Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μια πρώτη θέαση, φαίνεται κουραστική, λόγω του επαναλαμβανόμενου της ιστορίας, αλλά με μια πιο βαθιά "ανάγνωση" αν μου επιτρέπεται η έκφραση μπορεί κανείς να δώσει μία εξήγηση επί αυτής..... Μήπως οι αμαρτίες σ' αυτήν τη ζωή, μετατρέπονται σε έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη στην άλλη;

Πάντως αγαπητοί φίλοι, δεν θα την ξαναέβλεπα!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ιστορία του Σίσυφου μπορεί κάλλιστα να είναι η μυθολογική προσέγγιση του time loop (ομοίως και η κόλαση σε σχέση με κάποιο εναλλακτικό σύμπαν). Επιλέγω να μην το εκλάβω κυριολεκτικά.

• Moderators
Δημοσ.
Κοιτα δεν εχω καμμια διαθεση να ασχολουμαι με ειρωνες κτλ. Ειλικρινα δεν θα σου εγραφα αυτο το μηνυμα αν δεν διαβαζα την εξηγηση σου.. Ρε φιλε ανοιξα το spoiler σου, διαβαζα την εξηγηση σου και με επιασαν κατι γελια. Ωραια εξηγηση. :lol::lol::lol::lol: Αυτα.

Που την ειδες την ειρωνια μου ειλικρινά δεν καταλαβαινω. Αντιθετως ξεκινησες μια "ΜεγαΝαπολεϊστικη" να την χαρακτηρισω, συμπεριφορα με το "Αν μετα απο αυτο εχεις ακομα αποριες πολυ ευχαριστως να στις απαντησω ολες μια μια" απαντωντας στο αστειο μου περι Θρησκειας και κολασης και αποφευγοντας να απαντησεις επι οσων εγραψα. Δικαιωμα σου να μην απαντησεις αλλα οχι να επιτιθεσαι με υφος χιλιων καρδιναλιων.

Οσο για αυτα τα τελευταια που ειπες, νομιζω οτι ειναι απαραδεκτα. Πολλοι μπορει να θεωρουν αστεια τη δικη σου η οποιουδηποτε αλλου την εξηγηση και να τους πιανουν τα γελια διαβαζοντας την, αλλα ειναι τουλαχιστον ακομψο και αγενες να σου το λενε για αυτο και δεν το κανουν.

Δημοσ.

Φιλε GEorGE_CBS απαντησες στη μιση γραμμη που ηταν humor και οχι σε ολο το υπολοιπο ποστ που ειναι η αποψη μου...

Που ειδες την απορια ομως...! Ακομα την ψαχνω

Τα cbs και τα navigator, και που την ειδες την απορια ακομα την ψαχνω, κρατα τα για τον εαυτο σου. Δεν ξερω πως μιλας και φερεσαι με αλλους αλλα σε μενα αυτη η συμπεριφορα ειναι ειρωνικη. Οκ?

Ναι δεν λεω οχι, μπορει και η δικια μου εξηγηση να ειναι αστεια, απλα διαβασα την εξηγηση σου γελασα και στο ειπα. Δεν νομιζω να ειναι κακο. Ισα ισα την αληθεια σου ειπα. Αν ελεγες οτι σου φανηκε αστεια η εξηγηση μου χωρις ειρωνειες δεν θα ειχα κανενα προβλημα. Οκ? Μη χαλασουμε το τοπικ ελπιζω να ληξει εδω.

---------- Προσθήκη στις 13:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:35 ----------

Η ιστορία του Σίσυφου μπορεί κάλλιστα να είναι η μυθολογική προσέγγιση του time loop (ομοίως και η κόλαση σε σχέση με κάποιο εναλλακτικό σύμπαν). Επιλέγω να μην το εκλάβω κυριολεκτικά.

Ακριβως οπως τα ειπες. Αληθεια πως εκλβαμβανει κανεις την κολαση κυριολεκτικα?

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...