωτον ειναι ΟΤΙ πιο ευκολο μπορεις να κανεις και σαφως αν το πας σε μαγαζι θα το στο φτιαξουν... Ειναι παρα πολυ απλη δουλεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Άσε τα δεν ξέρω.Κανένας δεν γεννήθηκε μαθημένος.Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να ενώσεις 2 καλωδιάκια.Συν οτι όταν το φτοιάξεις έχεις και τη χαρά οτι είναι κατασκεύασμα δικό σου... Πάρε πρωτοβουλία και δοκίμασε.Κέρδος θα το έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ναι οντως και ιδιαιτερα τετοιες κατασκευουλες που και να μην τα καταφερεις εχουν ΜΗΔΑΜΗΝΟ κοστος και δεν θα στεναχωρηθεις ουτε θα πεταξεις λεφτα +1 και απο μενα στο να το δοκιμασεις... ---------- Προσθήκη στις 15:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:10 ---------- Α κατι αλλο... Προσοχη μονο στα καλωδια... Αμα παρεις υπερβολικα "λεπτα" μπορει να ζεσταθουν και να εχεις προβληματα σε πολυωρη χρηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Απο το να καεί το PC ρε παιδιά καλύτερα να δώσω σε κάποιον άλλο να το κάνει ..!!! Θα κοιτάξω μπας και μου το φτιάξουν σε κανένα μαγαζί με ηλεκτρολογικά... Σε περίπτωση που το φτιάξω εγώ, αυτά τα θερμοσυστελώμενα μακαρόνια τί είναι ?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δεν χρειαζονται.. Ειναι κατι σαν καλωδια τα οποια τα βαζεις γυρω απο το καλωδιο και τα θερμαινεις και τυλιγεις κατα καποιο τροπο το καλωδιο καθως αυτα συστελονται για λογους μονωσης αλλα συνηθως χρησιμοποιω τον κλασικο φιλο μας...(Μονωτικη ταινια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v-tidus Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 ειναι καλλυματα καλωδιων, σαν μαυρα τρυπητα μακαρονια. αυτα τα καλλυματα τα βαζεις πανω στην ενωση των καλωδιων, τα ζεσταινεις (με εναν αναπτηρα πχ) και ασφαλιζουν την ενωση (συστελλονται με τη θερμοτητα) και σφιγγουν καλα εκεινο το σημειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μάλιστα... ΟΚ ! Θα κοιτάξω να το κάνω μόνος μου.. Μπορώ να πάρω καλώδια απο τροφοδοτικό?... Εχω ένα παλιό.. γιαυτό το λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ναι αν φτανουν το μηκος που θες καλυτερα ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.