LongTom Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Να ρωτήσω: Πώς εντάσεσαι στις υπηρεσίες κάποιου βασιλιά? Σε όποιο κάστρο και αν πάω, είναι άδειο από αρσενικά ( όλοι τους κόβουν βόλτες στο χάρτη ). Όταν τους βρίσκω στο χάρτη, μου αναθέτουν ψευτοασποστολές. Το πιό σημαντικό που έκανα, ήταν που ήμουν μισθοφόρος για 2 εβδομάδες. Κλάιν μάιν. Εντωμεταξύ από το trading έβγαλα τόσα πολλά λεφτά, που αγόρασα τα πιό ακριβά άλογα, πανοπλίες και όπλα που αντιστοιχούν στο level μου, έχω μιά στρατιά 40 ατόμων που μου κοστίζουν 4500 την εβδομάδα και έχω 50,000 δυνάρια στην άκρη. Το renown μου έχει πάει στο 50 από τις μάχες που δίνω με τους bandits. Κάπου άρχισα να βαριέμαι γιατί δεν μπορώ να πάω το παιχνίδι στο επόμενο level. Βαρέθηκα το trading και να κυνηγάω αδέσποτους κλέφτες. Εάν δεν επέλεξες από την αρχή να υπηρετείς ένα κράτος τότε πρέπει να σε δει θετικά αυτός που θέλεις να υπηρετήσεις. Εγώ πάω και τους βοηθάω σε μάχη.Όταν είναι σε μάχη κάνεις κλίκ και σου λέει με ποιον θα ενταχθείς.Μετά το πέρας κερδίζεις πόντους με τους λόρδους που βοήθησες. Μετά(όταν συμμετάσχεις σε μερικές μάχες μαζί τους) μπορείς να προσπαθήσεις να γίνεις μισθοφόρος του βασιλείου(στον ηγέτη του κράτους πρέπει να απευθυνθείς).Εάν σε βλέπουν θετικά(έχεις θετικούς πόντους με το κράτος)είναι εύκολο.Επίσης να πηγαίνεις στα δείπνα που δίνουν κατά καιρούς και να μιλάς με όλους.Εκεί κερδίζεις ιδιαίτερα με τον βασιλιά. Όταν ανέβεις κι άλλο στην εκτίμηση τους(με τις μάχες είναι πολύ εύκολο,σε κάθε μια μάχη ανεβαίνεις 1-2 πόντους με όλους τους εμπλεκόμενους) ο βασιλιάς σου προτείνει να γίνεις υπήκοος και σου δίνει ένα fief(το χειρότερο του βασιλείου φυσικά).
panther_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ΟΚ. Βασικά είχα δεχτεί να γίνω μισθοφόρος των Γάλλων για 2 εβδομάδες και τώρα έκανα ανανέωση συμβολαίου για ακόμα ένα μήνα. Πληρώνομαι κάθε εβδομάδα αλλά εγώ κόβω βόλτες στο κόσμο με καραβάνια και εμπορικές συνναλαγές. Μάλλον πρέπει να επιστρέψω Γαλλία για να κάνω αυτά που λές, γιατί έχω χ3στεί στο τάλιρο αλλά ούτε γή έχω ούτε τίποτα. Πλησιάζω τα 100,000 δυνάρια και δεν ξέρω πώς να τα αξιοποιήσω.
LongTom Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Βρήκα νέο mod. Το Rus XIII που είναι για την ρωσία του 13ο αιώνα με πολέμους με τους Μογγόλους,Τεύτονες κ.τ.λ.Έχει από είδα 6 factions και καλό χάρτη με διάφορα νέα καλούδια όπως την δυνατότητα upgrade του εξοπλισμού. Από όσον είδα είναι καλοδουλεμένο στα αντικείμενα και στα units(που έχει μεγάλη ποικιλία) και φαίνεται πολύ ρεαλιστικό στην ονομασία(που είναι native και όχι αγγλικά).Από Ai τα πάει αρκετά καλά με formations και δυνατότητα προεπιλογής. Μέχρι τώρα έπαιξα κανά μισάωρο με τους Μογγόλους και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Μόνο το ότι έχει bugs στους οικισμούς γιατί η μεταφορά από το native M&B(ήταν mod για εκείνη την έκδοση)δεν είναι ολοκληρωμένη. Το ποιο κακό είναι ότι δεν ενσωματώνει το sub-mod freelancer και έτσι δεν μπορείς να υπηρετήσεις κάποιον λορδό σαν απλός στρατιώτης. Φαίνεται αξιολογότατο και με την δυνατότητα να έχεις νέα modules στο warband δίχως να σβήσεις τα παλιά το κάνει πολύ εύκολο και απλό στην εγκατάσταση μαζί με τα άλλα.
