_69_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Πηρα μια asus 5870 και μολις βαζω το cd της καρτας (vga driver) παω ν α κανω install και μ λεει το εξης : 1628 Απετυχε να ολοκληρωσει η εγκατασταση με βαση τις συμβολοσειρες..και οταν παω να κανω install τους vga drivers λεει : 1628 : FAILED TO COMPLETE THE INSTALLATION ..!!!!!!!!!!!!! Any idea? εχω windows 7 64 bit
super_Vegeta Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Κατέβασε απο το site της AMD τους Catalyst 10.3 και δοκίμασε ξανά
_69_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Κατέβασε απο το site της AMD τους Catalyst 10.3 και δοκίμασε ξανά μα πρωτα τους κατεβασα απο εκει τους εκανα install και μολις βαζω το cd της καρτας και παω να κανω install τα utilities μ βγαζει αυτο το προβλημα
stm00192 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δεν τα χρειαζεσαι τα utilities της ASUS... μην τα βαζεις καν ... ασε που έχει ακουστει ότι δημιουργούν και χιλια δυο προβληματα!! Αν θες να κανεις o/c κάντο είτε απο το overdrive του Catalyst είμε με το MSI AFTERBURNER!
_69_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δεν τα χρειαζεσαι τα utilities της ASUS... μην τα βαζεις καν ... ασε που έχει ακουστει ότι δημιουργούν και χιλια δυο προβληματα!! Αν θες να κανεις o/c κάντο είτε απο το overdrive του Catalyst είμε με το MSI AFTERBURNER! HyperDrive, OnScreenDisplay, SmartDoctor, Splendid & VideoSecurity Online... τι ειναι ομως αυτα? μουφιες ? αξιζει τιποτα να βαλω η μπααααα? Και το σημαντικοτερο : τι ειναι αυτο το error που μου βγαζει @##$$$^?
HALF EVIL Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Εγώ θα σου έλεγα να μην βάλεις ούτε τον CCC, παρά μόνο τους οδηγούς. Αν θέλεις να έχεις έλεγχο πάνω στην κάρτα , (o/c, speed fan, c/f ), βάλε το Ati tray tool kit. Λειτουργεί πολύ καλύτερα από τον CCC. Αλήθεια, επειδή εδώ και 2 χρόνια έχω nvidia, λειτουργούν επιτέλους σωστά οι οδηγοί της ΑΤΙ ?
stm00192 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Εγώ θα σου έλεγα να μην βάλεις ούτε τον CCC, παρά μόνο τους οδηγούς. Αν θέλεις να έχεις έλεγχο πάνω στην κάρτα , (o/c, speed fan, c/f ), βάλε το Ati tray tool kit. Λειτουργεί πολύ καλύτερα από τον CCC. Αλήθεια, επειδή εδώ και 2 χρόνια έχω nvidia, λειτουργούν επιτέλους σωστά οι οδηγοί της ΑΤΙ ? Το ΑΤΙ tray tool έχει σταματήσει να υποστηρίζεται!!! Και οι drivers τις ΑΤΙ είνια μια χαρά όπως και ο ccc... Καλό είνια απο την στιγμή που έχεις να ασχοληθείς με ATI πάνω από δυο χρόνια να μην δίνεις τέτοιες συμβουλές διοτι παιδια που δεν ξέρουν και πολλά πράγματα μπορουν να μπερδευτουν και να παιδεύονται χωρίς λόγο!!! Καλως όρισες στο forum!! ---------- Προσθήκη στις 12:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:34 ---------- HyperDrive, OnScreenDisplay, SmartDoctor, Splendid & VideoSecurity Online...τι ειναι ομως αυτα? μουφιες ? αξιζει τιποτα να βαλω η μπααααα? Και το σημαντικοτερο : τι ειναι αυτο το error που μου βγαζει @##$$$^? Το hyper drive είναι για o/c , χρησιμοποίησε το MSI afterburner ενναλακτικά... To OSD είναι για να σου εμφανίζει πληροφορίες για την κάρτα στην ou;onh σου... αχρηστο κατ εμέ Το smart doctor ειναι για να ελεγχεις θερμοκρασίες και τέτοια .. Για αυτή την δουλειά κάνει και το Everest.. Splendid & VideoSecurity Online ... κατι σαν antivirus ... υπάρχουν πολυ καλύτερα!! Τώρα το γιατι σου βγάζει το πρόβλημα ... με τις πληροφοριες που μασ δίνεις αν έχεις ελληνικά windows μάλλονα υτο φταίει .. δεν θα υποστηρίζεται η γλώσσα από τον installer της asus!!
HALF EVIL Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Καλώς σας βρήκα. 1) http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733 http://www.softpedia.com/get/Tweak/Video-Tweak/ATI-Tray-Tools.shtml http://www.softpedia.com/progDownload/ATI-Tray-Tools-Download-9040.html http://majorgeeks.com/ATI_Tray_Tools_d4569.html (Εκτός λάθους μου, τα παραπάνω links δείχνουν ότι υποστηρίζεται). 2) Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λές.
stm00192 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αχαααα.. δεν ήξερα οτι ειχε επανέλθει... οκ my bad... αλλα γενικότερα και ο ccc μια χαρά ειναι πλέον δεν έχει τις ασθένιες που είχε πριν μερικά χρόνια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.