Sellers Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εντελώς Φροϋδικό το έργο, ούτε time travel ούτε τπτ. Με ξεγέλασες Σελλερς, περίμενα κάτι καλύτερο. Και θα ήταν καλύτερο αν η ταινία τελείωνε στο ατύχημα. ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ!!! Αυτός ήταν και ο σκοπός μου. Τι εννοείς Φροϋδικό ρε σύντεκνε?
yannis27gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ!!! Αυτός ήταν και ο σκοπός μου. Τι εννοείς Φροϋδικό ρε σύντεκνε? Σύμφωνα με τον κυρ ψυχάκια, ο καθένας είναι εγκλώβισμένος στον εαυτό του και αναγκασμένος να κάνει τα ίδια λάθη ξανά και ξανά. Το ονομάζει Σενάριο Ζωής και μόνο με την ψυχοθεραπεία μπορεί κάποιος να σπάσει τον φαύλο κύκλο και να αναλάβει τα ηνία της ζωής του. Ως τότε, θα επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη (σου θυμίζει τπτ; )
Sellers Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 (σου θυμίζει τπτ; ) Εμένα... Να σου πω κι'άλλα ή τελείωσε η ώρα μου?
GeorgeVls Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μολις την ειδα, μετρια προς καλη ταινια.. Λοιπον εχουμε και λεμε, για να εχω καθαρο το κεφαλι μου θα γραψω πρωτα την γνωμη μου και μετα θα διαβαζω τα spoiler σας : Η γυναικα σκοτωθηκε στο ατυχημα ενω πηγαινε καπου τον γιο της πιθανον στο σχολειο για να παει αυτη στο καραβι, αλλωστε για αυτο πηρε και ρεπο. Το αυτοκινητο ανετραπηκε και σκοτωθηκαν και οι 2. Αυτο ειναι το γεγονος. Η γυναικα ηταν μια κακια μανα που φεροταν με τον χειροτερο τροπο στον γιο της και φερει μεγαλη ευθυνη για την κατασταση του γιου της. Οταν σκοτωθηκαν, η γυναικα πηγε στην κολαση. Ολο αυτο που ζει μετα το ατυχημα, ειναι η κολαση, η αιωνια καταδικη η αιωνια τιμωρια. Προσπαθει να αλλαξει γινεται καλυτερος ανθρωπος, προσπαθει να σωσει τους φιλους της, αλλα οι φιλοι της σκοτωνονται ο ενας μετα τον αλλο. Τελικα την ξεβραζει το κυμα και αλλος ανθρωπος πια πηγαινει σπιτι να βρει τον γιο της να του δειξει την αγαπη της. "Σκοτωνει" το παλιο της "εαυτο", γινεται τρυφερη με τον γιο της και τον παει με το αμαξι καπου. Δεν αλλαζει τιποτα ομως. Αυτη ειναι η αιωνια καταδικη της, η αιωνια τιμωρια της, και θα επαναλαμβανεται ξανα και ξανα. 2
yannis27gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μολις την ειδα, μετρια προς καλη ταινια..Λοιπον εχουμε και λεμε, για να εχω καθαρο το κεφαλι μου θα γραψω πρωτα την γνωμη μου και μετα θα διαβαζω τα spoiler σας : Η γυναικα σκοτωθηκε στο ατυχημα ενω πηγαινε καπου τον γιο της πιθανον στο σχολειο για να παει αυτη στο καραβι, αλλωστε για αυτο πηρε και ρεπο. Το αυτοκινητο ανετραπηκε και σκοτωθηκαν και οι 2. Αυτο ειναι το γεγονος. Η γυναικα ηταν μια κακια μανα που φεροταν με τον χειροτερο τροπο στον γιο της και φερει μεγαλη ευθυνη για την κατασταση του γιου της. Οταν σκοτωθηκαν, η γυναικα πηγε στην κολαση. Ολο αυτο που ζει μετα το ατυχημα, ειναι η κολαση, η αιωνια καταδικη η αιωνια τιμωρια. Προσπαθει να αλλαξει γινεται καλυτερος ανθρωπος, προσπαθει να σωσει τους φιλους της, αλλα οι φιλοι της σκοτωνονται ο ενας μετα τον αλλο. Τελικα την ξεβραζει το κυμα και αλλος ανθρωπος πια πηγαινει σπιτι να βρει τον γιο της να του δειξει την αγαπη της. "Σκοτωνει" το παλιο της "εαυτο", γινεται τρυφερη με τον γιο της και τον παει με το αμαξι καπου. Δεν αλλαζει τιποτα ομως. Αυτη ειναι η αιωνια καταδικη της, η αιωνια τιμωρια της, και θα επαναλαμβανεται ξανα και ξανα. Καλη εξήγηση! Δεν το σκέφτηκα καν!