chek2fire Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Να ρωτήσω: Πώς εντάσεσαι στις υπηρεσίες κάποιου βασιλιά? Σε όποιο κάστρο και αν πάω, είναι άδειο από αρσενικά ( όλοι τους κόβουν βόλτες στο χάρτη ). Όταν τους βρίσκω στο χάρτη, μου αναθέτουν ψευτοασποστολές. Το πιό σημαντικό που έκανα, ήταν που ήμουν μισθοφόρος για 2 εβδομάδες. Κλάιν μάιν. Εντωμεταξύ από το trading έβγαλα τόσα πολλά λεφτά, που αγόρασα τα πιό ακριβά άλογα, πανοπλίες και όπλα που αντιστοιχούν στο level μου, έχω μιά στρατιά 40 ατόμων που μου κοστίζουν 4500 την εβδομάδα και έχω 50,000 δυνάρια στην άκρη. Το renown μου έχει πάει στο 50 από τις μάχες που δίνω με τους bandits. Κάπου άρχισα να βαριέμαι γιατί δεν μπορώ να πάω το παιχνίδι στο επόμενο level. Βαρέθηκα το trading και να κυνηγάω αδέσποτους κλέφτες. Ξεκινάς σαν απλός μισθοφόρος τους και κάνεις αποστολές είτε δικές τους είτε στις πόλης τους από τους guild master. Μετά αφού έχει ανεβάσει λίγο την θετική σου φήμη μαζί τους ιδίως με τον βασιλειά του ζητάς να μπείς στον στρατό του και σε ξεκινάει δίνοντας σου ένα μικρό χωριό. Για να συνεχίσω το story μου να πω ότι τελικά αφού πρώτα παντρεύτηκα μια κόρη ενός εμίρη προσπάθησα να μπω γενικά στις δολοπλοκίες του βασίλειου αλλά τελικά δεν κατάφερα και πολλά. Συνέχεια πάντως το βασίλειο ήταν σε πόλεμο και πολλές φορές πήγα και βοηθούσα τον στρατό του εμίρη είτε σε πολιορκίες η σε άνοιχτές μάχες. Κατέκτησα και εγώ κάστρα και σε κάποια στιγμή είχα στην κατοχή μου δύο. Επειδή όμως η όλη ιστορία δεν έβγαζε πουθενά είπα να κάνω το μεγάλο βήμα. Πήγα στον εμίρη του ανακοίνωσα ότι φεύγω από τις υπηρεσίες του και πήγα solo με τον στρατό μου σε ένα διπλανό βασίλειο και αφού πρώτα τις έπεσα σε διάφορα καραβάνια τους και έδωσα και μια μάχη μαζί με έναν κόμη για να πέσει η φήμη μου τελικά έκανα πολιορκία σε ένα κάστρο τους και μετά από μια ατελείωτη αιματηρή μάχη τελικά ίδρυσα την Athens Rebublic με presidente-βασιλιά εμένα φυσικά To πρόβλημα τώρα είναι ότι επειδή δεν έχω το right to rule στο 50 τα υπόλοιπα βασίλεια δεν μου αναγνωρίζουν το δικαίωμα να έχω δικό μου βασίλειο. Εχώ ήδη αρχίσει να στέλνω τα companion μου σε αποστολές ώστε να διαδώσουν φήμες για το δικαίωμα βασιλείας μου. Διάβασα ότι αν πάει το right to rule στο 50 τότε τα υπόλοιπα βασιλεια σου αναγνωρίζουν το δικαίωμα σου στην βασιλεία και μπορείς να έχεις διάφορες διπλωματικές σχέσεις μαζί τους. Πρώτο βήμα η υπεράσπιση του κάστρου και μετά θα προσπαθήσω να βάλω το βασίλειο στην προστασία του σουλτάνου η σε μια συμμαχία μαζί του αν γίνετε ώστε να με προστατεύει κάποιος στα πρώτα μου βήματα. Γενικά πάντως αν θέλετε να διαβάσετε ιστορίες και την διαδρομή που είχε ο καθένας στον sandbox κόσμο του παιχιδιού το official forum έχει μερικές πάρα πολύ καλές. Η καλύτερη νομίζω είναι αυτή εδώ http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,115780.0.html
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Παίζεις το Native υποθέτω ή κάποιο mod?
