Προς το περιεχόμενο

WinXp Ενεργοποίηση

derasto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο φορματ σε εναν P4 εχω προβλημα με την ονλαιν ενεργοποιηση τους.Οταν δηλαδη παταω "Να γινει ενεργοποιηση τωρα ονλαιν" μου λεει πως δεν ειναι συνδεδεμενος στο ιντερνετ αλλα αργοτερα που μπαινω στο λειτουργικο εχω κανονικα ιντερνετ.

Τι παιζει?

ps.Ειναι αυθεντικα τα XP.

Δημοσ.

Σύμφωνα με την Microsoft:

"The wizard establishes a connection with an activation server, and then processes the activation request."

"Troubleshooting

If you cannot establish an online connection by using your modem or an Internet connection, the wizard prompts you to contact a customer service representative to activate your copy of Windows XP by telephone."

Καλό;; (devil)

Δημοσ.

αν κάποιο firewall ή antivirus δεν κόβει τη σύνδεση, πάρε τηλεφωνο στη μικροαπαλη για ενεργοποίηση. απλό και γρηγορο

Δημοσ.

Oκ,ευχαριστω. Αυθεντικοτατα ειναι και σε αυτο το μηχανημα το εχω κανει παμπολες φορες και μου φανηκε παραξενο.

Δημοσ.

Κάποτε θυμάμαι στο εν λόγω νούμερο, αν είχες κάποιο πρόβλημα, στο φινάλε έβγαινε και κανονικός άνθρωπος στον οποίο έλεγες τον πόνο σου και σε βοηθούσε στην ενεργοποίηση :P Πλέον το έχουν κάνει (τελευταία φορά που δοκίμασα βέβαια ήταν πριν κάτι χρόνια) όλο αυτοματοποιημένο. Ωραίες αναμνήσεις =D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...