jobous Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Παιδιά είμαι για αγορά νέου Laptop. Το θέμα είναι ότι ψήνομαι για τους Dell και ιδιαίτερα για την σειρά Latitude (6410 ή 6510), γιατί είναι και καλά μηχανήματα με καλές προδιαγραφές αλλά και με πολύ καλή εγγύηση (4 χρόνια) που σε άλλες μάρκες πληρώνεις παραπάνω. Το μόνο πρόβλημα που έχω αυτή την στιγμή είναι ότι δεν ξέρω που μπορώ να πάω να τους δω, για να έχω μια ολοκληρωτική άποψη, αφού για την συγκεκριμένη σειρά μόνο μέσω Dell μπορώ να τους προμηθευτώ (είναι και αρκετά ακριβοί - αλήθεια με τηλέφωνο στην Dell παίζει καμιά έκπτωση, όπως παλιά???) , αλλά και την σειρά 6400/6500 δεν ξέρω που υπάρχουν δείγματα (πάντα σε φυσικά καταστήματα)... Έχει κανείς καμιά ιδέα??
boymanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Παιδιά είμαι για αγορά νέου Laptop. Το θέμα είναι ότι ψήνομαι για τους Dell και ιδιαίτερα για την σειρά Latitude (6410 ή 6510), γιατί είναι και καλά μηχανήματα με καλές προδιαγραφές αλλά και με πολύ καλή εγγύηση (4 χρόνια) που σε άλλες μάρκες πληρώνεις παραπάνω. Το μόνο πρόβλημα που έχω αυτή την στιγμή είναι ότι δεν ξέρω που μπορώ να πάω να τους δω, για να έχω μια ολοκληρωτική άποψη, αφού για την συγκεκριμένη σειρά μόνο μέσω Dell μπορώ να τους προμηθευτώ (είναι και αρκετά ακριβοί - αλήθεια με τηλέφωνο στην Dell παίζει καμιά έκπτωση, όπως παλιά???) , αλλά και την σειρά 6400/6500 δεν ξέρω που υπάρχουν δείγματα (πάντα σε φυσικά καταστήματα)... Έχει κανείς καμιά ιδέα?? μιλησα πριν απο λιγο μαζι τους.επειδη ειναι επαγγελματικη σειρα την διαθετει μονο η dell.μεσα στη σελιδα τους εχει και τις τιμες για αυτα που ψαχνεις.
jobous Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Το ξέρω ότι είναι επαγγελματική και τις έχω δει τις τιμές, αλλά τις σειρές π.χ. 6500/6400 τις έχουν και άλλοι στην αγορά (μην ονομάζω καταστήματα) με σημαντικά χαμηλότερη τιμή από αυτή που δίνει η Dell μέσα από το site (έτοιμα μηχανήματα και όχι BTO). Δεν είμαι σίγουρος αν κάνουν ακόμη τις εκπτώσεις που κάνανε παλιά, οι πωλητές της Dell με επικοινωνία μέσω τηλεφώνου.
boymanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Το ξέρω ότι είναι επαγγελματική και τις έχω δει τις τιμές, αλλά τις σειρές π.χ. 6500/6400 τις έχουν και άλλοι στην αγορά (μην ονομάζω καταστήματα) με σημαντικά χαμηλότερη τιμή από αυτή που δίνει η Dell μέσα από το site (έτοιμα μηχανήματα και όχι BTO). Δεν είμαι σίγουρος αν κάνουν ακόμη τις εκπτώσεις που κάνανε παλιά, οι πωλητές της Dell με επικοινωνία μέσω τηλεφώνου. αν θελεις στειλε μου με pm τα καταστηματα αυτα,γιατι στο side της dell που ειδα ειναι πολυ ακριβες οι τιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.