Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το thomsnon gateway TG585 v7

manoszog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που χρησιμοποιούσα το router για να παιξω online παιχνίδι στο ps3 ξαφνικά με πεταξε. Από τον υπολογιστή όλα φαίνοντε καλά, αλλά δεν έχει internet ούτε ο υπολογιστής. Μου λέει ότι είμαι συνδεμένος με το internet ακόμα κ με λαθος password κ username. Στο test internet connection του router όλα μου τα βγάζει καλά, εκτός από την σύνδεση του internet που μου βγάζει πρόβλημα με το μόνο ενημερωτικό μήνυμα connectivity to gateway (80.106.108.14). Με άλλο router που χρησιμοποιώ telidus όλα δουλέυουν ρολόι! Χρησιμοποιώ linux για αυτό αν είναι εύκολο μη μπλέξουμε με εντολες τερματικού windows. ευχαριστώ!

Δημοσ.

Παιδιά σε όσους αντιμετπίσουν το ίδιο πρόβλημα, κάνεις reset με 10 δευτερόλεπτα πατημένο το κουμπάκι, κ μετά κάνεις καταχώρηση ξανά username password κ είσαι ok!

Δημοσ.
Παιδιά σε όσους αντιμετπίσουν το ίδιο πρόβλημα, κάνεις reset με 10 δευτερόλεπτα πατημένο το κουμπάκι, κ μετά κάνεις καταχώρηση ξανά username password κ είσαι ok!

η λυση δεν ειναι ακριβως παντα αυτο διοτι μπορει αυτο που λες να οφειλεται σε πολλους λογους.εσενα πχ μπορει να ειχε φαει κολλημα και με το reset να ξεκολησε.μην ξεχασεις να κλειδωσεις το ασυρματο.θα μπορουσε ομως να εφταιγε η γραμμη σου και για αυτο να πεφτει το ιντερνετ.επισης καμια φορα μπουκωνει ευκολα ειδικα με το wireless αυτο το ρουτερ και τραβαει reboot οποτε εκει ειναι καλο ενα firmware update.επισης οταν σε πεταει απο το ιντερνετ θα πρεπει το λαμπακι να γινεται κοκκινο η τελειως σβηστο.

Δημοσ.
η λυση δεν ειναι ακριβως παντα αυτο διοτι μπορει αυτο που λες να οφειλεται σε πολλους λογους.εσενα πχ μπορει να ειχε φαει κολλημα και με το reset να ξεκολησε.μην ξεχασεις να κλειδωσεις το ασυρματο.θα μπορουσε ομως να εφταιγε η γραμμη σου και για αυτο να πεφτει το ιντερνετ.επισης καμια φορα μπουκωνει ευκολα ειδικα με το wireless αυτο το ρουτερ και τραβαει reboot οποτε εκει ειναι καλο ενα firmware update.επισης οταν σε πεταει απο το ιντερνετ θα πρεπει το λαμπακι να γινεται κοκκινο η τελειως σβηστο.

Στην περίπτωσή μου έτσι λύθηκε το πρόβλημα, τώρα αν έφταιγε η γραμμή δε θα έμπαινα ούτε με το telidus (το οποίο αν κα 3 χρονών δουλεύει ρολόι). Σε αυτό που είπες παντως ότι μπουκώνει το wireless κ κάνει reboot (Λίγο με απογοήτευσε σε αυτό τον τομέα) είναι αλήθεια, δυο ps3 δυο netbook το δικό μου psp όταν το χρησιμοποιώ για remote play κ όποιος άλλος μπει απο την γειτονιά. (είμαι της φιλοσοφίας ότι όλοι πρέπει να το έχουμε ελευθερο, ένα πράμα σαν τα OS αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...) update το έχω κανει αλλά συνεχίζει. Τελος παντων, όταν συνδεώ τα δυο router μαζί κ έχω κ δευτερο πομπό ασύρματου δεν κανει reboot ;)

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο! :-)

Δημοσ.
Στην περίπτωσή μου έτσι λύθηκε το πρόβλημα, τώρα αν έφταιγε η γραμμή δε θα έμπαινα ούτε με το telidus (το οποίο αν κα 3 χρονών δουλεύει ρολόι). Σε αυτό που είπες παντως ότι μπουκώνει το wireless κ κάνει reboot (Λίγο με απογοήτευσε σε αυτό τον τομέα) είναι αλήθεια, δυο ps3 δυο netbook το δικό μου psp όταν το χρησιμοποιώ για remote play κ όποιος άλλος μπει απο την γειτονιά. (είμαι της φιλοσοφίας ότι όλοι πρέπει να το έχουμε ελευθερο, ένα πράμα σαν τα OS αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...) update το έχω κανει αλλά συνεχίζει. Τελος παντων, όταν συνδεώ τα δυο router μαζί κ έχω κ δευτερο πομπό ασύρματου δεν κανει reboot ;)

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο! :-)

οταν λεω να φταιει η γραμμη εννοοω οχι να μην σε αφηνει να μπεις αλλα να κανει disconect.πραγματι μπουκωνει ευκολα και κανει reboot.βελτιωθηκε με το firmware Software Release: 8.6.9.0

gia το free internet συμφωνω απλα ενας θα ειναι ο ηλιθιος που θα μπει και θα βαλει 100 torrent να κατεβαζει.στην ελλαδα δεν εχουμε μαθει οτι οκ ο αλλος σου δινει κατι απο την καρδια του και δωρεαν και εσυ πρεπει να το σεβεσε.εδω δινεις δωρεαν ο αλλος του σκιζει τα βαρδουλα και μετα στο τελος σου λεει οτι του κοβεις εσυ bandwidth.ατακα .ρε συ κλεβω απο τον γειτονα και ο ...μαλακ... κατεβαζει το βραδυ και δεν μπορω να παιξω online.

αν τα συνδεσεις οπως λες τα δυο wireless επειδη το ζορι το τρωει το Thomson στην ουσια διαμεσω ethernet (και οχι τοσο πολυ απο wireless)αφου το telindUs γινεται και αυτο wireless tote ναι θα παιξει καλυτερα.

Δημοσ.

χαχαχα!! έχεις δίκιο. αυτή είναι η ατάκα! Βλέπω πολλές mac όμως κ για αυτό δε με πειράζει.... πιάνει τόπο η <<καλή πράξη>> :-) καλο βραδυ!

Δημοσ.

ναι πραγματι ειναι μια καλη πραξη.απλα θα ηταν ωραιο αν ειχες ενα ρουτερ που να ελεγχε το bandwidth πχ zyxel(bandwidth manager).επισης σε καποια ρουτερ νομιζω Linksys ρυθμιζεις ποιες ωρες,μερες θα μπορουν να παιρνουν Net.επισης μια καλη αλλα δυσκολη λυση θα ηταν καποιος radius server που θα εδινες κωδικους για καποιες ωρες sto free.οποιος δεν καθεται καλα δεν ξαναπαιρνει τιποτα.αν και τωρα αν δεν θες να μπει καποιος βαζεις denied την mac address του εκτος αν την κανει spoof πραγμα δυσκολο.επισης καλο θα ηταν να αλλαξεις κανα workgroup η γενικα με καποιο τροπο αν δνε το υποστηριζει το ρουτερ να μην αφηνεις τους αλλους να βλεπουν τα κοινοχρηστα αρχεια σοθ.ap isolation αν και αλλα ρουτερ το ονομαζουν διαφορετικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...