zinas Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μολις την ειδα, μετρια προς καλη ταινια..Λοιπον εχουμε και λεμε, για να εχω καθαρο το κεφαλι μου θα γραψω πρωτα την γνωμη μου και μετα θα διαβαζω τα spoiler σας : Η γυναικα σκοτωθηκε στο ατυχημα ενω πηγαινε καπου τον γιο της πιθανον στο σχολειο για να παει αυτη στο καραβι, αλλωστε για αυτο πηρε και ρεπο. Το αυτοκινητο ανετραπηκε και σκοτωθηκαν και οι 2. Αυτο ειναι το γεγονος. Η γυναικα ηταν μια κακια μανα που φεροταν με τον χειροτερο τροπο στον γιο της και φερει μεγαλη ευθυνη για την κατασταση του γιου της. Οταν σκοτωθηκαν, η γυναικα πηγε στην κολαση. Ολο αυτο που ζει μετα το ατυχημα, ειναι η κολαση, η αιωνια καταδικη η αιωνια τιμωρια. Προσπαθει να αλλαξει γινεται καλυτερος ανθρωπος, προσπαθει να σωσει τους φιλους της, αλλα οι φιλοι της σκοτωνονται ο ενας μετα τον αλλο. Τελικα την ξεβραζει το κυμα και αλλος ανθρωπος πια πηγαινει σπιτι να βρει τον γιο της να του δειξει την αγαπη της. "Σκοτωνει" το παλιο της "εαυτο", γινεται τρυφερη με τον γιο της και τον παει με το αμαξι καπου. Δεν αλλαζει τιποτα ομως. Αυτη ειναι η αιωνια καταδικη της, η αιωνια τιμωρια της, και θα επαναλαμβανεται ξανα και ξανα. Και κολλάει πάρα πολύ με την αναφορά στον Σίσυφο
tritonas00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μολις την ειδα, μετρια προς καλη ταινια..Λοιπον εχουμε και λεμε, για να εχω καθαρο το κεφαλι μου θα γραψω πρωτα την γνωμη μου και μετα θα διαβαζω τα spoiler σας : Η γυναικα σκοτωθηκε στο ατυχημα ενω πηγαινε καπου τον γιο της πιθανον στο σχολειο για να παει αυτη στο καραβι, αλλωστε για αυτο πηρε και ρεπο. Το αυτοκινητο ανετραπηκε και σκοτωθηκαν και οι 2. Αυτο ειναι το γεγονος. Η γυναικα ηταν μια κακια μανα που φεροταν με τον χειροτερο τροπο στον γιο της και φερει μεγαλη ευθυνη για την κατασταση του γιου της. Οταν σκοτωθηκαν, η γυναικα πηγε στην κολαση. Ολο αυτο που ζει μετα το ατυχημα, ειναι η κολαση, η αιωνια καταδικη η αιωνια τιμωρια. Προσπαθει να αλλαξει γινεται καλυτερος ανθρωπος, προσπαθει να σωσει τους φιλους της, αλλα οι φιλοι της σκοτωνονται ο ενας μετα τον αλλο. Τελικα την ξεβραζει το κυμα και αλλος ανθρωπος πια πηγαινει σπιτι να βρει τον γιο της να του δειξει την αγαπη της. "Σκοτωνει" το παλιο της "εαυτο", γινεται τρυφερη με τον γιο της και τον παει με το αμαξι καπου. Δεν αλλαζει τιποτα ομως. Αυτη ειναι η αιωνια καταδικη της, η αιωνια τιμωρια της, και θα επαναλαμβανεται ξανα και ξανα. yeap yeap ακριβως οπως τα ειπες...
