flo1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Χτες και σημερα με πονανε ολη μερα τα ματια οταν κοιταω πανω κατω δεξια αριστερα και το κεφαλι ακριβως πισω απο τα ματια. Τωρα παρατηρησα καλα το δεξι ματι και ειναι θολο και στο σημειο που ειναι το "ασπρο"κομματι απο τη μια μερια εχει ενα γκρι στιγμα, περιπου οπως ειναι μελανιες στο δερμα. Τι να ειναι? δεν εχει γινει απο χτυπημα..
Tilemaxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Αυτό με το κοίταγμα και τον πόνο-τέντωμα το παθαίνω και εγώ μερικές φορές. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται. Βέβαια έχω και ενα σπασμένο αγγείο στο δεξί μάτι εδω και χρόνια σαν αυτό που περιγράφεις, αλλά ο οφθαλμίατρος μου έχει πει οτι δεν προκαλεί κάτι το σοβαρό και είναι άσχετο με αυτό που περιέγραψα παραπάνω.
De@th L0rd Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Πολλές ώρες στον υπολογιστή, μπάφοι , μη χρήση γιαλιών ηλίου, αλλεργικές επιπεφυκίτιδες
freedubus Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Επίσης ψηλος πυρετός. Πριν μερικούς μήνες που χτύησα 40ρι, με πονούσαν έτσι τα μάτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.