chek2fire Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 το native παίζω για αρχή και μετά βλέπω κάποιο mod. Νομίζω όμως και τα mod έχουν κρατηει τους βασικούς μηχανισμούς του παιχνιδιού.
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Στα mods διατηρούνται οι μηχανισμοί του native και μετά τους διευρίνουν με πάρα πολλά έξτρα στοιχεία και μηχανισμούς gameplay. Εγώ μετά από το 1257 που παίζω, δεν μπορώ να ξαναγυρίσω στο native, μιάς και φαντάζει πάρα πολύ μικρό...
Luciddream Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ έχω μερικές απορίες.. πρώτον την κόρη του εμίρη την παντρεύτηκες και μετά την έδωσες πίσω...?? δεύτερον ρε panther έλιωσα στο γέλιο ο άλλος έχει φτιάξει κάστρα έχει παντρευτεί κόρες έχει κάνει μάχες και εσύ κάνεις ταξιδάκια??? χαχααχ συνεχίστε πάντως γιατι είναι ωραίο να τα διαβάζεις όταν δεν έχεις χρόνο για να ασχοληθείς ο ίδιος
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Kοίταξε, στο 1257 AD mod, έχουν φτιάξει χάρτη όλης της Ευρώπης + Ανατολή και Αίγυπτο, οπότε μιλάμε για ένα κόσμο ίσως 5-6 φορές μεγαλύτερο από αυτόν του κανονικού παιχνιδιού. Οπότε καραγούσταρα τα ταξίδια και το εμπόριο από τη μιά περιοχή στην άλλη. Τώρα που ταξίδεψα και χόρτασα καιρός να κατασταλλάξω κάπου. Εννοείται πως είχαμε και τις περιπέτειές μας. Τα έβαλα με μιά αγγλική στρατιά που μου έκαναν τους καμπόσους (επειδή δουλέυω για τους Γάλλους) και έπιασα αιχμάλωτο ένα λόρδο. Ελευθέρωσα τον Έλληνα άρχοντα της Θεσσαλονίκης, ο οποίος ήταν αιχμάλωτος στα μπουντρούμια της Αλεξανδρούπολης. Βασικά εγώ απλώς έφαγα το φρουρό και του πήρα τα κλειδιά. Μετά που μου την έπεσαν όλοι οι υπόλοιποι φρουροί, ελευθέρωσα τον άρχοντα και τον έβαλα μπροστά να τους φάει, ενώ εγώ κρυμμένος στη γωνία με την ασπίδα έβλεπα τη δράση χαχανίζοντας. Και πάντα βοηθάω τις περιοχές να καθαρίσουν από τους κλέφτες που λυμαίνονται τα καραβάνια. Βασικά την είδα έμπορας-τυχοδιώκτης. Η πλάκα είναι ότι με πληρώνει ο Γάλλος βασιλιάς 3000 δυνάρια την εβδομάδα για να είμαι στην υπηρεσία του και εγώ αυτή τη στιγμή κόβω βόλτες στην Αίγυπτο να αγοράσω αλάτι και να πουλήσω γούνες.
