aris2134 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Οπως καταλαβες είμαι νέος σε php και προσπαθώ να την μάθω..Δηλαδή το προβλημα ηταν ενα $.. Το πρόβλημα λύθηκε!! Ευχαριστώ.Τα ξαναλέμε .ολο και κατι θα χρειαστώ ακόμα..
Uberalles_gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δεν κάνει τίποτα... Για αυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
aris2134 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Να ρωτήσω και κατι αλλο?? Τι εννούμε ακριβώς οταν λεμε οτι εχουμε μια βάση και στην βαση εχουμε 2 πινακες και ο ενας κανει link στον αλλον? Δηλαδή πως γίνεται στην mysql να συνδέσω 2 πίνακες.. πχ εστω οτι εχω μια βαση db2 με 2 πινακες users(user_id,name,surname); agores(kwd_proiontos,user_id,onoma_proiontos); Αν εγώ σβήσω απο τον 1ο πίνακα μια εγγραφή με user_id=44 τότε πως γίνεται να σβηστεί αυτόματα και η αντιστοιχη εγγραφή απο τον 2ο πίνακα με user_id 44 ?? Υπάρχει επιλογη να οριστεί το πεδίο user_id σαν ξένο κλειδί στον 2ο πίνακα ??
Uberalles_gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αυτόματα δεν γίνεται... εσύ θα το κάνεις με κάποιο php script
hartzoua Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Γίνεται αυτόματα! Πρέπει οι πινάκες να είναι μορφής innodb και από κει και πέρα καθορίζεις τις σχέσεις από το link στο phpmyadmin "εμφάνιση σχέσεων" (χωρίς το phpmyadmin δεν έχω ασχοληθεί να δω πως γίνεται). Για περισσότερα και διαφορές μεταξύ innοdb και myisam δες στο site της mysql
Uberalles_gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Γίνεται αυτόματα!Πρέπει οι πινάκες να είναι μορφής innodb και από κει και πέρα καθορίζεις τις σχέσεις από το link στο phpmyadmin "εμφάνιση σχέσεων" (χωρίς το phpmyadmin δεν έχω ασχοληθεί να δω πως γίνεται). Για περισσότερα και διαφορές μεταξύ innοdb και myisam δες στο site της mysql Αυτό δεν το ήξερα......δεν το έχω ψάξει και ποτέ.... Σοζζζζζζζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.