Προς το περιεχόμενο

playstation 3 παραπονα και εντυπωσεις

Runner25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα αγορασα στη τιμη των 170 ευρω ενα μεταχειρισμενο ps3 δε μπορω να πω οτι πεταξα και τα λεφτα μου αλλα νομιζω οτι η κονσολα ειναι λειψη και εξηγουμαι

1. δεν υποστηριζει file system ntfs σε εξωτερικο σκληρο η usb stick

2. δεν παιζει βιντεο avi

3. δεν υποστηριζονται παιχνιδια playstation 2 (ευτυχως υποστηριζει τα παιχνιδια του 1)

μηπως παιδες υπαρχει κανα custom firmware η κατι τελοσπαντων καποιος τροπος να γινουν ολα αυτα

Δημοσ.

Για να παιξει avi (divx) πρεπει να κανεις enable το divx απο τις επιλογες και να κανεις και ενα firmware update αν δεν εχεις ηδη κανει. Για το filesystem επρεπε να το ψαξεις λιγο, δεν ειναι και τοσο μεγαλο προβλημα παντως, εκτος να θες να δεις αρκετες hd ταινιες. Για την τριτη υποδειξη σου παλι θα επρεπε να το ειχες ψαξει, αν και του χρονου ολοι ελπιζουμε πως θα σταματησει να διανεμεται το ps2 και ετσι θα βγει καποιου ειδους emulator για να παιζει η κονσολα παιχνιδια του ps2

Δημοσ.

φιλε μου ευχαριστω με βοηθησες πολυ βρηκα οντος οτι υποστηριζει avi αρχεια να σαι καλα που μου το πες γιατι με σταναχωρησε πολυ αυτο

---------- Προσθήκη στις 06:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:45 ----------

παντως ειναι πολυ κουλος ο τροπος για να εμφανιστουν στο πσ3 τα αβι βιντεο

Δημοσ.

παιχνιδια του ps2 υποστηριζει μονο η 60αρα κονσολα(η πρωτη π ειχε βγει)για το avi ετσι ειναι(καλο θα ειναι να περασεις μια ματια και τις υπολοιπες ρυθμισεις να βρεις ενα καλο setup για την tv σου).Τελος ναι ειναι σπαστικο οτι διαβαζει μονο FAT32(ελπιζουμε ο GeoHot να κανει και γ αυτο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...