Luciddream Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Η πλάκα είναι ότι με πληρώνει ο Γάλλος βασιλιάς 3000 δυνάρια την εβδομάδα για να είμαι στην υπηρεσία του και εγώ αυτή τη στιγμή κόβω βόλτες στην Αίγυπτο να αγοράσω αλάτι και να πουλήσω γούνες. Δημόσιος υπάλληλος δηλαδή..
panther_512 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημόσιος υπάλληλος δηλαδή.. Κάπως έτσι :-D
Tobajara Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά που μου την έπεσαν όλοι οι υπόλοιποι φρουροί, ελευθέρωσα τον άρχοντα και τον έβαλα μπροστά να τους φάει, ενώ εγώ κρυμμένος στη γωνία με την ασπίδα έβλεπα τη δράση χαχανίζοντας. Εμπρός γενναίε μου!!! Μα καλά, ούτε μια φάπα δεν έριξες? Με όσα διαβάζω με ψήνετε πολύ άσχημα να ασχοληθώ, μπράβο σας. Είχα παίξει το 2o expansion, το With Fire and Sword, και είχα μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις γιατί το warband δεν το είχα πιάσει ποτέ στα χέρια μου.
chek2fire Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Να πω ότι μετά από ατελείωτα ταξίδια και αφού προσπάθησα με χωρίς επιτυχία να στήσω το βασίλειο μου και αφού έδωσα άπειρες μάχες με τους γενναίους συμπολεμιστές μου τελικά σε ένα camp που είχαμε κάνει μαζί τους τους ανακοίνωσα την απόφαση να αποσυρθώ και να πάω σε μια πόλη να ζήσω ειρηνικά Η πλάκα είναι ότι όταν αποφασίσεις να αποσυρθείς το game σου βγάζει μια οθόνη με το πως καταλήγει τελικά ο ήρωας σου. Εμένα τελικά μετά από χρόνια κατέληξε ζητιάνος να περιφέρετε στους δρόμους της halmar ξεχασμένος από όλους. Πάμε για fire and sword πλέον όταν αποφασίσω να το πιάσω στα χέρια μου Πολύ καλό game πάντως αξίζαν αυτές οι 50 ώρες που ασχολήθηκα μαζί του.
LongTom Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Να πω ότι μετά από ατελείωτα ταξίδια και αφού προσπάθησα με χωρίς επιτυχία να στήσω το βασίλειο μου και αφού έδωσα άπειρες μάχες με τους γενναίους συμπολεμιστές μου τελικά σε ένα camp που είχαμε κάνει μαζί τους τους ανακοίνωσα την απόφαση να αποσυρθώ και να πάω σε μια πόλη να ζήσω ειρηνικά Η πλάκα είναι ότι όταν αποφασίσεις να αποσυρθείς το game σου βγάζει μια οθόνη με το πως καταλήγει τελικά ο ήρωας σου. Εμένα τελικά μετά από χρόνια κατέληξε ζητιάνος να περιφέρετε στους δρόμους της halmar ξεχασμένος από όλους. Πάμε για fire and sword πλέον όταν αποφασίσω να το πιάσω στα χέρια μου Πολύ καλό game πάντως αξίζαν αυτές οι 50 ώρες που ασχολήθηκα μαζί του. Ναι έχει διαφορετικό τέλος ανάλογα με τι κατάφερες.Από ζητιάνος,αγρότης μέχρι λόρδος και βασιλιάς. Το fire&sword έχει κάτι πολύ διαφορετικό:Τα μουσκέτα, για αυτό πρόσεχε, οι αθωράκιστοι πληβίοι με ένα τέτοιο γίνονται 1 shot 1 kill μηχανές θανάτου. Είναι εξαιρετικά εκνευριστικό να πέφτεις στα 2-3hp στο lvl25 με εξαιρετική black armor από μια μόνο βολή. Btw:Η πλήρης πανοπλία με τα φτερά των Πολωνών Ουσάρων είναι ότι ποιο cool έχει παραχθεί στην ιστορία της ατομικής θωράκισης κατά την γνώμη μου. Απλά γαμάτο όταν το φοράς και τραβάς screenshots! edit:Να κάνεις αναβάθμιση στην έκδοση 1.143 γιατί έχει πολλές και καλές αλλαγές στο gameplay και στα διάφορα bugs. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2011 από LongTom
chek2fire Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Για όποιον δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με αυτόν τον πανέμορφο τίτλο βγαίνει μια special edition με όλες τις εκδόσεις του μαζεμένες http://www.paradoxplaza.com/press/2012/3/mount-blade-collection-announced
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα