FOLIAS Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 έχω windows xp professional version 2002 servise pack 3 μου έκανε ένα update και κατέβασε ένα που λέγεται motorola sm 56 modem θα ήθελα αν γίνεται κάποιες πληροφορίες για αυτό το λειτουργικό έχω ενσωματωμένο modem?μπορώ να κάνω κάποιες κλήσης με αυτό? χρειάζεται κάποιες ρυθμίσεις?
earthworm Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 (για το windows update μιλάμε έτσι; ) Ναι είναι ο οδηγός για το παλιό dial-up modem σου ... Υποθέτω ότι δεν είχες εγκαταστήσει τους οδηγούς του modem οπότε απλά δεν θα λειτουργούσε... Ίσως το update ήλεγχε περιοδικά για οδηγούς για devices με ένδειξη not functional και τώρα προέκυψε το update. Μάλλον το θυμήθηκε η microsoft μετά τόσα χρόνια και το συμπεριέλαβε στην βάση δεδομένων της για τους οδηγούς συσκευών ...
FOLIAS Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 είδα πίσω στον πύργο ότι έχει δυο θηλυκά κλιπ σαν του τηλεφώνου το ένα λέει line και το άλλο phone αν κάνω σύνδεση σε αυτά θα μπορώ να στέλνω φαχ μέσω pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.