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Μολις την ειδα, μετρια προς καλη ταινια..Λοιπον εχουμε και λεμε, για να εχω καθαρο το κεφαλι μου θα γραψω πρωτα την γνωμη μου και μετα θα διαβαζω τα spoiler σας : Η γυναικα σκοτωθηκε στο ατυχημα ενω πηγαινε καπου τον γιο της πιθανον στο σχολειο για να παει αυτη στο καραβι, αλλωστε για αυτο πηρε και ρεπο. Το αυτοκινητο ανετραπηκε και σκοτωθηκαν και οι 2. Αυτο ειναι το γεγονος. Η γυναικα ηταν μια κακια μανα που φεροταν με τον χειροτερο τροπο στον γιο της και φερει μεγαλη ευθυνη για την κατασταση του γιου της. Οταν σκοτωθηκαν, η γυναικα πηγε στην κολαση. Ολο αυτο που ζει μετα το ατυχημα, ειναι η κολαση, η αιωνια καταδικη η αιωνια τιμωρια. Προσπαθει να αλλαξει γινεται καλυτερος ανθρωπος, προσπαθει να σωσει τους φιλους της, αλλα οι φιλοι της σκοτωνονται ο ενας μετα τον αλλο. Τελικα την ξεβραζει το κυμα και αλλος ανθρωπος πια πηγαινει σπιτι να βρει τον γιο της να του δειξει την αγαπη της. "Σκοτωνει" το παλιο της "εαυτο", γινεται τρυφερη με τον γιο της και τον παει με το αμαξι καπου. Δεν αλλαζει τιποτα ομως. Αυτη ειναι η αιωνια καταδικη της, η αιωνια τιμωρια της, και θα επαναλαμβανεται ξανα και ξανα. Δεν μου κολλανε και πολυ... : α. Προσπαθει λες να γινει καλυτερος ανθρωπος, προσπαθει να σωσει τους φιλους της. Μα δεν παει ετσι. Οσο κανει το loop η ταινια ολο και γινεται η τυπισα πιο βαναυση και σκοτωνει τους φιλους της ενω στην αρχη "προσπαθει" να τους προστατευσει. Ολο και πιο παρτακιας για να γυρισει σπιτι. Και β. αφου αυτη "εχει παει στην κολαση και το ξαναζει αιωνια", το παιδι γιατι παει και αυτο στην κολαση αφου το ξαναζει συνεχως; Πολυ θρησκοκεντρικη προσεγγιση ρε παιδι μου... Δεν ειναι του Ανθιμου το σεναριο... Εγω επειδη ειμαι πιο "επιστημονικος" και οχι της εκκλησιας τυπος ειπα οτι ολα αυτα ειναι το επαναλαμβανομενο ονειρο/εφιαλτης, οι ενοχες της οσο κοιμαται πριν παει στο καραβι επειδη ειναι κακη μανα κλπ. Τουλαχιστον συμφωνησαμε σε αυτο το κομματι. Γιατι το κλειδι ειναι το οτι σκοτωνει τον εαυτο της. Γι αυτο "γυρναει σπιτι" βασικα. Φαινεται αυτο, απο το οτι με το που φτανει και την βλεπει, αμεσως παει παιρνει το εργαλειο και της την πεφτει με τα 1000 χωρις να ασχοληθει με οτιδηποτε αλλο. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2010 από matrixxx
GeorgeVls Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δεν μου κολλανε και πολυ... : α. Προσπαθει λες να γινει καλυτερος ανθρωπος, προσπαθει να σωσει τους φιλους της. Μα δεν παει ετσι. Οσο κανει το loop η ταινια ολο και γινεται η τυπισα πιο βαναυση και σκοτωνει τους φιλους της ενω στην αρχη "προσπαθει" να τους προστατευσει. Ολο και πιο παρτακιας για να γυρισει σπιτι. Και β. αφου αυτη "εχει παει στην κολαση και το ξαναζει αιωνια", το παιδι γιατι παει και αυτο στην κολαση αφου το ξαναζει συνεχως; Πολυ θρησκοκεντρικη προσεγγιση ρε παιδι μου... Δεν ειναι του Ανθιμου το σεναριο... Εγω επειδη ειμαι πιο "επιστημονικος" και οχι της εκκλησιας τυπος ειπα οτι ολα αυτα ειναι το επαναλαμβανομενο ονειρο/εφιαλτης, οι ενοχες της οσο κοιμαται πριν παει στο καραβι επειδη ειναι κακη μανα κλπ. Τουλαχιστον συμφωνησαμε σε αυτο το κομματι. Γιατι το κλειδι ειναι το οτι σκοτωνει τον εαυτο της. Γι αυτο "γυρναει σπιτι" βασικα. Φαινεται αυτο, απο το οτι με το που φτανει και την βλεπει, αμεσως παει παιρνει το εργαλειο και της την πεφτει με τα 1000 χωρις να ασχοληθει με οτιδηποτε αλλο. Matrixx δεν ειναι εξηγηση συμφωνα με την θρησκεια αλλα συμφωνα με την μυθολογια πιο πολυ και οπως ανεφερε και ενας φιλος παραπανω που ξεχασα να το πω εγω γινεται αναφορα και στον Σίσυφο. Αν μετα απο αυτο εχεις ακομα αποριες πολυ ευχαριστως να στις απαντησω ολες μια μια.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Matrixx δεν ειναι εξηγηση συμφωνα με την θρησκεια αλλα συμφωνα με την μυθολογια πιο πολυ και οπως ανεφερε και ενας φιλος παραπανω που ξεχασα να το πω εγω γινεται αναφορα και στον Σίσυφο. Αν μετα απο αυτο εχεις ακομα αποριες πολυ ευχαριστως να στις απαντησω ολες μια μια. Φιλε GEorGE_CBS απαντησες στη μιση γραμμη που ηταν humor και οχι σε ολο το υπολοιπο ποστ που ειναι η αποψη μου... Που ειδες την απορια ομως...! Ακομα την ψαχνω :lol:
GeorgeVls Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Φιλε GEorGE_CBS απαντησες στη μιση γραμμη που ηταν humor και οχι σε ολο το υπολοιπο ποστ που ειναι η αποψη μου... Που ειδες την απορια ομως...! Ακομα την ψαχνω :lol: Κοιτα δεν εχω καμμια διαθεση να ασχολουμαι με ειρωνες κτλ. Ειλικρινα δεν θα σου εγραφα αυτο το μηνυμα αν δεν διαβαζα την εξηγηση σου.. Ρε φιλε ανοιξα το spoiler σου, διαβαζα την εξηγηση σου και με επιασαν κατι γελια. Ωραια εξηγηση. :lol::lol: Αυτα.
ravend Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 σε αυτή τη ταινία δεν κατάλαβα που είναι η αρχή και πού το τέλος! αν κάποιος έχει να παραθέσει κάποια σελίδα με επεξήγηση η κάτι τέλος πάντων θα ήταν τέλειο!γιατί δεν έχω βρεί τίποτα!
GeorgeVls Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 σε αυτή τη ταινία δεν κατάλαβα που είναι η αρχή και πού το τέλος!αν κάποιος έχει να παραθέσει κάποια σελίδα με επεξήγηση η κάτι τέλος πάντων θα ήταν τέλειο!γιατί δεν έχω βρεί τίποτα! ravend εχω δωσει μια εξηγηση στην 2η σελιδα. Ριξε μια ματια.
ravend Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 την έχω διαβάσει,απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάτι επίσημο ξέρω γω η μια άποψη που να είναι η επικρατέστερη.χωρίς να θέλω να προσβάλλω το σκεπτικό σου..
GeorgeVls Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 την έχω διαβάσει,απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάτι επίσημο ξέρω γω η μια άποψη που να είναι η επικρατέστερη.χωρίς να θέλω να προσβάλλω το σκεπτικό σου.. Οχι δεν εχω κατι υποψην μου. Παντως αν βρεις τιποτα πες μας και εμας Μηπως εχει δει κανεις το Severance του ιδιου σκηνοθετη? Διαβασα καλουτσικες κριτικες και λεω να το δω τις επομενες ημερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα