Προς το περιεχόμενο

phpMyAdmin Προβλημα

aris2134

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Οπως καταλαβες είμαι νέος σε php και προσπαθώ να την μάθω..Δηλαδή το προβλημα ηταν ενα $:-D.. Το πρόβλημα λύθηκε!! Ευχαριστώ.Τα ξαναλέμε .ολο και κατι θα χρειαστώ ακόμα..:-D

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κατι αλλο??

Τι εννούμε ακριβώς οταν λεμε οτι εχουμε μια βάση και στην βαση εχουμε 2 πινακες και ο ενας κανει link στον αλλον?

Δηλαδή πως γίνεται στην mysql να συνδέσω 2 πίνακες.. πχ εστω οτι εχω μια βαση db2 με 2 πινακες

users(user_id,name,surname);

agores(kwd_proiontos,user_id,onoma_proiontos);

Αν εγώ σβήσω απο τον 1ο πίνακα μια εγγραφή με user_id=44 τότε πως γίνεται να σβηστεί αυτόματα και η αντιστοιχη εγγραφή απο τον 2ο πίνακα με user_id 44 ?? Υπάρχει επιλογη να οριστεί το πεδίο user_id σαν ξένο κλειδί στον 2ο πίνακα ??

Δημοσ.

Γίνεται αυτόματα!

Πρέπει οι πινάκες να είναι μορφής innodb και από κει και πέρα καθορίζεις τις σχέσεις από το link στο phpmyadmin "εμφάνιση σχέσεων" (χωρίς το phpmyadmin δεν έχω ασχοληθεί να δω πως γίνεται).

Για περισσότερα και διαφορές μεταξύ innοdb και myisam δες στο site της mysql

Δημοσ.
Γίνεται αυτόματα!

Πρέπει οι πινάκες να είναι μορφής innodb και από κει και πέρα καθορίζεις τις σχέσεις από το link στο phpmyadmin "εμφάνιση σχέσεων" (χωρίς το phpmyadmin δεν έχω ασχοληθεί να δω πως γίνεται).

Για περισσότερα και διαφορές μεταξύ innοdb και myisam δες στο site της mysql

Αυτό δεν το ήξερα......δεν το έχω ψάξει και ποτέ....

Σοζζζζζζζ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...