Tobajara Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Στο Play.com αυτή η έκδοση είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στα 25 ευρώ. Για όποιον δεν έχει ασχοληθεί και θέλει είναι λουκούμι. Θα περιμένω το σχετικό price drop και κατά πάσα πιθανότητα θα την τσιμπήσω κι εγώ.
jvgrjohn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Με έχετε ψήσει και εμένα και μάλλον θα κινηθώ προς την αγορά της collection.Μου φαίνεται ότι αυτή η σειρά θα αφήσει εποχή και ότι αυτό ήταν μονάχα το πρώτο της βήμα.Όπως παλιά με το total war.Έτσι σεμνά και ταπεινά ξεκίνησε και αυτό.Μια επένδυση πρέπει να κάνουν στα γραφικά και θα σπάσει τα ταμεία.
chek2fire Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Τα γραφικά του μια χαρά στις μάχες και το σύστημα στο pvp είναι ένα από τα καλύτερα που έχω συναντήσει. το πρόβλημα είναι με τον κεντρικό χάρτη που εκεί θέλει δουλειά αλλά για κάποιον φίλο των strategy φαντάζομαι δεν τον απασχολήσει
k4ts0u Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Πάντως για τα γραφικά υπάρχουν αρκετά mods που τα βελτιώνουν.
mchls Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Mount & Blade Warband: Napoleonic Wars Multiplayer DLC Announced
giorgos147 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Με ψήνει καιρό αυτός ο τίτλος. Πολύ καιρό. Αλλά δε ξέρω τι παίζει. Ποιο είναι το τελευταίο παιχνίδι; Αναμένεται κανά καινούριο; Και, κανά trial, αν και δε βρίσκω κάτι, για να δοκιμάσω το online του; Ευχαριστώ!
jvgrjohn Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το Mount and Blade Collection σε DVD έκδοση??? Το έχει το steam αλλά θα προτιμούσα να έχω και το DVD.
Tobajara Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Είμαι μεταξύ του να ξεκινήσω το With Fire and Sword και το Warband με κάποιο mod. Είχα ασχοληθεί με το πρώτο για λίγο και μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, κυρίως λόγω του κόσμου του. Έχω ακούσει όμως για εξαιρετικά mods για πραγματική μεσαιωνική Ευρώπη του Warband. Έχει κανείς καμιά συμβουλή?
noFEARgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 αν σου αρεσει το multiplayer παρε οπωσδηποτε το dlc napoleonic wars απο mods αλλο τιποτα , διαλεξε καποιο που σου αρεσει . http://www.moddb.com/games/mount-blade-warband/mods?filter=t&kw=&released=1&genre=&theme=&players=&sort=visitstotal-desc
chek2fire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ με το warband έχω φάει άπειρες ώρες μαζί του και χωρίς mod. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις και τα δύο
Joe-4 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Στο warband για singleplayer παίζουν 2 mods (που σπέρνουν και τα 2) με game of thrones overhaul. Το ένα είναι το ACOK (a class of kings) και το άλλο το AWOIAF (a world of ice and fire) Εγώ περιμένω το MB2 Bannerlord, το καινούριο που ετοιμάζουν εδώ και κάποια χρόνια.
Tobajara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά, τελικά ξεκίνησα το With Fire and Sword επειδή μου αρέσει πολύ το στήσιμο και ο συνδυασμός πυροβόλων όπλων με κλασσική μεσαιωνική μάχη. Αν και ήξερα τι να περιμένω, το interface εξακολουθεί να με εκνευρίζει με πολλές πληροφορίες να είναι θαμμένες ή να μην αποθηκεύονται καν, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με εμπόριο και διπλωματία. Τα στατιστικά ειδικά είναι εντελώς ανύπαρκτα. Εντάξει, ώρες ώρες του ζητάω να γίνει Patrician ή Civilization, αλλά κάποια πράγματα παραπάνω θα μπορούσαν να υπάρχουν. Ακόμα και τώρα όμως παραμένει πρωτοποριακό. Σε θέματα διαλόγων και quests είναι, μοιραία, κοινότοπο αλλά δε με ενοχλεί, ενώ η μάχη είναι ακόμα και τώρα κορυφαία και με πολύ καλή ανταπόκριση του friendly AI - κάνουν πάντα ό,τι ακριβώς τους πω. Τα περί πλούτου και learning curve εννοείται πως ισχύουν, το παιχνίδι διαρκώς επεκτείνεται. Αφού κλωθογύρισα στο χάρτη αποφάσισα να συνταχθώ με τους Σουηδούς. Έκανα το εμπόριό μου, τα θελήματά μου και τις επελάσεις μου, έπαιξα ξύλο δεξιά κι αριστερά, κατέλαβα φρούρια, έγινα βασσάλος και μου έδωσαν ένα χωριό κάπου που ξέχασα πώς το λέγαν και μάλλον στην πορεία χάθηκε (μου γράφει no fiefs, ωλαλά) και εκεί που το βασίλειο είχε πάρει πριν και μετά από εμένα 3 - 4 επιπλέον πόλεις (σε μια φάση είχε Novgorod, Warsaw, Pskov και μια τέταρτη, συν φρούρια διάσπαρτα) τώρα τα έχει χάσει όλα συν μια βασική πόλη. Ο μπούλης ο Σουηδός βασιλιάς κατάφερε να κάνει πόλεμο με όλο τον κόσμο ταυτόχρονα και τώρα δε μαζεύεται το πράμα με τίποτα. Όταν καταρρεύσει μάλλον θα πάω με τους Κοζάκους, έχουν ωραίο main quest (βασικά όλα τα main quests είναι χάλια απλά αυτό κάτι πάει να πει) ή θα ξαναρχίσω από την αρχή. Αυτό που με ενοχλεί ιδιαίτερα είναι η έλλειψη χαρακτήρα ανάμεσα στα κράτη. Σίγουρα οι μονάδες και οι στρατοί διαφέρουν αρκετά (φουκαράδες Κοζάκοι ή Πολωνοί ενάντια σε Σουηδικό βαρύ ιππικό και μουσκετοφόρους/ pikemen) αλλά μέχρις εκεί. Θα ήθελα διαφορετικές προσωπικότητες στους στρατηγούς και τους βασιλιάδες και όχι να ανακυκλώνονται οι ίδιες γραμμές διαλόγων συνέχεια. Αυτό με εμποδίζει από το να ταυτιστώ και με τη χώρα και με τα πρόσωπα, γιατί μου φαίνονται όλοι ίδιοι και η φαντασία μου δε μπορεί να χτίσει πάνω στο τίποτα.
Tobajara Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά μερικές οδηγίες προς ναυτιλλομένους παρακαλώ. Κυρίως πυροβολώ κόσμο καβάλα στο άτι μου, αλλά δεν έχω παραμελήσει στατιστικά και τα one-handed weapons. Εναντίον ενός αντιπάλου δεν έχω πρόβλημα αλλά απέναντι σε δύο 99% γίνομαι σκορδόψωμο. Καταλαβαίνω το σύστημα μάχης με το animation block, timing κλπ αλλά θα ήθελα μερικές συμβουλές για να τα βγάζω πέρα με δύο ή περισσότερους αντιπάλους. Ακόμα και στο train peasants quest (που το two - handed μου είναι λίγο πάνω από 50) τρώω άφθονο ξύλο από 2 χωρικούς. Τα φώτα σας παρακαλώ!
Joe-4 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά μερικές οδηγίες προς ναυτιλλομένους παρακαλώ. Κυρίως πυροβολώ κόσμο καβάλα στο άτι μου, αλλά δεν έχω παραμελήσει στατιστικά και τα one-handed weapons. Εναντίον ενός αντιπάλου δεν έχω πρόβλημα αλλά απέναντι σε δύο 99% γίνομαι σκορδόψωμο. Καταλαβαίνω το σύστημα μάχης με το animation block, timing κλπ αλλά θα ήθελα μερικές συμβουλές για να τα βγάζω πέρα με δύο ή περισσότερους αντιπάλους. Ακόμα και στο train peasants quest (που το two - handed μου είναι λίγο πάνω από 50) τρώω άφθονο ξύλο από 2 χωρικούς. Τα φώτα σας παρακαλώ! Απέναντι σε 2 η περισσότερους αντιπάλους, πηγαίνεις πίσω πίσω ώστε το μπουγιο να γίνει κώνος έτσι ώστε να αντιμετωπίζεις έναν κάθε φορά. Προσοχή βέβαια μη φτάσεις τοίχο ή εμπόδιο. Θέλει μερικά skill points στο athletics βέβαια. Αυτό έκανα εγώ τελοσπάντων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα